Hoşgeldin 2015

Canım Türkiyem’in yeni yılını kutluyor ve 2015 için magazinsel dileklerimi sizlerle paylaşıyorum:

- Dahi Adam Sinan Akçıl ile Kutsal Kadın Ebru Şallı’nın aşkları mutlu sonlansın. Evlensinler. Masal gibi bir düğün yapsınlar. Bu sayede biz de onları bir arada görme imkanını bulalım.

- 4 ayda 40 kilo veren Işın Karaca istediği kiloda kalsın ki bir o kadar daha verip ortadan kaybolmasın.

- Acun ile Adriana Lima, orijinali 1997 Kanada yapımı, ‘Un gars, une fille’ ve bizde ‘Bir Kadın Bir Erkek’ olarak tanınan diziyi yarı Türkçe yarı İngilizce oynasın.

- Arda Turan’ın Burcu Esmersoy ile olan samimiyetine ve ebedi kankalığına nazar değmesin. Birlikte gezip tozsunlar, reklamlarda oynasınlar ve ‘aşk yok’ desinler.

- İdo Tatlıses, ‘Kara Kaş Gözlerin Elmas’ şarkısının klibini Kaş’da çeksin ve tanıtım partisini İstanbul Deniz Otöbüs’lerinden birinde versin.

- Kıvanç Tatlıtuğ’u biraz özleyelim. Reklamlar, diziler, haberler, aşırı dozda Kıvanç verdiler. Hasret gerekiyor hasret.

- Deniz Seki için sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuştuğu sakin ve iyi bir yıl olsun.

Haberin Devamı

- Cem Yılmaz ne derse desin ne yaparsa yapsın kiminle birlikte olursa olsun bir süre haber olmasın. Çünkü ona da bize de fenalık geldi.

- Mahsun Kırmızgül’ün Mucize filminde canlandırdığı şaşı karakterden komedi türünde bir televizyon dizisi yapsınlar. Diyaloglar üç, dört lafı geçmesin. Bakışlar konuşsun.

- Türk sevgilisiyle imam nikahı kıyan, camileri ziyaret eden, dualar öğrenen, oruç tutan ve nikahtan önce müslüman olup Aslı adını alan Alman oyuncu Wilma Elles, Tuğçe Kazaz ve Burcu Çetinkaya ile ‘İmamın Melekleri’ adlı bir dizide oynasın.

- Senaryo gereği genç sevgili yerine Rahmi Koç gibi karizmatik bir karakterle oynamak isteyen Nebahat Çehre, Rahmi Bey’in yakın dostu Şapka Ertekin Dinçay ile eşleşsin.

- Serdar Ortaç MS hastalığını yensin ve daha yeni çocuk doğurarak kendisine baldız hediye eden yaşça daha genç kayınvalidesini bir torun sahibi yapsın.

- Sinem Kobal, isminin ünlü, ünsüz, yerli, yabancı herhangi biriyle aşk dedikodusuna karışmadığı ve anılmadığı sakin bir yıl yaşasın.Kendisi de biz de biraz rahat edelim.

Haberin Devamı

- Seda Sayan’ın bu yıl içinde deneyeceği 52 televizyon programından bir tanesi tutsun.

- Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla, nam-ı diğer Diva Babla, kendisine bir yaşam koçu tutsun. Zayıflamak için Babla minibüsünün içinde kurulmuş otururken yaşam koçu da Bebek sahilinde yürüsün. Daha sonra Bablamız “Spordan sonra fevkaledin fevkinde iştahım açılıyor” diyerek sosyetik bir etçide kendine ziyafet çeksin.

Mutlu Yıllar!

DİĞER YENİ YAZILAR