Gına getiren ünlüler

Haberin Devamı

ABD’de yapılan bir araştırmada ‘gına getiren ünlüleri’ sormuşlar.
Kim Kardashian ve ailesi oyların yüzde 70’ini alarak ilk sıraya yerleşmiş.
Skandallar kraliçesi olarak tanınan Lindsay Lohan ikinci gelmiş.
Kanada’lı bebek yüzlü pop yıldızı Justin Bieber, Rihanna’nın dayakçı sevgilisi rap’çi Chris Brown, sevgilisini aldatarak tepki çeken Twilight serisinin yıldızı Kristen Stewart diğer isimler arasındaymış.
Gına getiren ünlülerden biri de seçim sürecinde Başkan Obama’yla ilgili yaptığı absürd açıklamalarla alay konusu olan New York’lu emlak kralı Donald Trump.
Ankete katılanların üçte ikisi bu ünlülere artık katlanamadıklarını itiraf etmiş. Bizde böyle bir anket yapılsa sonuç ne olur? Ünlülerden hiçbiri nedense insanlarımıza gına getirmeyi başaramıyor! Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Ajda Pekkan,Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç gibi isimlerden yıllarca bıkmadık. Çünkü bizi böyle alıştırdılar...

Gına getiren ünlüler

Acun'un en büyük başarısı

Canım Türkiyem’in en popüler televizyoncusu Acun Ilıcalı’nın en büyük başarısı kendini sürekli geliştirmesi ve ekranın tartışmasız reyting kralı olması değil. Dünyanın dört bir köşesini ‘Acun Firarda’ diye dolaşıp deneyim kazanması değil.
Gına getiren ünlüler‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasını alıp bizim izleyiciye göre uyarlaması değil. ‘Survivor’a her yıl ilginç isimler bulması değil. ‘Yetenek Sizsiniz’ ile ülkeye yeni yetenekler kazandırması değil. Bir transferle piyasaya para saçan tek kanalın başına geçmesi değil. Acun’un hayattaki en büyük başarısı özel hayatını mükemmel idare ederek ona yakın olanların yaşamındaki konumlarını kendi uygun gördüğü gibi onlara da kabul ettirebilmiş olması.

Esinlenmekte üstümüze yok

Anadolu Efes’in reklamında iki farklı rakip markanın reklamından esinlenilmiş.
Bizdeki reklam diğerlerinden daha iyiymiş.
İnanırım!
Çünkü yaratıcı olabilmek için mutlaka bir yerlerden esinlenmemiz gerekiyor.
Acaba farklı ne yapsak da orijinaline benzetmesek diye kafa yoruyoruz.
Sizin anlayacağınız esinlenmekte üstümüze yok!

DİĞER YENİ YAZILAR