Hande ile Demet elele

Hande ile Demet aslında tam birbirleri için yaratılmış...

Haberin Devamı

Popçu Hande Yener ve Demet Akalın yine birbirlerine girmişler. Daha önce de bir vukuatları vardı. Sonra baktılar millete baygınlık geldi, ilginç olsun diye kanka takıldılar. Yüzeysel arkadaşlıkları ikisinin de işine yaradı. Gündeme geldiler. Ama bir süre sonra o da bayatladı. Tekrar düşman kesilmenin zamanı geldi. Yoksa ne yapsalar ikisinden bir sansasyonel haber çıkmıyordu. Şimdi yine atışmaya başladılar. Hande, Demet’in Viyana’daki konserini kimsenin izlemediğini, Demet de Hande gibi aşk hayatıyla gündeme gelmeye çabalamadığını etrafa yayıyor. Ben ikisini de kutluyorum. Bu kadar boş bir haberle kendilerinden bahsettirdikleri için. Kolay değil. Sonuçta ikisi de zamanında boş salonlarda sahne almak zorunda kaldılar. İkisi de aşk hayatlarıyla haber olup kendilerinden söz ettirmeyi başardı.
Hande ile Demet aslında tam birbirleri için yaratılmış. Zor zamanlarda bir darılıp bir barışarak durumu idare ediyorlar.
Biz de enayi gibi onları yazıp, konuşuyoruz. Sizin anlayacağınız Hande ile Demet elele. Gerisi palavra.

Arakçı ile Arakçıoğlu

Televizyoncu Okan Bayülgen, komedyen
Tolga Çevik’in “Komedi Dükkanı” isimli programının kendisinden çalıntı olduğunu iddia etmiş ve Tolga’ya “Arakçıoğlu“ diye laf atmış. Şimdi böyle bir iddiada bulunan birinin önce kendine bakması gerek. Şovmen Okan Bayülgen’in bugüne kadar yaptığı hangi program bir başkasından esinti değil ki? Bugüne dek orijinal bir format bulmuş da bizim mi haberimiz yok? Tutturamadığı her programdan sonra bir başkasını taklit etmeyi denemedi mi? Ekranda her yaptığı değişiklik yüzde yüz yabancı şovlardan bir alıntı değil mi? Kimi kandırıyor? Okan Bayülgen’in sübjektif başarısı iyi bir kopyacı olmasından kaynaklanmıyor mu? Amerikalı meslekdaşları David Letterman, Jay Leno ve Conan O’Brian’ın kolajını yapmak yeni bir format yaratmak mı oluyor? Tolga’yı tanımam etmem. Programını da izlemedim. Okan Bayülgen’den birebir kopya çektiyse o zaman Tolga’nın arakçıoğlu olması normal. Araklayandan araklıyor sonuçta. Sanmam. Araklanacak bir şey yok ki!

Boşuna heves

“Aşk-ı Memnu“ ve “Ezel“ dizilerinin ekrandaki başarısı yapımcı şirketin ağzını sulandırmış olmalı. Başrol oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere ile bir sinema filmi çekmeye karar vermişler. Haberlere bakılırsa 4 popüler oyuncu da kendilerine yapılan teklifi kabul etmiş. Ne yapacaklardı? Sözleşme altında oldukları, şöhret ve ganimetlerini borçlu oldukları yapımcıları red mi edeceklerdi? Olay bu kadar basit değil. Ekrandaki başarı öyle kolay kolay gişe hasılatına dönüşmüyor. İzleyici televizyonda sürekli gördüğü tipleri para verip seyretmiyor. Bu sadece bizim için değil tüm dünyada geçerli. Hollywood’un şu anda en ünlü yıldızları Tom Hanks, George Clooney, Robin Williams, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, kariyerlerine ilk başladıkları gibi televizyonda kalsalardı çevirdikleri filmler sinema gişelerinde sinek avlardı. Beren, Kıvanç, Kenan ve Cansu dörtlüsü sinemada tutmaz. Boşuna heveslenmesinler.

Kim daha “artiz”?

Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un birlikte maç izlemelerini görmek kafamda hangisi daha “artiz” sorusuna neden oldu. Bence Arda Turan, Kıvanç’tan daha “artiz.” Ondan daha çok gündemde. Daha lüks bir araba kullanıyor. Daha popüler bir sevgilisi var. Oynamasa bile Kıvanç’tan daha çok konuşuluyor. Belki Arda böyle olmasını istemiyor. Ama ok yaydan fırladı bir kere. Kıvanç’ın gündeme gelmesi için bir şeyler yapması gerekiyor.
Arda ise hiçbir şey yapmadan gündeme gelmeyi başarıyor.
Kıvanç bugün bir dizide yarın başkasında. Arda’nın hayatı dizi. Hangisi mi daha artiz? Açık farkla Arda!

DİĞER YENİ YAZILAR