Gladyatörün makus talihi

Gladyatör filminin kahramanı arenanın korkusuz cengaveri Maximus’u canlandıran Avustralya'lı oyuncu Russell Crowe’un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez. Büyük umutlarla çekilen ve gişede iyi iş yapması beklenen 'Nuh’un Gemisi' filmi İslam'a aykırılık içerdiği için birçok Müslüman ülkede yasaklanmış.



Hıristiyanlara da yaranamamış.

Onlar da filmi gerçeği yansıtmayan dini bir sömürü olarak nitelendirmişler.

Gladyatör Russell’ın şanssızlığı bununla da bitmemiş. Katolik dünyasını ruhani lideri Papa Francis ile görüşme isteği reddedilmiş. Vatikan bu görüşmenin filmin promosyonunda kullanılmasından çekinmiş. Haberi "Russell Crowe Papa tarafından reddedildi" diye bir başlıkla vermişler.

O da bir şey mi? Russell’ı yönetmenliğini ve başrolün üstlendiği ‘The Water Diviner’(Su Bulucu) filmi için teklif götürdüğü komedyen Cem Yılmaz da az kalsın reddediyormuş.

Papa’ya gelinceye kadar... Oscar ödüllü dünyaca ünlü Gladyatörün makus talihine bakar mısınız!

Önce Ay sonra Mars

İngiliz fizikçi Stephen Hawkins, 50 yıl içinde insanların Ay’da koloni kuracaklarını ve 2100 yılında Mars’a yönelmeye başlayacaklarını iddia etmiş. 72 yaşındaki dahi

Hawkins bunadı herhalde.

Ne dediğinin farkında mı?

Ben ne fizikçiyim ne dahi.

Bu konudaki fikrim bilimsel değil ama onunkinden en azından daha mantıklı. Ne Ay’ı ne Mars’ı?

Biz daha içinde bulunduğumuz bu dünyayı paylaşamıyoruz.

Uzayı nasıl paylaşacağız?

Herkesi kendimize benzetmekte ustayız

Didier Drogba, Galatasaray’a transfer olduğunda çok sevinmiştik.

Haberin Devamı


Fildişi Sahilleri’nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusunun ülkemizde top koşturması heyecan vericiydi.

Hollandalı yıldız Sneijder ile iyi bir ikili oluşturdular. Taraftar memnundu. Her yaptıkları haber olduğu için basın da mutluydu. Sonra futbol dünyasının bir başka dünyaca ünlü ismi canım Türkiyem’e geldi. İtalyan Roberto Mancini, Drogba ve Sneijder’in hocası oldu. Ve kısa süre içinde durum değişti.

Drogba tüm maç sahada duruyor, oyundan alınınca tepkisini koyuyor, hocasına küsüyor. Sneijder koşuyor, aklı sahada değil, en önemli maçlarda kendini gösteremiyor. Her deplasmanda ayrı bir kabus yaşayan Mancini ne yaptığını bilmiyor, habire kadro,taktik değiştiriyor. Kim gelirse gelsin... Nereden gelirlerse gelsin... Ne kadar ünlü olurlarsa olsun...

Hepsini kendimize benzetmekte ustayız.

DİĞER YENİ YAZILAR