İşte canım Türkiyem’in en güzel çiftleri

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Forbes Dergisi ‘Dünyanın En Çok Kazanan Çiftleri’ni sıralamış. Tom Brady ve süpermodel Gisele Bündchen ilk sırada. Şarkıcı Beyonce ile meslektaş eşi Jay Z ikinci sırada. Onları iki ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt takip ediyor. Bu sıraladığım Türkiye’nin çiftleri de birbirlerine en çok yakışan ve en güzel ikililer.

Oya-Nejat Eczacıbaşı: Kalite, kültür ve mükemmel bir uyum ile listenin en başındalar.
Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ: İkisi de yetenekli, düzgün,başarılı ve güzel insanlar.
Azra Akın-Kıvanç Tatlıtuğ: Bu ikisinin birlikte olup olmadıkları şüpheli ama o kadar güzel insanlar ki insan ister istemez bibirlerine yakıştırıyor.
Ebru Şallı-Harun Tan: İkisi de sağlıklı ve bakımlı. Yediklerine, içtiklerine dikkat ediyorlar. Birlikte güzel ve uyumlu bir ikili oluşturuyorlar.
Demet Şener-İbrahim Kutluay: Fizik olarak ikisi de kusursuz. Sağlam bir aile düzenleri var. Evliliğin gerçek aşkları sonlandırmadığını dünya tatlısı çocuklarıyla çok güzel kanıtlıyorlar.
Sertab Erener-Demir Demirkan: Yıllardır birlikte olan çift çok mutlular. Müzikleri güzel. Kendileri güzel. Özellikle Sertab son zamanlarda çok daha güzel. Daha ne olsun?
Sinem Kobal-Arda Turan: Canım Türkiyem’in en popüler ve hiç tartışmasız en havalı çifti.
Aşkın Nur Yengi-Haluk Bilginer: Birinin sesi diğerinin oyunculuğu çok güzel. Aralarındaki tutkulu aşk onları daha da güzelleştiriyor.
Bergüzar Korel-Halit Ergenç: İki başarılı oyuncu. Adam yakışıklı ve karizmatik. Kadın güzel ve gösterişli. Bu liste onlarsız olamazdı zaten.

Twitter rezaleti

Dr. Erol Köse, dava konusu olan twitlerini atmadığını iddia etmiş. Erol Bey’in söyledikleri doğruysa ortada büyük bir rezalet var demektir. Bir başkasının adıyla twit atmak
o insanın kişisel haklarını çiğnemek olur... Sanal ortamda hacklenmek diye bir tehlike her zaman mevcut. Ama twitter için bunu ilk kez duyuyorum.
Twitlerin atıldığı kaynağın numaraları twit atınca belli oluyorsa, kimse attığı mesajın kendisine ait olmadığını inkar edemez. Ancak benden habersiz bilgisayarımı veya telefonumu kullanmışlar diye zayıf bir savunma yapabilir. Yoksa aklına geleni salla sonra da yapmadım de. Yemezler!

İmam’a eşek şakası

Ordulu imam Muharrem Alsakan’ı Tekirdağ’dan biri arayarak “Hakkı Cep hayatını kaybetti” diye telefon şakası yapmış. İmam da hoparlörden bu acı haberi duyurmuş. O sırada cami yakınında olan Hakkı Cep, ismini duyunca şaşkına dönmüş ve hayatta olduğunu bildirmiş. İmam bir eşek şakasının yapıldığını anladığında iş işten geçmiş. Ölüm haberini alan akrabaları ve dostları Hakkı Cep’in evine taziyeye gitmeye ve cep telefonundan aramaya başlamışlar. Sonunda belediye hoparlöründen “Hakkı Cep ölmemiştir, yaşamaktadır, lütfen taziyeye gitmeyiniz. Cenaze namazı kılınmayacaktır” diye anonslar vermek zorunda kalmışlar. Eşek şakasını yapanın kim olduğunu araştırıyorlarmış. Ben değildim vallahi!

DİĞER YENİ YAZILAR