İstanbul Fashion Week

Haberin Devamı

Ünlü tasarımcılar bir hafta boyunca İstanbul Fashion Week’de önümüzdeki yılın sonbahar-kış kolleksiyonunu tanıttı. Görkemli defileler, güzel mankenler ve renkli şovlar nefes kesti. Derin Mermerci gibi "Ben zaman zaman keyif için tasarım yapıyorum. Basit bir ‘line’ çıkarabilim" diyen birbirinden şık tuzu kuru sosyetikler çeşitli etkinliklerde boy gösterdiler.
İstanbul Moda Haftası sayesinde Karaköy’de Antrepo 3 diye bir yer de olduğunu öğrenmiş olduk.
Bir de moda deyince İstanbul’un artık Paris, Milano, Londra ve New York'tan hiç de aşağı kalır bir dünya kenti olmadığını...
Ne diyelim zenginin cicisi züğürdün çenesini yorar!

25 yaş fark olur mu?

İstanbul Fashion Week

Perihan Savaş, genç sevgili meselesine değinmiş.
"Kendisinden 25 yaş büyük erkekle olan bir kadın aşık değildir. Benden 25 yaş küçük biri de ya şöhretimin ya da paramın peşindedir" demiş.
Sevgili Perihan çok haklı!
Arada 25 yaş fark olunca aşka ne oluyor biliyor musunuz?
Tamamen duygusallaşıyor!

Işıl ışıl parlıyor

İstanbul Fashion Week

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in gösterişli eşi Işıl Hanım’ın Instagram’a koyduğu bir fotoğraf olay olmuş.
Işıl Hanım, yüzü görünmeyen bikinili bir kadını göğüslerini tutarken gösteren fotoğrafın altını "Ben değilim ama bayıldım" diye etiketlemiş.
Takipçileri fotoğraftaki kadını Işıl Hanım sanınca tartışma çıkmış. Millet polemiğe girmeye bayılıyor, tartışma için fırsat arıyor.
Işıl Hanım olsa ne olur, olmasa ne olur?
Kadın zaten ‘artist’ gibi ışıl ışıl parlıyor.
Rüştü’nün emekliliği zor geçecek gibi!

Hollandalı ikizlerin rekoru

Amsterdam’da Louise ve Martine Fokkens isimli 70 yaşındaki tek yumurta ikizleri 50 yıl boyunca ünlü ‘Kırmızı Fener Sokağı’nda fuhuş yaptıktan sonra emekli olmuş.
20 yaşındayken fahişeliğe başlayan ikizler ‘’Aslında 80 yaşına kadar işimize devam etmeyi planlıyorduk. Ama eklem ağrılarımız yüzünden cinsel poziyonları gerektiği gibi yapamıyoruz. Üzgünüz!’’ demiş.
Hollandalı ikizler 355 bin erkekle yattıklarını açıklamış.
Rekor diye başlık atmamın nedeni yattıkları erkek sayısı değil. Hala yaptıkları işten bıkmamış ve yorulmamış olmaları. Ve daha da önemlisi... Hala kendileriyle yatacak müşteriler olduğuna inanmaları!

Papa loves tango!

Papa’nın görevi bırakmasının ardından Vatikan’daki Kardinaller Meclisi 100 yıl sonra ilk kez Avrupa dışından bir Papa seçti.
Yeni Papa 77 yaşında ve Arjantinli.
Aslında değişen birşey yok.
‘Papa Loves Mambo’ydu..
‘Papa Loves Tango’ oldu!

Kartalkaya keyfi

Geçen hafta sonu Bolu Kartalkaya’daydım. Aslında kış sporlarıyla aram pek iyi değildir. Kayak ve snowboard yapmak için giyinmek bile bana göre başlı başına bir iş. Kartalkaya’ya ilk gidişimdi. Çok beğendim. Eşimle birlikte ‘Golden Key Chalet’ isimli harika bir butik otelde kaldık. Spasında masaj yaptırdık. Refika Birgül’ün yemek workshop’una katıldık. Otelin sahipleri Şebnem ve Sedat Uyar çifti son derece konforlu ve zevkli bir tesis yapmış. Benim gibi gittiği yerde herşeyi zor beğenen ‘huzursuz müşteriler’ için şikayet edecek bir şey bırakmamış.
Golden Key Chalet sıcacık ve samimi ortamı olan kendi eviniz gibi. Özellikle dışarda değil içerde keyif yapmayı sevenler için ideal bir mekan.

DİĞER YENİ YAZILAR