Hülya’nın hop oturup hop kalkması

Hülya Avşar’ın ülkemizde tenisin tanınmasına ve sevilmesine büyük katkıları olmuştur. Her fırsatta tenis oynar, ünlülerle gösteri maçları yapar, topuklu ayakkabıları ve seksi giysileriyle kortta magazincilere renkli pozlar verir. Ünlü tenisçi Monica Seles’le oynayabilmek için zamanında para bile ödemiştir. Amacı tenis sporuna dikkat çekmektir.

Sevgili Hülya ayrıca her yıl ‘Hülya Cup’ adını verdiği bir turnuva düzenler. Tüm gelirini yetenekli sporculara, başarılı öğrencilere ve engellilere ayırır. Tenis sporuna verdiği desteği bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü söyler. Milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay’ın İstanbul Cup’taki tarihi zaferini Hülya evinde izlemiş. Karşılaşmayı izlerken ekran karşısında şekilden şekile girmiş. ‘‘Şampiyon oluyor Allahım’’ diyerek yanında uyuyan şirin köpeğiyle fotoğraflarını paylaşmış. Hop oturup hop kalkmış. Keşke evinde yerde oturup izleyeceğine karşılaşmanın oynandığı stada gitseydi. Tribündeki yerinden korttaki Çağla’ya moral ve destek verseydi. Hülya’nın ‘hop oturup hop kalkması’ o zaman çok daha anlamlı ve esprili olurdu!

Haberin Devamı

Mutaassıp Öykü

Öykü Serter, televizyon dünyasının istikrarlı sunucularından. Kendine özgü tarzı ve kusursuz diksiyonuyla her yarışmada kendini göstermesini biliyor. Kameranın içine girercesine eğilip tek ayağı havada ‘az sonra’ anonsları veriyor. Öykü kendine çok iyi bakıyor. Her zaman bakımlı ve formda. İşinde daima son derece profesyonel. Arada bir de ilginç laflar ediyor. Hiç unutmam. ‘Akademi Türkiye’ yarışmasının ikincisinde yanımdaki jüri koltuğunda oturan şarkıcı Burcu Güneş, kendisine yeterince söz hakkı verilmediğinden şikayet etmişti. Öykü de gayet serinkanlı bir şekilde ‘mukadderat’ deyip geçiştirmişti. Öykü, kendisi gibi müziğin içinde olmayan ünlülerin modasına uyup DJ’lik yapmış. Sonra yine felsefi konuşmuş.

“Aslında marjinal gibi görünüp de çok geleneksel, klasik, bir o kadar da mutaassıp bir kadınım” demiş. Bu cümleyi ondan başkası değil kurmak aklının ucuna bile getiremezdi. İşte tanıdığım, bildiğim ve performansını hep beğenerek izlediğim sunucu. Mutaassıp Öykü. Mukadderat!

Haberin Devamı

Herkes gider Mersin’e

Popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver büyük aşk yaşıyor. Her yerde el ele, göz göze, diz dize beraberler. Yakında evlenecekleri iddia ediliyor. Aslı Murat’ın ailesine girdi deniliyor. Murat’ın ‘Kardeşim Benim’ filminde birlikte oynadığı Aslı’ya ‘Eşim Benim’ demesine kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü çift geçen akşam baş başa yemeğe çıkmış. Mekana özel şöförlerinin kullandığı ciple gelmişler. Çıkışta Murat şöförü arka koltuğa oturtup direksiyona kendi geçmiş. Genelde tam tersi olur. Mekana gelirken kendileri dönüşte şöförleri kullanır. Herkes gider Mersin’e. Bunlar gider tersine!

DİĞER YENİ YAZILAR