İmaj dersine bedenci giren ünlüler!

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki bir garipliğimiz daha yaşanmasın. Birden bire ne olduysa ülkemizin kadın türkücüleri, arabesk fantazicileri Madonna'ya, Pink'e, Victoria Beckham'a, Miley Cyrus'a benzeyeyim diye tırım tırım tırmalar oldular. Yahu daha Hande Yener'in Lady Gaga, Hadise'nin Beyonce, Ziynet Sali'nin Jennifer Lopez'e benzeme şoklarını atlatmaya çalışıyoruz biz, hem hadi onlar popçu, bir şekilde katlanabiliyoruz ama yani şimdi Safiye Soyman'ın Pink imajına nasıl katlanalım, nasıl tolere edelim biz bunu şimdi? Zaten bu ara virüs mirüs bağışıklık sistemimiz çökmüş yorgan döşek yatıyoruz, bu tuhaflıklara nasıl dayansın bünyeler? Ha ben sadece işin goygoyundayım, özenmişler yapmışlar, onlar bilir, güler geçerim ama insan yine de "tüh be keşke yapmasalarmış" diyor. Haber olmaksa olmak falan iyi hoş da ne bileyim hani, elmayla armut durumu, halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu durumu var burada. Bakın ben size yapmayın demiyorum, hobi olarak yapın, kendi fotoğraf arşivinizde kalsın diyorum.

İmaj dersine bedenci giren ünlülerSafiye Soyman ve Pink

Pink 34 yaşında. Safiye ablam 54. Pink Pensilvanya'nın yeşil ormanlarında doğmuş, Safiye ablam Ankara'nın bozkırlarında, Pink pop-rock'ın asi ateşiyle yanıyor, "fuckin perfect" diyor, Safiye ablam şarkısında "sen gittin mi ben ölürüm" diyerek durumu kabullenmiş. Safiye ablamın işadamı sevdiceği Faik'i var, Pink'in manitası çılgın motokroscu Carey Hart abi. Neyse be Safiye abla, bu olmadı, bir dahakine inşallah. Gerçi boşta da kimse kalmadı benzeyecek. Nicki Minaj diyesim geliyor ama yok, yok, demedim, unut.

İmaj dersine bedenci giren ünlülerLerzan Mutlu ve Madonna

Madonna 56 yaşında, Lerzan Mutlu 36. Madonna Michigan'da doğmuş, Lerzan Mutlu İstanbul'da. Madonna "Like a Virgin" derken, Lerzan Mutlu "Yar dediğin arar, yaraları sarar" diyor. Lerzan Mutlu'yu en son Seda Sayan'a benzerken bırakmıştık, bir anda hoop "Madonna olacağım ben" demiş.

Ceylan ve Miley Cyrus
İmaj dersine bedenci giren ünlüler
Victoria Beckham saçlı Ceylan hanım 40 yaşında ve güzel ilimiz Tunceli'den, Miley Cyrus ise 21 yaşında ve Nashvilleli bir çıtır. Gerçi diğerlerine göre ortak tarafları var bak, hakkını yemeyelim şimdi. Misal Miley Cyrus "Adore You" diyor, Ceylan "Seni sevmeyen ölsün" diyor. Miley Cyrus'un da çocukluğundan bu yana çetrefilli bir hayat mücadelesi, zor günleri olmuş, bizim Ceylan'ın da. Gerçi bizim Ceylan bu havalı, bu Avrupai imajı "entarisi dım dım yar" türküsünün klibi için yapmış. Umarım her şey bu kadarıyla kalır, Miley Cyrus gibi büyük bir top üstüne oturup söylemez o türküyü. Allah şaşırtmasın.

Gündemin ardında kalan sorular...

İmaj dersine bedenci giren ünlüler


- Yılbaşı ikramiyesini kimler kazandı? Her sene en azından ikramiyelerini aldılar almadılar diye haberler okurduk, niye yok?

- Kasımpaşa-Beşiktaş maçında yaşanan kural ihlali sonrası neredeyse tüm otoriteler tekrar edilmesi gerekir derken neden bu karar alınmıyor?

- Serdar Ortaç ne zaman evleniyor? 2700 kere ayrılıp barışan Arda Turan'la Sinem Kobal bu kez barışacak mı? Ebru Şallı Sinan Akçıl için "Brad Pitt'ten daha yakışıklı" falan dedi mi?

- "İnsan etinin domuz etine benzediğini biliyorum" diyen dünyaca ünlü şef Jamie Oliver insan eti yedi mi yemedi mi?
İmaj dersine bedenci giren ünlüler
- Seray Sever İngiliz sevgilisi tarafından dolandırılmış ve Sever'in 50 bin dolarını alan Henry kayıplara karışmış. Hayatımızın aşkına güvenip 50 bin dolar veremeyecek miyiz? Neyse ya o kadar paramız olunca düşünürüz bunu.

- Yaşam koçuyla beraber sahilde yürümenin metresi kaç lira oldu?

- "Yeni virüs var koşun aşı yaptırın!" diyen masum (!) ilaç firmaları sağlığımızı mı cüzdanımızı mı düşünüyor?

DİĞER YENİ YAZILAR