Kadınların en çok nesinden ürkülür?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si ve yeni dizisi Kaçak'taki Gürkan Uygun...
Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Behzat Ç. karakteri...
Eskilerden Danyal Topatan, Bilal İnci, Coşkun Göğen, Kazım Kartal...
Hepsi haşin ve gaddar bakışlı ürkütücü tipler. Ama bir kadın kadar ürkütücü olabilirler mi?
Hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası Radyo Slowtime’da yayınlanan Cem Ceminay Show Time’da 'kadınların en çok nesinden ürkülür?' diye sordum.Telefon bağlantısıyla programa katılan kadın, erkek tüm dinleyiciler kadınların en ürkütücü tarafının zekaları olduğu konusunda birleşti.
Erkekler fiziki görünüm olarak ne kadar ürkütücü olursa olsun kadınların zekası ile başedemezler sonucuna vardık. İntikam ve Fatmagül'deki Beren Saat yukarıda sayılan tüm isimlerden ürkütücü.
Ne dersiniz? Haksız mıyız?

Meg Ryan'ın kulakları çınlasın

Kadınların en çok nesinden ürkülür

Billy Crystal ile Meg Ryan’ın başrollerini paylaştığı ‘When Harry Met Sally’ isimli komedi filminde unutulmaz bir sahne vardır.
Sally karakterini canlandıran Meg Ryan herkesin içinde bir restoranda, müthiş bir sahte orgazm taklidi yapar. Oturduğu yerde yüzünün şekli, davranışları ve sesi değişir. Kendini kaybetmişçesine çığlıklar atıp masayı yumruklamaya başlar. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yemeğini yemeğe devam eder. Bizde aynı rolü ses yarışması jürisindeki şarkıcı Hadise üstlemiş. Beğendiği bir erkek yarışmacıyla konuşurken "Sevgilim yok, ben de yalnızım ne zamadır. Yanıyorum yani" demiş. Meg Ryan’ın kulakları çınlasın.

Kurtulan kim acaba?


Kadınların en çok nesinden ürkülür


Ivana Sert ile 8 yıllık eşi Yurdal’ın boşanma davası nihayet sonuçlanmış.
Ünlü çift 2 yıl süren davanın sonunda 10’uncu celsede resmen boşanmışlar. Demek daha önceki 9 celse boşunaydı! Eski ikoncanlardan Ivana, varlıklı veliaht eşinden 7 milyon TL tazminat isterken 400 bin TL’ye razı olmak zorunda kalmış. Ayda 100 bin lira yoksulluk nafakası yerine de 5 bin lira almasına karar verilmiş. 'Moda Polisi' programına başlayacak olan televizyonun yeni yıldızlarından Ivana konuyla ilgili ’Çok şükür kurtuldum’ demiş. Bence bu olayda asıl paçayı kurtaran kocası olmuş. Ivana istediği miktarın yüzde onunu bile alamamış. Yurdal "Çok şükür kurtuldum" deseydi anlardım. Ivana deyince güldüm. Kurtulan kim acaba?

Arada bir saat fark var!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki 6-1 ‘lik Real Madrid yenilgisi üzücüydü.
İlk yarım saat başabaş hatta rakiplerinden daha üstün top oynayan ve sayısız gol poziyonuna giren sarı kırmızılılar ilk golü yedikten sonra abandone oldular. Real Madrid bir dünya devi.
Kadrosunda futbolun en değerli yıldızları var. Maddi imkanı bizimkilerle mukayese edilmez. Ama bu karşılaşmadan sonra ortaya gözle görünen başka bir gerçek çıktı.
Onlar maçı 90 dakika canla başla profesyonelce mücadele ederek oynuyor.
Biz sadece ilk 30 dakika.
Arada bir saat fark var. 60 dakika 6 gol demek. Bunu da öğrenmiş olduk!

Bültenin rengi değişsin

Uluslararası Polis Teşkilatı Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı Suudi Arabistanlı Ghaith Pharaon, 60 metrelik lüks yatıyla Bodrum’a gelmiş. Yatından inen şeyh karaya bile çıkıp gezmiş. Sonra elini kolunu sallayarak Rodos’a gitmiş.
Amerika’daki üç bankasını kapatıp milyarlarca dolar vergi borcuyla ortadan kaybolan Arap şeyhin kırmızı bültenle aranması hata. Bülten kırmızı olunca aranan kişiler bulunmuyor. Sırra kadem basan Hakan Uzan ile babasını yıllardır kırmızı bültenle arıyorlar. En iyisi bültenin rengini değiştirsinler.Yeşil bültenle aramaya başlasınlar. Belki o zaman yakayı ele verirler!

DİĞER YENİ YAZILAR