Her eve bir Esra lazım

Haberin Devamı

Esra Erol, yetenekli kadın. Son derece başarılı bir televizyoncu. Sunuculuktan başladı programcı oldu. Flash TV’deki Dest-i İzdivaç’tan beri kendisini çok geliştirdi. İzleyicinin nabzına göre şerbet vermesini biliyor. Evlilik programı yapma konusunda rakip tanımıyor. Kadınlara hitap eden programcılar arasında zirvede. Esra Hanım aynı zamanda iyi bir ev kadınıymış.

Ev temizliğini terapi olarak gördüğünü söylemiş. Bulaşık yıkamaya bayılıyormuş. En iyi cam nasıl silinir bilirmiş. Ütü de yapıyorsa ondan iyisini bulamazsınız. Dünyanın parasını alan gündelikçiler bile artık cam silmiyor. Sırf camları silmesi için birini bulmak zorunda kalıyorsunuz. Onun için her eve bir Esra lazım diyorum. Ve programında kısmetlerini arayan her damat adayının Esra gibi her konuda mükemmel eş bulmalarını diliyorum. Onlar ermiş muradına biz hala camları silecek birini arayalım!

Neşeli olma başını derde sokma

Oyuncu Deniz Tunca, Ortaköy’de alkol muayenesi için trafik polisi durdurmuş. Alkolmetreyi üflediğinde sıfır alkol çıkmış.

Ama yine de ehliyetini kaptırmış. Hem de 5 yıllığına. Ayrıca 3 bin küsür liralık para cezası kesmişler. Nedeni Deniz’in lüzumundan fazla (!) neşeli olması. Durumdan şüphelenen memur uyuşturucu kullandığını sanmış. Tükürük örneği almış. Sonra da ehliyetine el koyduklarını söylemiş. Deniz de bunun üzerine uyuşturucu kullanmadığını kanıtlamak için bir kan testi yaptırmış. Aldığı temiz raporun sayesinde ehliyetini geri alıp para cezasını kaldırtmış. İstanbul Valiliği bu karara itiraz etmiş. Ancak Mahkeme Valiliğin talebini reddetmiş. Deniz’in başına gelenlere hiç şaşırmadım. Etramızda o kadar olumsuz, kötümser, pesimist, asık suratlı, negatif enerji saçan insan var ki neşeli birini görünce yadırgıyoruz. Hatta kahkahasını kontrol edemeyen kadına kötü gözle bakanlar bile oluyor. Onun için başınızı derde sokmak istemiyorsanız toplum içinde neşeli olmayın. İstanbul Valiliği’nin de böyle önemli konularla sonuna kadar uğraştığını ve abesle iştigal etmediğini görmek içimizi çok rahatlattı!

Obama’ya dayılanan adam

Barack Obama, Illinois Eyaleti’ndeki bir referandumda oyunu kullanmak için normal vatandaşlar gibi sırada bekliyormuş.

Hemen yanında genç, güzel bir kadın duruyormuş. Derken birdenbire Obama’nın arkasında bir adam belirmiş. Koskoca ABD Başkanını ‘’Kız arkadaşıma sakın dokunma’’ diye tehdit etmiş. Obama önce ne olduğunu anlayamamış.Kadın sevgilisi adına yapılan kabalıkdan dolayı özür dileyince bir kahkaha atmış. ‘’O zaman ona bir ders verelim. Daha fazla kıskandıralım’’ deyip genç kadını iki yanağından öpmüş. Böyle bir olay Amerika’dan başka dünyanın neresinde olabilir söyler misiniz? Çoğu ülkede bu adamı daha ‘kı’ bile diyemeden yaka paça alıp götürmüşlerdi. Bir daha da ondan haber alınamamıştı. ABD’de ise durum çok farklı. Obama’ya dayılanan adam elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaya devam ediyor.

‘Maşallah’ şişmansın demek

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçenlerde bir cenaze töreninde eski başbakanlardan Tansu Çiller ile karşılaşmış. Şöyle bir tepeden tırnağa süzdükten sonra elini sıkarken ‘’Maşallah sizi çok iyi gördüm’’ demiş. Tansu Hanım son zamanlarda çok kilo aldı.

Onun için Cumhurbaşkanı ona çok şişmanlamışsınız yerine kibarca maşallah sizi iyi gördüm diyor. Aslında gürbüzleşmiş ve iyi beslenmişsiniz demek istiyor. Kıssadan hisse.Uzun zamandır görmediğiniz biri karşılaştığınızda size ‘maşallah’ dediyse hemen gidip bir tartılın.Çünkü resmen söylenmiş maşallah, gayrı-resmi olarak şişmansın demek oluyor.

DİĞER YENİ YAZILAR