İstifasızlar

FATİH TERİM: Milli Takımlar Teknik Direktörü, değil Dünya Kupası’na uzaya bile onun kaprisleri ve hırçınlığı yüzünden gidemesek, inadı bırakıp istifasını vermez

Haberin Devamı

MUAMMER GÜLER: İstanbul’un gelmiş geçmiş en başarısız valisinin sözlüğünde ’istifa’ kelimesinin anlamı maalesef ’devam’ olduğu için istifası imkansız.
KADİR TOPBAŞ: Yukardakinin aynısı.
MELİH GÖKÇEK: Yukardakilerin aynısı.
DENİZ BAYKAL: CHP’nin ve muhalefetin demirbaşı. İstifası söz konusu değil.
CELALETTİN CERRAH: Pos bıyıklı Cerrah sürgünü, istifaya tercih edenlerden.
NECMETTİN ERBAKAN: 90 yaşına geldi ama istifayı bir an bile aklına getirmedi.
DEVLET BAHÇELİ: İstifası kabul edilmeyeceğini bilmeden istifa etmeyenlerden.
AZİZ YILDIRIM: Gururu istifa etmesine engel. Zaten istifa etmesine neden yok.
YILDIRIM DEMİRÖREN: Kulübü o kadar borçlandırdı ki, istifasını isteyemiyorlar.


‘TOP TEN’ en güzel köşe yazarları


Canım Türkiyem’de birbirinden yetenekli ve başarılı çok köşe yazarımız var. Bunlar arasından fizik olarak en güzellerini seçmek hiç kolay değil. Zevkler ve renkler hiçbir zaman tartışılmaz. İşte alfabetik soyadı sırasıyla bana göre ’Top Ten’ en güzel köşe yazarlarımız:


AYŞE ARMAN: Son fotoğrafları ne kadar fotoshoplu olursa olsun taş gibi kadın.
AYŞE AYDIN: Kaşı, gözü ve ikizleriyle duble güzel. Ayrıca çok samimi ve sempatik.
İCLAL AYDIN: Kendini tepeden tırnağa yenilemiş. Her zamankinden daha çekici.
GÜLSE BİRSEL: ‘Avrupa Yakası’nın en seksi, en komik ve en ‘kadınımsı’ bakışlısı.
GÜNERİ CİVAOĞLU: Türkiyenin Rex Harrison’u! Havalı, centilmen ve yakışıklı.
AYŞE ÖZYILMAZEL: Cilveli, tatlı ve hayat dolu. Annesi gibi hep güzel kalacak.
TUNA KİREMİTÇİ: Köşe yazıları ‘tuhaf’ olabilir ama adam yakışıklı ve gamzeli.
RUHAT MENGİ: Çarpıcı güzelliği, zarafeti, kalitesi ve zekasıyla tam bir kraliçe.
ŞİRİN SEVER: Boylu, poslu ve gösterişli fiziğine rağmen son derece mütevazı.
MEHMET Y. YILMAZ: Cesur, yaratıcı ve kır saçlarıyla ‘yakışıklı bir olgun erkek.’



YENİ YARIŞMALAR

’Var Mısın Yok Musun’un başarısından sonra yeni yayın döneminde ekranda bir ’yarışma’ modası başladı. Her kanalda sanki bir yarışma programı var. Bu arada tedbiri de elden bırakmayan televizyoncular, bazıları tutmaz diye daha şimdiden yeni yarışma formatları düşünüyorlarmış.



İşte hazırda bekleyen bazı yarışmalar:


BAK ŞU YAĞMURA: Süheyl Uygur’un sunacağı bu yarışmada yarışmacılar duvar yerine yağmurla karşı karşıya geliyorlar. Yarışmacıların başarılı olabilmeleri için yüzme bilmeleri gerekiyor. Hızlı düşünme yeteneklerini kullanan yarışmacılar vücutlarını doğru şekillere sokup ellerindeki farklı nesnelerle şiddetli yağmur altında doğal çukurlara düşmemek için çabalayıp kameraya nanik yapıyorlar.
UCUNDA ZIRNIK YOK: Ekonomik krize uygun olarak hazırlanmış bu yarışmada ödül olarak para yok. Konu da yok. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Sadece bir dolu güzel hostes kız var. Onlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar. Sırf ekrana çıkmak için can atanların katıldığı bu yarışmada zırnığı koklamayı başaran zırnık kazanmıyor. Yarışmayı Kıvanç Tatlıtuğ sunacağı için reytingi, izleyicisi garanti. Gerisi önemsiz.
BOZ BAKALIM: Cem Davran’ın sunduğu ’Çöz Bakalım’dan sonra dünyanın en hızlı, en heyecanlı yarışması. Hedef tamamlanmış bulmacayı bozmak. Bilgisiz, kelime hazinesi ve genel kültürü sıfır yarışmacıların kıyasıya mücadele ettikleri bu yarışmaya asal yerine hepsi de iddialı yasal yarışmacılar katılıyor. Hiperstar Ajdar, “Nane Nane” ve “Çikita Muz” şarkıları ve inanılmaz danslarıyla sunacağı bu müthiş yarışmada ’yapan’ değil ’bozan’ kazanıyor.
ŞİİR OYUNU: Neşede birinci (!) kanaldaki ’Kelime Oyunu’ yarışmasının şiircesi. Yurdumun amatör şairlerinin katıldığı yarışmayı şairane konuşmasıyla tanınan İbrahim Sadri sunacak. Yarışmacılar, satın aldıkları harflerle doğaçlama olarak şiir uyduracaklar. Türk Dil Kurumu’nun yarışmaya sponsor olacağı söyleniyor.
POPSTAR PALAVRA: İsmini,cismini hatırlayamayacağınız hatta yapımcıların bile sokakta gördüklerinde tanıyamayacakları palavradan popstarların palavradan bir formatla ’popstar’ olarak millete yutturuldukları bir yarışma. Jüride Sibel Can, Tarkan, Hülya Avşar ve Armağan Çağlayan’ın ikizi var. Gerçi kazanana kaset filan yapılmıyor ama Bülent Ersoy, Bülent Abla, kısaca ’Babla’nın bir kasedi veriliyor.

DİĞER YENİ YAZILAR