Honey ile Garip: Bir aşk hikayesi

Sibel Can’ın Golden Retriever cinsi yavru bir köpeği varmış

Haberin Devamı

Gel zaman git zaman bu köpek büyümüş genç bir kız olmuş. Oturdukları sitenin bekçisinin Garip adındaki köpeğine tutulmuş. Bir gün evden kaçmış ve Garip ile çiftleşmiş. Bu aşktan 6 yavru birden dünyaya getirmiş. Sibel Can bu işe çok bozulmuş. Honey’sinden soğumuş. Önce yavrularını eşe dosta hediye olarak vermiş. Sonra Honey’i Levent’teki bir veteriner kliniğine terk etmiş. Sakin, akıllı ve tuvalet eğitimli Honey üzüntüden kahrolmuş. Vücudunda yaralar çıkmaya başlamış. Kendisine yeni bir yuva aranıyormuş. Zengin ailenin aşkı yüzünden kabul edilmeyen kızı rolünde Honey. Fakir bir bekçinin serseri ruhlu çapkın oğlu rolünde Garip.

101 Dalmaçyalı’nın zalim ve kötü cadısı rolünde de Sibel Can. Tam bir Türk filmi. Honey ile Garip. Bir aşk hikayesi.

Hav hav hav!

Japonlar ve olimpiyat stadı

2020 Olimpiyat kenti Tokyo ilan edildiğinde üzülmüştük. İstanbul’un şansının yüksek olduğunu düşünüyorduk. Olimpiyatlara ev sahipliği yapmayı umut ediyorduk. Olmadı... Neden olmadığını görmek istiyorsanız Japonların Tokyo’da 2020 Olimpiyatları için yapacakları inanılmaz görkemli stadadın internetteki tanıtımına bir göz atın. Bir de bizim arada bir kullanılan Olimpiyat Stadı’mızı hatırlayın. Eminim, Japonları seçenlere yerden göğe kadar hak vereceksiniz.

Kocası da gitti göbek yağları da

Şarkıcı Işın Karaca klip yönetmeni eşinden anlaşmalı olarak boşanmış. Işın Hanım, "Bir çocuğumuz var. Medeni bir şekilde evlendik, medeni bir şekilde boşandık. Biz boşandık ama babası kızından boşanmadı" diye ulvi sözlerle olayı özetlemiş. Işın Hanım’ın ayrıca eşinden ayrıldıktan sonra estetik operasyonla yağlarını aldırttığı iddia ediliyor. "Kocayı boşadı, yağları aldırdı" diye bir başlık atmışlar. Anlayacağınız Işın Karaca’nın kocası da gitmiş yağları da!

Derbinin sonucu acaba ne olur?

14 yıldır ezeli rakibine sahasında boyun eğmemesiyle. Yedek kalecisi ezeli rakibinin ilk onbirindekinden çok daha iyi olmasıyla. Takımı ateşlemesini bilen ve hakemin kararlarını etkileyen taraftarıyla. Formda ve şu anda istim üzerinde olan oturmuş kadrosuyla. Oyuncularını her geçen gün daha iyi tanımaya başlayan hocasıyla. Geçen haftaki tarihi kongre sonucunda büyük bir zafer elde eden başkanıyla.

6 puan farkın verdiği rahatlıkla. Derbinin favorisi Fenerbahçe’dir. Sarı lacivertliler maçı 3-1 kazanır, Mancini de Şükrü Saraçoğlu’nun büyüsüyle tanışmış olur diyorum!

Rüküş erkek olur mu?

Canım Türkiyem’in en rüküş top ten kadınını seçmişler. Aralarında Demet Akalın, Leyla Alaton, Hande Yener, Ivana Sert, Eda Taşpınar gibi ünlü isimler var. Listenin başında varlıklı sosyetik güzel Süreyya Yalçın var. Kadınların rüküşü oluyor da erkeğin rüküşü olur mu? Şarkıcı Halil Sezai ortalıkta dolaşıyorsa bal gibi olur!

İyi haber kötü haber

İyi haber: Dünya Ultra Zenginler Listesi’ne bu yıl 70 Türk daha eklenmiş ve dünyadaki ultra zengin Türk sayısı 900’e çıkmış.

Kötü haber: Dünya Ultra Fakirler Listesi’ne de bu yıl 9 milyon fakir eklenmiş ve dünyadaki ultra fakir Türk sayısı ülke nüfusumuzun dörtte üçüne ulaşmış.

DİĞER YENİ YAZILAR