Gülben"in şah damarı

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı ve televizyoncu Gülben Ergen, Twitter’da alay konusu olmuş. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi olduğu iddia edilen kişiye cep telefonuyla mesaj çekerken görüntülenen Gülben Hanım, mesajı uzun süredir ayrı yaşadığı ve boşanmakta olduğu eşi Mustafa Erdoğan’a gönderdiğini söyleyince Twitter’daki uyanıklara makara konusu olmuş. Söz konusu mesajda Gülben Ergen’in ‘’şah damarım mısın sen?’’ diye yazdığı iddia ediliyor. Mesajın içeriği eski kocadan ziyade yeni bir sevgili için yazıldığı havasını veriyor. Sizin anlayacağınız Gülben Hanım’ın verdiği mesajın gittiği adres Twitter’da her şeyi bilen ve her şeye maydanoz olan ukalalara inandırıcı gelmemiş. Gülben Hanım’ın cep telefonundan çektiği mesajların kameralar tarafından görüntülenmesi bana tuhaf geldi. Sadece bir mesaj da değil. ‘’Sen benim rengimsin, gökkuşağımsın’’ ve ‘’Sahip misin sen bana?’’ şeklinde devamı da var. Üstelik bütün bunlar bir konferans sırasında oluyor. Kusura bakmayın ama bu olay bana tezgahlanmış gibi geldi. Romantik mesajlar çekilecek yer Araştırma Zirvesi diye bir konferansın salonu mudur? Ayrıca bu mesajlar bence romantik değil komik. Çiklet çiğneyip, balon patlatırken yazılmış şarkı sözüne filan benziyor. Aynı zamanda bir hayli itici. Gülben Ergen işini bilir. Kimse merak etmesin komik duruma filan düşmez. Asıl komik duruma düşenler Twitter’da bu konuda yorum yapanlar. Gülben konuşulsun istemiş. İki, üç saçma Tweet atmış. Bunlar da olaya sazan gibi atlamışlar. Gülben’in ekmeğine yağ sürmüşler. Şah damardan zokayı yemişler!

Fan fatal

İlişkiye girdiği erkeklere sonunda büyük sıkıntı yaşatan, çekici ve baştan çıkarıcı kadınlara ‘Femme Fatale’ derler. Fransızca’da ‘felakete neden olan kadın’ anlamına gelir. Bir de ‘Fan Fatal’ diye bir şey var. O da ünlülerin başına bela olan hayranları. Hollywood yıldızlarına kabus yaşatan fanlarını duyduk. Çoğu aklına taktığı ünlüyü kendi malı sanıyor. Bizdeki durum farklı. Bizdeki “Fan Fatal”lar hayran oldukları ünlünün sevgilisinin başında şişe kırıyor! Şarkıcı Demet Akalın, Mersin’de gittiği bir lokantada sevgilisiyle otururken fanlarından biri imza almak için yanına gelmiş. Sevgilisi de resim çekilmesini istememiş. Bunun üzerine "Fan Fatal" takımı derhal harekete geçmiş. Akalın’ın 8 yaşındaki hayranının babası Demet Hanım’ın sevgilisinin başında şişe kırmış. Ben sadece aradaki 8 yaşındaki kızı düşünüyorum. Bütün bunlar onu nasıl etkilemiştir acaba? Bu olayda kabahat tamamen "Fan Fatal" takımında. Demet Akalın veya herhangi bir ünlü hayranı istiyor diye onunla fotoğraf çektirmek zorunda değil. İsteyen hayran 8 yaşında olsa bile...
O 8 yaşındaki kız babasına her baktığında hayranı olduğu sanatçının yanındaki adamın kafasında şişe patlattığını hatırlayacak. Değer mi buna? İmza mı vermiyor, fotoğraf mı çektirmiyor dön arkanı yürü git.. Kafada şişe kırmaya kalkarsan hem haksız duruma düşersin hem de ‘Fan Fatal’ olursun!

Estetikli diva

Canım Türkiyem’in divası Bülent Ersoy ya da Bülent Abla, nam-ı diğer kısaca ‘Babla’ bir reklam filmi için bir dizi estetik uygulaması yaptıracakmış. Babla’mız, Türkiye’de ilk kez kullanılan Magic Needle yani sihirli iğne yöntemiyle elmacık kemiklerine parıltı veren bir ışık dolgusu işlemi yaptırmış. Ayrıca Cool Sculpting denilen bir yöntemle karın bölgesindeki yağları dondurup attırmış. Bütün bu zahmetlere de reklam filminde oynayacağı öğretmen rolü için katlanmış. Biz artık alıştık zaten. Öğretmenlerimizi de estetikli istiyoruz. O kadar çok para kazanıyorlar ki bir estetikleri eksik! Öğretmen deyince aklımıza hemen lüks, ihtişam ve sınırsız imkanlar içinde yaşayan bir grup şanslı insan gelmiyor mu? Babla"mıza yapılan uygulamanın ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile aynı olduğu söyleniyor. Diva, Angelina Jolie iğneleriyle gençleşti deniliyor. İster misiniz Babla’nın şimdi kendine bir güveni gelsin, Angelina’nın Oscar töreninde yaptığı gibi derin yırtmaçlı bir elbise giyip sağ bacağını öne doğru fora etsin? Ben isterim. Bir deri bir kemikmiş gibi duran Angelina Jolie, kıskançlığından çatlasın. Bablamız, Divamız, Birtanemiz.. Biz onu estetikli de estetiksiz de her türlü seviyoruz!

Jeste bak!

Canım Türkiyem’de insanlarımız çok iyi kalpli. İyilik doluyuz. Fakire karşı değil, zengine karşı bile düşünceli davranıyoruz. Baksanıza 540 bin Euro’ya satılan Ferrari marka arabalardan satın alan müşterilerine yetkili firma 7 yıl ücretsiz servis sunuyormuş. Gözlerim yaşardı. Her biri yaklaşık 1500 Euro olan periyodik bakım ve servis hizmeti 7 yıl bedava. Emlak sektörünün batakta olduğu bir dönemde Los Angeles’da Wilshire Bulvarı’nın üstünde o zamanlar 11 milyon dolara satılan dairelerden alana Rolls Royce marka araba hediye ederlerdi. Şimdi devir değişti. Araba alana bakım hediye ediyorlar. Buna da şükür. Jeste bak hizaya gel!

DİĞER YENİ YAZILAR