Hadise askere!

Haydi Hadise! Yarat bir hadise! Marş, marş askere!

Haberin Devamı

Hadise, Belçika’da Flemenkçe yayınlanan bir dergiye verdiği röportajda "Ben Türk değilim, Belçikalıyım, bu yüzden vergimi Belçika’ya veririm" diye bir laf ettiğini reddetmiş ve “Olay bazı şahıslar tarafından bana karşı devam eden karalama kampanyasıdır” demiş. Meyve veren ağaç taşlanır misali başarılı olanı kıskananlar oluyor. Ülkemizde birine iftira atmaktan kolay, rahat ve ucuz bir şey olmadığı için kişileri en zayıf yerlerinden vurmak artık toplumsal bir eğlence haline geldi. Hadise’nin vergisi kendisini ve Maliye’yi ilgilendirir. Olay bu kadar basit. Uzun süredir bu tür eleştirilere hedef olan Hadise, kendini savunmak için çareyi "Ben bir Türk kızıyım" demekte bulmuş. Hadise’nin samimiyetine inanıyorum ama art niyetli düşmanlarını susturmak için "Hadise Askere" diyorum. Hadise askere giden ilk Türk kızı olarak hem bir çığır açar; hem de her konser vermeye gittiği her yeri salladığı gibi bu kez bütün Türkiye’yi sallar. Haydi Hadise! Yarat bir hadise! Marş, marş askere!

Bindiğin dalı kesmek

Reyting sahtekarlığıyla ilgili operasyon AGB ölçüm şirketinin inanırlılığına büyük ölçüde zarar verdi. Ben reklam verenin yerinde olsam bundan sonra önüme konan tüm reyting raporlarına şüphe ile bakarım. Milyarlarca doların döndüğü bir piyasada bazı uyanıkların çıkıp kendilerine avantaj sağlamak istemeleri normal. Normal olmayan ölçümü yapan şirketin resmi kurumlar tarafından denetimsiz bırakılması. Etrafta çok aç gözlü dalavereci var. Kendileri iyi program yapmaktansa, başarılı olan rakibini baltalamaya çalışanlar gırla gidiyor. Sahadan sonra ekranda da şike yapmak bizden başka kimsenin aklına gelmezdi.

Evlenip boşanmaya Vegas"a!

Yargıtay son zamanlarda tuhaf kararlar vermeye başladı. Son olarak evli çiftler arasında sadakata ilişkin önemli bir karara imza atmışlar. Buna göre boşanma davası bitene kadar eşler birbirlerine sadık kalmak zorunda! Evlerini ayırmış olsalar bile boşanana kadar başka bir partnerle birlikte olamayacaklar. Yüklü tazminatların ve çocukların velayetinin söz konusu olduğu boşanmalar artık tam bir kabusa dönecek. Taraflar durumu kendi lehlerine çevirmek için karşı tarafın falsosunu takip edip pusuda beklemeye başlayacak. Zaten tatsız ve son derece yıpratıcı olan boşanma eziyeti daha beter bir duruma gelecek. Yargıtay böyle bir kararı verirken insan haklarını düşündü mü bilemem. Bildiğim tek şey bundan böyle Las Vegas’ta evlenip Las Vegas’ta boşanmak şart oldu. Ne de olsa "Las Vegas"ta olanlar, Las Vegas"ta kalır" derler. Yoksa durum geberingen!

DİĞER YENİ YAZILAR