Gına getiren ünlüler

Haberin Devamı

ABD’de yapılan bir araştırmada insanlara gına getiren ünlüleri sormuşlar.
Her attıkları adımda reklamlarını yapan Kim Kardashian ve ailesi oyların yüzde 70’ini alarak ilk sıraya yerleşmiş.
Skandallar kraliçesi olarak tanınan Lindsay Lohan ikinci gelmiş.
Gençlerin idolize ettiği Kanada’lı bebek yüzlü pop yıldızı Justin Bieber, Rihanna’nın dayakçı antipatik rapçi sevgilisi Chris Brown, sevgilisini aldatarak tepki çeken Twilight serisinin yıldızı Kristen Stewart diğer isimler arasındaymış.
Gına getiren ünlülerden biri de seçim sürecinde Başkan Obama’yla ilgili yaptığı açıklamalarla alay konusu olan New York’lu emlak kralı Donald Trump.
Ankete katılanların üçte ikisi bu ünlülere artık katlanamadıklarını itiraf etmiş. Düşünüyorum da canım Türkiyem’de böyle bir anket yapılsa sonuç ne olur? Bence bizde ünlülerden hiçbiri insanlarımıza gına getirmeyi başaramıyor! Medyada en çok ismi, cismi çıkan Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Ajda Pekkan, Tarkan, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses gibi isimlerden yıllarca bıkmadık.
Serdar Ortaç, Hadise, Necati Şaşmaz, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Şahan Gökbakar, Ebru Gündeş, Arda Turan, Sinem Kobal, Bülent Ersoy gibi ünlülere doyamıyoruz.
Hatta ‘bıktım vallahi’ diyenler bile bu isimleri merakla izlemeye devam ediyor. Bir süre ortadan kaybolanı ‘Acaba nerde ne yapıyor’ diye özlemeye başlıyor. Çünkü biz böyle alıştık. Onlarla yaşıyoruz ve onların hayatlarını takip etmekten hoşlanıyoruz.
Dozumuzun ayarı olmadığı için de ne kadar gözümüze sokarlarsa soksunlar bize gına getirecek bir ünlü bulamıyorlar.
Olay bu kadar basit!

Şampiyonlar ligi şampiyonu Burak Yılmaz!

Gına getiren ünlüler

Galatasaray inşallah Almanya’da rakibini eleyip son sekiz takım arasına ismini yazdıracak... İnşallah daha sonraki rakiplerini de teker teker eleyip mutlu sona da ulaşacak. Canım Türkiyem’in gururu ve Galatasaray’ımız için bunu yürekten diliyorum. Ancak ne olursa olsun bu yıl benim için Şampiyonlar Ligi’nin şampiyonu Burak Yılmaz’dır. Ne var ki, Burak ne kadar gol atarsa atsın yine acımasızca eleştiriliyor. 7’de 7 yaptı hala kimseye yaranamıyor. Herkes kaçırdığı gollerden dert yanıyor. Fatih Hoca bile Burak’a sitemde bulunmuş. "Her maçta bir gol atmaya alıştı yoksa Schalke’ye ikinci golü atardı" demiş. Eminim bunu futbolcusunu motive etmek ve çıtasını yükseltmek için söyledi. Atardı atmasına da sevgili hocam o zaman Burak bizde değil, Ronaldo ile birlikte Real Madrid’de oynuyor olurdu!

Acun'un en büyük başarısı

Gına getiren ünlüler


Canım Türkiyem’in en popüler televizyoncusu Acun Ilıcalı’nın en büyük başarısı kendini sürekli geliştirmesi ve ekranın tartışmasız reyting uzmanı olması değil...

Dünyanın dört bir köşesini 'Acun Firarda' diye dolaşıp deneyim kazanması değil.

‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasını alıp bizim izleyiciye göre uyarlaması değil. ‘Survivor’a her yıl ilginç isimler bulup egzotik adalarda çekimler yapması değil. ‘Yetenek Sizsiniz’ ile memlekete yetenek kazandırması ve ekran başındakileri farkı şovlarla eğlendirmesi değil.

Neşeli, karizmatik, halkın içinden gelmiş, onların nabzını tutan pozitif imajı değil. Fanatik Fenerbahçeli olmasına rağmen tüm taraftarlara sempatik gelmesi değil.

Başbakan başta olmak üzere önemli olan herkesi tanıması ve kendini sevdirmesi değil.

Parasını almakta zorlandığı Show TV’den tam zamanında son derece akıllıca bir transferle piyasaya para saçan tek kanal olan Star TV’nin başına geçmesi değil. Acun’un hayattaki en büyük başarısı özel hayatını mükemmel bir şekilde idare ederek ona yakın olanların yaşamındaki konumlarını kendi uygun gördüğü gibi onlara da kabul ettirebilmiş olması...

Bunu dünyada başarabilen kadın veya erkek mutlu insan sayısı inanın çok azdır!

DİĞER YENİ YAZILAR