İşler beter Arda-Sinem yeter!

Haberin Devamı

‘Arda Turan Sinem Kobal’dan ayrıldı, evleniyor’ haberlerinden arınmış bir canım Türkiyem hayal ediyorum. Ama bunun sadece bir hayal olarak kalacağını biliyorum. Futbol sezonu tatile girdiğinden beri Arda, Sinem ikilisinin ayrılmış olabilecekleri, Arda’nın parmağında yüzük olmaması, Sinem’in tek başına görülmesi, sorulduğu zaman terslemeleri veya hiç cevap vermemelerinden artık baygınlık geldi. Gezi Parkı olaylarından sonra tepkiden çekinen ünlüler etrafta pek görünmüyor. Ramazan da geliyor. Sizin anlayacağınız magazincilerin işi en hararetli olması gereken sezonda kesat. Bodrum, Çeşme plaj görüntüleri, Gamze Özçelik’in göbek zinciri, Eda Taşpınar’ın bikinisi, Serdar Ortaç’ın ithal sevgilisiyle ne kadar idare edebilirler ki?
Durmadan gözümüze bir Arda-Sinem haberi dayamalarının nedeni bu.
Bir uyduruk sloganla durumu özetlemek gerekirse "Magazinde işler beter, Arda, Sinem yeter!"

İşler beter Arda-Sinem yeter

Bir konuştu pir konuştu

Medya Takip Merkezi’nin verilerine göre Haziran ayının en çok konuşulan ünlüsü, Kurtlar Vadisi’ndeki Polat karakterini canlandıran Necati Şaşmaz olmuş.
Necati Bey, Gezi Parkı olayları ile ilgili yaptığı unutulmaz konuşmayla gündeme gelmişti. Bunca yıl dizide neden kendisini bir başkasının seslendirdiği çok net bir şekilde anlaşılmıştı. Çünkü Necati Bey, pek konuşamıyor, konuşması uzadıkça dinleyeni şaşırtıyordu. Bizim medyanın geçen ay en çok konuştuğu ismin de "Bir konuştu pir konuştu" birinin olması konuşacak bir şey bulmakta zorlanmamızdan kaynaklanıyor!

Atilla Taş, Obama’ya şarkı yapmış

"Oy Obama, Obama/ Benziyorsun babama/ Güzel resimlerini / Yapıştırdım odama" diyor. İyi de 4 yıl geç kaldın kardeşim!
2009’da Mustafa Topaloğlu, "Hello Obama/ Hoşgeldin başkanlığa/ Barış getir bu dünyaya/ Obama, Obama" diye haykırmıştı. Atilla Taş haricinde herkes bunu hatırlıyor. Obama’nın şansına bakar mısınız? Adam dünyanın en güçlü devletinin başında ikinci dönemini yaşıyor. İlk döneminde uzaylı türkücü Mustafa, ikincide Gangham Style’ı ‘Yam Yam Style’ olarak uyarlayan ‘Ham Çökelek’ popçu Atilla Taş kendisine beste yapıyor!

Kim, Kanye ve North West

Çift, test etmek için bu sahte fotoğrafı geçtiğimiz hafta yakınlarına
göndermiş, fotoğraf basına sızmıştı.

Kim Kardashian ile rapçi sevgilisi Kanye West yeni doğan kızlarına North West yani Kuzey Batı ismini vermiş. Amerika’da aynı ismi taşıyan bir havayolu şirketi vardı.
Kendi başına ayakta kalamadı ve kuruluşundan 84 yıl sonra Delta ile birleşti.
Kim ve Kanye, bebeklerinin fotoğrafı için 3 milyon dolarlık teklifi geri çevirmiş.
North West bebek para kazanma konusunda havadakinden daha becerikli çıktı.

Uykusuz her gece uykuya yattı

2011 Ekim ayından beri A Haber kanalında Pazartesi’den Perşembe'ye 00.00-02.00 arası sunduğum söyleşi ve eğlence programı "Uykusuz Her Gece" yaz uykusuna yattı. Sessiz başladık, sessiz devam ettik, sessiz bitirdik. Kanalın kendi tanıtımları haricinde ne bir yerde yazıldı ne de duyruldu.
Çok ünlü ve değerli isimler ağırladık.
Uykularından feda edip bize konuk geldikleri için hepsine teşekkürler.
Yapımcım Mutlu Hesapçı, yönetmenim Elif Altay, asistan Esra Kanat ve çekim ekibiyle çalışmak benim için büyük zevkti.
Ramazan sonrası uykudan uyanıp uyanmayacağımızı artık zaman gösterecek.

DİĞER YENİ YAZILAR