Görmüşlerle görmemişler

Haberin Devamı

“Gecenin Kanatları” filminde Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i Beren Saat ile sevişme sahneleri hakkında oyuncu Murat Ünalmış, “Ben onun göğüslerine bakmadım. Gözüm bile kaymadı. Niye kaysın? Görmemiş bir adam değilim ki!” şeklinde şövalyevari bir açıklamada bulunmuş. Bu itirafın üzerine düşündüm. Açıkçası ben de görmüş sayılırım ama gözüm kayardı. Peki aynı durumda olsalar acaba kimin gözü kayar kimin kaymaz?

İşte uslularla, uslanmazlar ya da görmüşlerle görmemişler:


GÖRMÜŞ: M. ALİ BİRAND (Adam kibar, nazik, efendi, düşünceli ve centilmen.)

GÖRMEMİŞ: M. ALİ ERBİL (Tonlarca görmüş olsa bile meraktan yine gözü kayar.)

GÖRMÜŞ: EDİZ HUN (Türk sinemasının en efendi jönüydü. Bakmaya utanır.)

GÖRMEMİŞ: TAMER KARADAĞLI (Saman altından su yürütüyormuş hali var.)

GÖRMÜŞ: HAYDAR DÜMEN (Gözü kayanlarla uğraşmaktan gözü kaymaz oldu.)

GÖRMEMİŞ: ONUR EROL (Onun bu dünyada meslek icabı görmediği meme kalmadı ama yine de estetiğini kontrol etmek amacıyla gözü kayabilir.)

GÖRMÜŞ: TARKAN (Pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum.)

GÖRMEMİŞ: FERHAT GÖÇER (Böyle bir fırsatı kaçıracağını sanmıyorum.)

GÖRMÜŞ: BEYAZ (Ailemizin temiz çocuğu. İmajı sarsılır korkusuyla canı çok çekse de gözünü kaydırmaz.)

GÖRMEMİŞ: CEM YILMAZ (Sırf gözünün kaymasıyla kalmaz Goralar, Aroglar.)

GÖRMÜŞ: UĞUR DÜNDAR (İdeal aile reisi. Gözünün kayması düşünülemez.)

GÖRMEMİŞ: ALİ KIRCA (Yaşı, başı, hali, vakti, durumu, konumu ne olursa olsun sanki gözü her an kayacakmış gibi olanlardan.)

GÖRMÜŞ: FATİH ALTAYLI (Son model egzotik bir araba olsa belki ama evliliği konusundaki sağlam duruşu gözünün kaymasını engeller.)

GÖRMEMİŞ: SERDAR TURGUT (Kendisiyle pedikür yaptırırken röportaj yapan Helin Avşar’ın ayaklarını resmen dikizleyen Serdar’ın gözünün kayması normal. Adam zaten şaşı. Gözünün böyle durumlarda kaymaktan şaşı olduğu söyleniyor.)

GÖRMÜŞ: HINCAL ULUÇ (Onca yıl birbirinden güzel mankenlerle flört etti de onlar istemeden gözü bir kere bile kaymadı. Prensipleri libidosuna yenilmedi.)

GÖRMEMİŞ: GÜNERİ CİVAOĞLU (Gözü filan kaymaz! Direkt oraya bakar.)

GÖRMÜŞ: ZÜLFÜ LİVANELİ (Hayat felsefesi göz kaymalarına izin vemez.)

GÖRMEMİŞ: CAN DÜNDAR (Gözü kayıyormuş da gözlüklerden çaktırmıyormuş.)

GÖRMÜŞ: YAVUZ BİNGÖL (Delikanlılık raconuna göz kayması yakışmaz.)

GÖRMEMİŞ: KAMER GENÇ (Meclisteki raconuna göz kaymaması yakışmaz.)

“Cool” vampir Haşo ile Bella Ayşe

Genç kızların son günlerdeki gözdesi “Alacakaranlık” ve “Yeni Ay” filmlerindeki cool vampir Edward ile atletik vücutlu kurtadam Jacob. Sürrealist köşe yazarlarımızdan Alaçatı gurusu, Haşmet Babaoğlu da filmin kahramanlarından “Bella” isimli genç kızı sevdiğini itiraf etmiş ve aynen şöyle yazmış:

“Bella’yı seviyorum çünkü

Bella biliyor... Şefkat ne kadar yakışıklı, ne kadar çekici, ne kadar sıcak ve yakın olursa olsun, aşkın yerini tutamaz!”

Haşo’ya göre Vampir Edward aşkı, Kurt Adam Jacob da şefkati simgeliyor. Haşo’yu hep bir roman kahramanına benzetirdim. Ne olduğunu şimdi keşfettim. Ultra romantik, sürekli aşıkmış gibi duran, gizemli bakışlı, uzun tırnaklı, tuttuğu takımın renginde bıyık, sakallı Haşo, tıpkı Edward gibi ‘cool’ bir vampire benziyor. Eski uzatmalı sevgilisi, köşe yazarlarımızdan Ayşe Özyılmazel de ‘Bella’ya.

‘Cool’ Vampir Haşo ile Bella Ayşe... Bu ikisi meğer birbirleri için yaratılmışlar da haberimiz yokmuş.

Bir de şu münasebetsiz Kurt Adamlar olmasa ne güzel olurdu !

Amanin boo! Kobay Boys!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ “Ülkenin üçte biri domuz gribi olabilir, aşı yaptırın” diye yırtınıyor ama başta Başbakan Erdoğan olmak üzere onu dinleyen yok. Aşı konusuna sıcak bakmayanların başında Mustafa Sandal geliyor. Ünlü popçuya oğlu Yaman’a aşı yaptırıp yaptırmadığı sorulduğunda “Benim oğlum kobay değil!” demiş. Vay anasına sayın seyirciler... Demek bugüne dek aşı olan çocuklar kobay oldular. Ya da Musti’nin anlayacağı dilden yazayım Backstreet Boys, Pet Shop Boys, Boy George, Bad Boys Blue, Boyzone oradaysa Kobay Boys da artık burada! Amanin Boo!

DİĞER YENİ YAZILAR