Kadının fendi

Haberin Devamı

Oskar ödüllü oyuncu Ben Affleck’in başrolünü Rosemund Pike ile paylaştığı ve David Fincher’in yönettiği ‘Gone Girl’ (Kayıp Kız) filmini her erkek görmeli.

Bir kadının erkeği tarafından ihmal edildiği ve aldatıldığını anladığı zaman neler yapabileceği bundan çarpıcı bir şekilde anlatılamaz.

Ben Affleck aldatan kocayı oynuyor. Rosemund Pike da şeytana külahı ters giydirebilecek zekaya sahip eşini. Kocasının genç bir kızla kendisini aldattığını öğrendiğinde onu öyle bir gaddar planla cezalandırıyor ki adam doğduğuna pişman oluyor. Kadınları tanımak isteyen her erkek bu filmden ders almalı.

Unutmayın ki dünyada kadın kadar vahşi, yırtıcı ve parçalayıcı bir güç yoktur.

Hem de bu gücü öyle sinsice ve mağdurları oynayarak kullanmayı başarırlar ki feleğinizi şaşırırsınız.

İnanmıyorsanız Kayıp Kız’ı izleyin.
Kadının fendinin erkeği nasıl mahvettiğini görün.

Deniz Seki’nin mektupları

Eskiden kendi el yazımızla mektuplar yazardık.
E-posta çıktı mektup göndermek tarihe karıştı. Eskiden postacımızı tanır selamlaşırdık. Artık postacısını bilen hatta gören yok. Ben uzun süredir mektup almamıştım. Derken Deniz Seki’den bir mektup geldi. Kendi el yazısıyla yazılmış eski üsul bir mektup. Dertlerini paylaşmış, samimi bir dille içini dökmüş.

Sadece bana değil bazı köşe yazarı arkadaşlara da yollamış.

Deniz Seki’nin sesini duyurabilmesi için yazdığı duygusal mektuplar hepimize örnek olmalı. SMS, faks, e-posta, sosyal medya aracılığıyla her an ulaşabildiklerimize aslında ne kadar uzak kaldığımızı ve işin ne kadar kolayına kaçtığımızı bize hatırlatmalı. Yaşasın mektuplar!

Yılbaşı gecesi Etiler’deyiz

Canım Türkiyem’le yeni yıla geçen yıl Nişantaşı’nda girmiştik.

Bu sene Etiler’de Akmerkez önündeyiz. Beşiktaş Belediyesi muhteşem bir şölen hazırladı.
Ozan Doğulu müziğini çalacak.

Kenan Doğulu şarkılarını söyleyecek.
Yeni yılı eşi benzeri olmayan bir Mapping Show ile karşılayacağız.

Havai fişek gösterisi de cabası.

Geri sayımı sahneden birlikte yapacağız. Teknoloji sayesinde 2015’e sanat güneşimiz Zeki Müren merhaba diyecek. Unutulmaz bir eserini seslendirecek. 2015’i coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Sizi de mutlaka bekliyoruz.
Şimdiden mutlu yıllar!

Bedelliler neyi kaçırıyor acaba!

Bedelli askerlik yasasından yararlananlar askere gitmemekle çok şey kaçırdı. Askerlik erkeklere vatana hizmet etmenin verdiği gururun yanı sıra en kısa süre içinde en etkili hayat dersi veriyor. Erken kalkıp vaktinde yatmayı, yatağını düzgün yapmayı, etrafı dağıtmamayı, derli, toplu olmayı, temiz, bakımlı ve jilet gibi görünmeyi, gerçek arkadaşlığın ne demek olduğunu, söz dinlemeyi, her şeye itiraz etmemeyi önüne konulan nimetlere şükretmeyi öğreniyorsunuz. Benden söylemesi.

DİĞER YENİ YAZILAR