Hey gidi çılgın Aysel hey...

Aysel Gürel’i aramızdan ayrılışının 7’nci yıldönümünde kabri başında anmışlar. Kızlarından Mehtap Ar, gelenlere annesinin en sevdiği tatlı olan profiterol ikram etmiş. Rahmetli yıllar önce ‘Amanin Boo Cem Ceminay’ adında bir TV şovuma konuk olmuştu. Program öncesi kuliste kendisine sormamı istediği bir soru var mı diye sordum. “Aklına ne gelirse sorabilirsin. Hiç dert değil” dedi. Ben de en sevdiği konu olan aşk ve aşk şarkılarından söz açayım dedim. “Aşk şarkılarının kahramanı, aşkların kadını Aysel Gürel şu aralar ne yapıyor?” diye son derece klişe bir giriş yaptım. “Gördüğün gibi karşında oturuyorum” diye kestirip attı. Doğuştan laf ebesi olmama rağmen afallayıp kaldım. Neyse ki banttan kayıttı. O şaşkın halimi yayına verirken kestiler. Sonra Çılgın Aysel ile bir tango yapmıştık. Dans sakarı olduğum için kazayla ayağına basmıştım. “Allah’tan konuşma yeteneğin danstaki becerine benzemiyor” demişti.

Hey gidi Çılgın Aysel hey.

Nur içinde yatsın!

Eylemin içinde bir süpermodel

Brezilyalı model Adriana Lima reklam çekimleri için tekrar İstanbul’a gelmiş. Nasıl gelmesin? Bizim burdan daha yağlı kapı bulamaz. Her geldiğinde kraliçeler gibi ağırlanıyor. Boğaz manzaralı en lüks otellerde kalıyor. Her şey ikram, elini cebine atmıyor, tonla para kazanıyor. Kendisini iki saat bekleyen muhabirlere iki dakika poz verip, çekip gidiyor. Ancak bu kez beklenmedik bir aksilik olmuş. Süpermodel Taksim’de siyasi bir eylemin arasında kalmış. Sizin anlayacağınız yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmuş. Gazetecilerden kaçayım derken kendini eylemcilerin arasında bulmuş. Tünelden bindiği tramvayın içinden dehşet dolu gözlerle eylemcileri izlemek zorunda kalmış.

Haberin Devamı

O anda fotoğrafını çekmek isteyen magazincilere korumaları engel olmuş.

Canım Türkiyem olarak bir ilke daha imza atmış bulunuyoruz. Dünyanın her yerinde milletin el bebek gül bebek beslediği ihtimam gösterdiği ünlü bir süpermodelin istemeden de olsa başrolü oynadığı dünyadaki ilk eylemi gerçekleştirdik!

Komedi dükkanı açılmış

Ünlü olmak kolay değil. Hele aşırı ünlü olmak hiç değil. Örneğin ünlü komedyen Cem Yılmaz. Ne yapsa basının ilgisinden kurtulamıyor. Nereye gitse peşindeler. Evinin kapısının önünde 24 saat nöbet tutuyorlar. Durum böyle olunca Cem de haklı olarak bazen geriliyor.

Haberin Devamı

Onlara kızıyor, söyleniyor.

Geçen gün de böyle bir gerginlik olmuş. Ancak bu kez gerginliği diline değil pantalonuna denk gelmiş.

Yürüyüşe çıktığında dar gelen siyah pantalonun fermuarı sonun kadar açılmış.

Ünlü komedyen durumun farkında olmadığından o halde yürüyüşüne devam etmiş. ‘Dikkatsiz Cem’ diye bir başlıkla haberi vermişler. ‘Komedi Dükkanı Açılmış’ deseler daha yerinde olurdu!

DİĞER YENİ YAZILAR