Gisele big foot!

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kazanan modeli Gisele Bündchen bir Türk terlik firmasının koleksiyonunu tanıtmak için kamera karşısına geçmiş. Brezilya’nın başkenti Sao Paulo’daki çekimlerde objektiflere poz veren ünlü modelin 5 gün içinde 5 bine yakın pozunu çekmişler. Gün başına bin poz yani. On gün olsa on bin poz. Aralarından Allah bilir üç beş tanesini kullanacaklar. Bilemedin bir düzine. Çeken için zevkli iş de fotoğraflar arasından seçenler için işkence olmalı. Gisele güzel kadın. Bacaklar düzgün. Fizik muhteşem ama ayaklar çok büyük. Terlik reklamı deyince 37 veya 38 numara kadın ayağı geliyor akla, 43-44 değil. Terlik markasının ne olduğunu bilmiyorum. Ama modeli belli: Gisele Big Foot! (Gisele Büyük Ayak.)

Kimlerle asansöre binilmez?

Ünlü rock müzisyeni Hayko Cepkin, "Beni görünce asansöre binmeyenler var" demiş. Sevgili Hayko, radyo programıma konuk olarak katılmıştı. Son derece akıllı, düzgün yaşamı olan, hoşsohbet ve entelektüel bir arkadaştır. Onunla asansöre de binilir, motorsiklete binme fobiniz yoksa her yere de gidilir. Ancak birlikte asansöre binerken iyice düşünmeniz gereken bazı ünlüler var. Bülent Ersoy, yani Bülent Abla bunlardan biri. Hele asansörün içi küçük, çıkacağınız kat da yükseklerdeyse yandınız. Babla’ya havasızlıktan daral gelebilir ve inene kadar sizi Oklohoma’daki hortumlar misali yelpazesiyle asabi bir şekilde yelleyebilir. Nazar değmesin, süratle eski sağlığına kavuşan İbrahim Tatlıses ile asansöre binmeyi göze alanlar asansörün içinde mangal yapılmasına da göz yumarlar. Survivor adasından döndüğünde uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu da asansöre binmek için riskli isimlerden. Adaya gitmeden kafası iyiydi döndükten sonra artık nasıl olur hiç kimse bilemez.
Sevgili arkadaşım ünlü şarkıcı Sibel Tüzün için de aynı şeyi söylemek mümkün. Adaya gittiğinde aklı başındaydı ama iki hafta içinde psikolojisi bozuldu. Adada ahtapotlara sarılıp ağlamaya başladı. Asansörün içinde ne yapacağı hiç belli olmaz. Güzel oyuncu Tuba Ünsal da asansör açısından acayip tehlikeli. Hemen aşık olup evlenme teklif edebilirsiniz. Hatta asansörden nişanlı olarak bile çıkma ihtimaliniz yüksek. İnanmıyorsanız Tuba ile son asansöre binen televizyoncu Mirgün Cabas’a sorun. Efsane geçimsiz ikili Metin Akpınar ve Zeki Alasya ile asansöre binerseniz sakın aralarında durma hatasında bulunmayın. Çünkü her an birbirlerine girebilirler. Manken oyuncu Cansu Dere ile aynı asansörde karşılaşır ve kazayla eski aşkı Cem Yılmaz’dan bahsetme gafletine düşerseniz sizin için pek hayırlı olmaz. Kuzey Güney dizisinin güzel oyuncusu Bade İşçil ile aynı asansördeyseniz hemen bir kenara çekilip asansörün içinde yürümesi için yer açın. Kat aralarında yürüme alışkanlığı tutarsa asansörün içinde sıkışıklık olur. Onun için asansöre binme konusunda Hayko Cepkin’in dediklerine bakmayın. Dış görünüm hiç önemli değil. Asansörün içinde olacaklar önemli!

DİĞER YENİ YAZILAR