Hande’nin fendi Cihan’ı yendi

Birlik, beraberlik ve barış dilerim...

Haberin Devamı

Nedir bu tiyatronun duayenlerinin kadın meslektaşlarından çektikleri? Önce Can Gürzap, Nurseli İdiz’den yakındı. Şimdi de Cihan Ünal, Hande Ataizi’den. İkisi de aynı nedenden dolayı. Söz verildiği halde sahneye çıkmamalarından... Nurseli Hanım’ın alkol sorunu yüzünden sahneye çıkmadığı iddia edilmişti. Hande’nin ise ne sorunu olduğu belli değil. "Özel Hayatlar" oyununda Cihan Ünal ile sahneyi paylaşan Hande Hanım, iddialara göre Kıbrıs’ta kanserli hastalar yararına sergilenecek gösterime mazeret beyan etmeden çıkmamış. Cihan Bey de haklı olarak çıldırmış. “Kıbrıs oyunu öncesi aradık, ‘Sorun var mı’ diye, ‘Yok, geliyorum’ dedi. Sonra gelemeyeceğini söylemiş. Aradım. Telefonlarıma çıkmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Ama aynı tarihte Kıbrıs’ta eğlenmiş. Sanat hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Herkes layık olduğu yerde yaşar’ demiş... Hande Ataizi’nin kanserli hastalar yararına oynanacak bir oyuna çıkmayıp da aynı yere gidip eğlendiğini sanmıyorum. Hande Ataizi şımarık ve kaprisli olabilir. Ama kötü kalpli olduğuna kimse beni inandıramaz. Olay Cihan Bey’i ne kadar üzmüş ve zor durumda bırakmış olursa olsun, böyle olmamalıydı. "Hande’nin fendi Cihan’ı yendi" diyelim ve önümüzdeki oyunlara bakalım. Tiyatromuzun durumu meydanda. Sanatçılar arasında tatsızlıklara yer verecek lüksü yok. Birlik, beraberlik ve barış dilerim.

D-GYM ve değişim

Maslak’taki Doğuş Power Center’in içinde D-GYM diye muhteşem bir spor salonu var. Aslında D-GYM’e spor salonu demek haksızlık olur. Orası tam bir yaşam merkezi. Yaşantınıza spor ve doğru beslenme ile sağlık getirecek bir yer. Herşeyden önce D-GYM’in içi tertemiz. Özel havalandırma sistemi sayesinde genelde spor salonlarında önlenilemez olan pis kokulara mükemmel bir çözüm bulmuşlar.
Spor yaparken kendinizi rahat ve ferah hissediyorsunuz. Aletler en son model. Yok yok diyebilirim. Üyeler son derece kaliteli insanlar. Soyunma odaları tertemiz. Havlular, bornozlar, duşlar mis gibi. Sauna ve buhar odası ve Türk hamamı 5 yıldızlı otelleri kıskandıracak düzeyde. D-GYM’de sağlıklı ve doğru beslenmenize yardımcı olan York testini yaptırabiliyorsunuz. Kafesinde spor öncesi ve sonrası
lezzetli yemek ve içecek
seçenekleri bulabiliyorsunuz.

D-GYM’deki personal trainer denilen hocalar çok iyi. Değişimdeki başarıda başta Genel Müdür Seçkin Aydın olmak üzere tüm çalışanların payı var.
Ben artık sürekli gidiyorum. Hem spor yapıyorum hem de her defasında vücudumu yenileyen harika bir masaj. Daha önce bir spor salonunu görmediyseniz D-GYM farkını anlayamazsınız. Hepsi aynı sanırsınız. Ama değil. Daha önce birçok spor salonu gördüm.Hiçbiri D-GYM’e benzemiyor. Değişimi D-GYM’de yaşıyorum.

Yok böyle YÖK!

YÖK Başkanı Prof. Yusuf Ziya Özcan, Gaziantep Üniversitesi’ndeki “17. Bahar Şenlikleri” kapsamında katıldığı bir sergide gördüğü kadın vücudunu andıran kil vazoyu ilginç ama müstehcen bulduğunu söylemiş. İşin garibi bana göre vazo ne ilginç, ne de müstehcen. İşin yine bana göre daha da garibi YÖK Başkanlığı’na yükselmiş, okumuş, yazmış profesör ünvanlı birinin iki kolu olan ince bir objeyi ‘müstehcen’ bulması. 40 yıl baksam müstehcenlikle yakından veya uzaktan bir ilgisi olduğu aklımın ucundan geçmez. Ama YÖK Başkanı bir görüşte vazoya ‘müstehcen’ deyivermiş. Acaba vazoya baktığında benim göremediğim neyi gördü? Üniversite bitirdim. Lisans üstü eğitim aldım. Master (MS) derecem var. Okumuş takımından sayılırım. Ne yalan söyleyeyim, bu olayı duyduktan sonra bunca yıl boşuna okumuş olduğuma karar verdim. Görünen o ki, ben daha neyin müstehcen olarak algılanması gerektiğini bile öğrenememişim.
Koskoca YÖK Başkanı benim sade ve kıvrımlı bulduğum bir vazoya müstehcen damgası vuruyorsa herhalde bir bildiği vardır. Bence bundan sonra okullara yeni bir ders koysunlar. Öğrenci kardeşlerime neyin müstehcen olduğunu öğretsinler ki onlar da mezuniyetlerinden sonra benim gibi cahil kalmasın. Yok böyle YÖK yani!

DİĞER YENİ YAZILAR