Jay Lo''nun kaderi

Haberin Devamı

‘Dance Again’ isimli dünya turnesi kapsamında İstanbul’a 3 konser vermek için gelen seksi pop müzik ve sinema yıldızı Jennife Lopez için endişeliyim. Kadın farkında olmadan kalacağı oteli değiştirerek kendi kaderini belirlemiş. Önce Taksim Rixos’da rezervasyon yapan Jay Lo, iddiaya göre arkadaşı Kyle Minogue’un tavsiyesi üzerine Ahu Aysal’ın Kuruçeşme’deki Boğaz manzaralı Les Ottomans adlı ünlü butik otelinde konaklamaya karar vermiş. Dansçı sevgilisi, annesi, ikizleri ve yardımcıları için otelin bir katını kapatmış. Bununla da kalmamış otelin spa ve spor salonunu da bir haftalığına kapatmış. Gecede bilmem kaç bin Euro ödeyecekmiş. Organik meyve ve sebze sularını seven Jay Lo alerjisi olduğu fıstık ve ceviz türü kuruyemişleri hem otel mönüsünde hem de konser kulisinde yasaklamış. Çocukları için ayrıca otelde oyun konsolu ve çeşitli oyuncaklar talep etmiş. Bütün bunlar iyi güzel de zavallı Jay Lo kendi sonunu getirebilecek asıl büyük yakın tehditin farkında değil.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş haberi yok. Alerjik olduğu yiyeceklerden, meraklı hayranlarından filan korkacağına kaldığı oteldeki bir başka ünlü misafirden korkması gerekirdi. Kadın, erkek demeden ve gözünü kırpmadan kurbanlarını poşetleyip masanın üzerinde acımasızca doğrayan bir seri katilden.
Dexter’dan! Bir başka organizasyon için canım Türkiyem’e gelen Dexter, tesadüfen Jay Lo ile aynı otelde kalıyormuş. Ben böyle tesadüflerden şüphelenirim. Dexter ordaysa, Jay Lo’nun sadece bir katı ve spayı kapatması yetmez. Güvenliğini garanti almak için otelin tamamını kapatmalıydı. Artık iş işden geçti. Yapacak bir şey yok... Bu da Jay Lo’nun kaderi!

Nelerden çok sıkıldım

Acun’un eski kanalı, yeni kanalı, reytingi ve Messi’den çok kazancından... Sibel Can, Seren Serengil’in yeni diye aldıklarını sandıkları ikinci el ciplerinden...
A Milli Futbol Takımımızın yaptığı zamansız ve lüzumsuz hazırlık maçlarından... Nişantaşı’nda sokakta yürüyen, alışveriş yapan, kafelerde oturan sosyetiklerden... Burcu Esmersoy, Ece Sükan gibi ünlü güzellerin bir deri, bir kemik zayıflığından... Esad’dan ve Suriye’den... İdam cezası hakkında yapılan taraflı, tarafsız veya kararsız yorumlardan... Arda Turan gibi ihtiyacı olmadığı halde para için kendisine hiç yakışmayan reklamlarda oynayan ‘celebrity’lerden... Verdiği sözde durmayan ama piyasada ‘sözüm söz’ geçinen ünlü isimlerden...
Ali Ağaoğlu’nun reklam kampanyaları ve ona karşı yürütülen kampanyalardan...

DİĞER YENİ YAZILAR