Hürrem olarak gitti hamile olarak dönecek

Haberin Devamı

Hürrem Sultan olarak üç yıl süreyle rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini sezon bitiminden önce bırakıp apar topar memleketi Almanya’ya dönen Meryem Uzerli dört aylık hamileymiş.
Saçlarını kısacık kestirmiş, hem mutlu hem hüzünlüymüş.
‘Bekar mother’ olmaya hazırlanıyormuş. Bunların hepsini Ayşe Arman’a açıklamış. Ayşe’nin de annesi Alman diye onu kendine yakın hissetmiş olabilir.
Meryem’in karnını dinlerken verdiği bir poz eşliğinde Ayşe’nin haberi gündeme bomba gibi düştü.
‘Bekar mother’ yani nikahsız anne olacağına göre bebeğinin babasını evlenmeye ikna edememiş.
Tıpkı Deniz Akkaya’nın kızının babası Efe Önbilgin’i bir türlü ikna edemediği gibi.
Erkeklerden zorla çocuk sahibi olunuyor ama zorla nikah kıymıyorlar işte! Meryem’in terki diyar etmesinin nedeni daha önce beyan ettiği gibi tükenmişlik sendromu değilmiş.
Hamileliğinin verdiği ‘mood swing’ denilen davranış değişikiliği sendromuymuş.
Özet olarak Meryem Uzerli canım Türkiyem’den Hürrem olarak gitti.
Hamile olarak dönecek.
Yani ‘Pregnant Woman’
Gelsin bebek bezi reklamları!

Şirinlerde inecek var!

Ramazan ayı boyunca yazılarına ara veren cinsel uzman Dr. Haydar Hocamız yeniden Dümen’e geçti. Yanıtlamaya başladığı sorulardan en dikkat çekicisi şuydu: “İlişkide mavi lens taksak çocuğumuz mavi gözlü olur mu?” Haydar Hoca üşenmeden kendine özgü uslubuyla uzun uzun cevap vermiş. Ben onun yerinde olsam tek cümlede işi bitirirdim. “Gözlerinin rengini bilemem ama kendinizi de maviye boyarsanız dünyaya bir Smurf (Şirin) kesin getirirsiniz!” derdim!

Aman Demet gardırobunu kimseye açmasın!

Demet Akalın, Survivor yarışmasıyla ünlenen Fatmagül Faki’nin kıyafetlerini beğenmemiş.
“Gardırobumu açabilirim. Kurban olayım. Neler giyiyorsun öyle ayyyyyyy” diye bir tweet atmış. Fatmagül’ün nasıl giyindiğini filan görmedim. Ama sevgili Demet Akalın’ın bunca yıldır nasıl giyindiğini hepimiz görüyoruz. Onun için aman iyilik yapacağım diye gardırobunu kimseye açmasın. Fatmagül’ü de kendi giyim tarzına benzetirse gerçekten hep bir ağızdan ayyyyyyyy diye haykıracağımız bir durum söz konusu olur!

Günün sorusu?

Can Bonomo, aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Hazal Kaya ile ilgili sorulara “Kime ne yani? Bana müzik sorun, müzik konuşalım’’ diye yanıt vermiş.
Peki o zaman soruyorum: ‘Do, Re, Mi, Fa’dan sonra Sol mu gelir Sağ mı?
Oldu mu şimdi?

DİĞER YENİ YAZILAR