J-Popo mu kim pop mu?

Hande Yener dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in efsane yuvarlak kalçalarına sahip olmak istiyormuş. Evine pilates stüdyosu kurmuş. 6 ay boyunca özel hocasıyla günde 2 saat çalışacakmış. J-Lo gibi kalçalara sahip olmak ve onun gibi streç tulumlar giymeyi hedefliyormuş. Hande Yener 42 yaşında.

Fiziği yerinde. Jennifer Lopez 46 yaşında. Vücudu muhteşem. Bir de üstüne seksi dansı eklenince herkesi kendine hayran bırakıyor. Baksanıza yılların Hande Yener’i bile JLo ablası gibi olmaya özeniyor. Ama sadece kalçadan benzemek yetmez.

Onları göze hoş gelen şekilde kullanmayı bileceksin. Hande’nin JLo gibi sahnede kıvrak dans etmesini de öğrenmesi gerekiyor. Yoksa o kadar emek verip binbir türlü zahmete girdiğine değmez. Amaç sadece yuvarlak kalçalarsa çok daha kolay bir yöntemi var. Bütün gün oturduğun yerde hiç kımıldamadan yiyip içip yatarsın. Sonunda belki JLo gibi değil ama Kim Kardashian gibi devasa kalçaların olur. Hem de kendilerine ait posta kodu olan yarım dünya kalçalar. To be or not to be? Olmak ya da olmamak? JPopo mu Kim Popo mu ?

Haberin Devamı

Görgüsüz Floyd’un doları

Floyd Mayweather, dünyanın en çok para kazanan sporcusu. Aynı zamanda hiç tartışmasız en görgüsüzlerinden biri. Floyd parasını her fırsatta insanların gözüne soka soka göstermeye bayılıyor. Deste deste paralarla sosyal medyada pozlar vermeyi büyük marifet sanıyor. Lakabı ‘Para’ olan ünlü boksörün garajında 88 tane birbirinden pahalı otomobil duruyor. Oysa Floyd şu andaki servetinin tam tersine, son derece yoksul bir aileden geliyor. Hatta çocukluğunda New Jersey’deki evlerinde elektrik bile olmadığını itiraf ediyor. Amerikalılar sonradan zengin olan ve görgüsüzlük yapanlar için “Kişiyi mahalleden çıkartabilirsiniz. Ama mahalleyi o kişinin içinden çıkartamazsınız” derler. Floyd da onlardan biri. Özel uçağıyla geçen gün İstanbul’a gelmiş. Korumaları içi dolar dolu bir çuval taşıyormuş. Floyd, ya kredi kartlarına inanmıyor ya da burada gittiği bir gece kulübünde yaptığı gibi 100 şişe şampanya açtırıp etrafa para saçmaktan keyif alıyor. Zenginin parası züğürdün çenesini yorar misali. Floyd’un dolarları da bizi nakavt etmiş durumda!

Haberin Devamı

Kıvılcım sıçraması

Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze 6 yıldır eski manken Seçkin Piriler ile evli. 15 gün önce müzisyen Kıvılcım Ural ile öpüşürken yakalanmış. Olaydan bir hafta sonra bu kez eşiyle öpüşürken görüntülenmiş. Kaan ile uzun süredir sevgili olduklarını iddia eden Kıvılcım buna çok içerlemiş. “Zoraki bir şey olduğu ortada. Bizim haberimizin çıkmasının hemen ardından böyle bir fotoğraf vermesi talihsizlik” demiş. Benim kafam karıştı. Hangisi eşi, hangisi sevgilisi anlamadım. Kıvılcım sıçraması diye işte asıl buna denir!

DİĞER YENİ YAZILAR