Hatır için çiğ tavuk çocuk için dırdır yenir

Evliliği bitenler çocukları yoksa birbirlerinin yüzüne bakmak zorunda bile kalmıyor. Bir süre hayatlarını paylaştıkları eski eşlerini ne arıyor, ne soruyor ne merak ediyor. Sokakta rastlasalar görmemezlikten geliyor. Ama arada çocuklar olunca durum değişiyor. İstemeseler de görüşmek zorunda kalıyorlar. Tıpkı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve olaylı bir şekilde boşandığı 2 çocuğunun annesi eski manken Seçkin Piriler gibi.

Seçkin, Kaan’ın şarkıcı Kıvılcım Ural’a gönlünü kaptırması ve ilişkisini ulu orta yaşamaya başlaması yüzünden 6 yıllık eşinden istemeye istemeye ayrılmıştı. Evliliğini kurtarma çabaları sonuç vermeyince kaderine razı olup boşanmıştı. O günden beri görüşmeyen araları limoni çift, 5.5 yaşındaki oğullarını karne töreni için bir araya gelmiş. Kim bilir ne eziyet çektiler? Çocuklarına durumun tatsızlığını çaktırmamak için nasıl zorlandılar?

Seçkin aldatılan ve terk edilen taraf olarak her fırsatta lafı gediğine oturtmuştur. Kaan’ı iğneli ve manidar sözleri, suçlayıcı bakışlarıyla doğduğuna pişman etmiştir. Kadınların doğasında vardır. İntikamlarını mutlaka alırlar. Kaan garibim de ne yapsın? İster istemez kendini ezik hissetti.

Haberin Devamı

‘’Hatır için çiğ tavuk, çocuk için dırdır yenir’’ dedi. Bir yenisi daha başlayana kadar o gün de öyle geçti!

10 yıl sonra para konuşur para

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 2006 yılında ‘Binbir Gece’ dizisinde oynarken birbirlerine aşık olup evlenmişlerdi. O günden beri çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile yaşamları oldu. Bu arada oyunculuk serüvenleri de devam etti. Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni rolüyle kariyerinde zirveye ulaştı. Bergüzar da ‘Karadayı’ dizisinde başarılıydı. Şimdi ikisi ‘Vatan Haini’ diye bir dizide başrolleri paylaşacak ve bu proje için rekor paralar alacakmış. Halit uyanık davranmış. 12 milyon TL’ye yakın ücretini peşin almış. Bergüzar da bölüm başı 80 bin TL kazanacakmış.

Yapımcılar herhalde Kösem Sultan’dakiler gibi yaptılar. Halit ile Bergüzar’ın dizisini içeriye, dışarıya peşin sattılar. Ünlü çifte gelince… Bunca zamandır setten sete sabahtan akşama kadar emek verdiler, düştüler dara. 10 yıl sonra en popüler dönemlerinde bir dizide buluşuyorlarsa para konuşur para!

Haberin Devamı

Gülben’in fendi muhabirleri yendi

Gülben Ergen tatil sezonunu çocukları ve annesiyle Bodrum’da açmış. Eşi Umre ziyaretinde olduğu için sonra gruba katılacakmış. Gülben geçmiş yaz aylarında selülitleriyle gündeme gelirdi. Bu kez denize girmeden, mayolu görüntü vermeden, oğullarıyla oynayarak, magazincilerle sadece şakalaşarak haber olmayı başarmış.

İskelenin ucuna gidip ‘Çekin, kaçırmayın! Bakın atlıyorum’ diye kahkaha atarak dalgasını bile geçmiş. Ne diyelim? Gülben’in fendi sonunda muhabirleri yendi!

DİĞER YENİ YAZILAR