Gerçek yüzler göründü...

Haberin Devamı

Gezi Parkı olayları sırasında bazılarının gerçek yüzleri göründü. Halkımız uyanık davrandı ve bunları teşhis edip tepkisini gösterdi. Protestolar büyüdükçe panikten ne yapacağını şaşıranlar oldu. Anlamsız, gecikmiş ve zoraki özürler dilendi.
Biz de sizdeniz, hepimiz çapulcuyuz havalarına yatıldı. Ancak, iş işten geçtiği için kendilerinden başka kimseyi kandıramadılar. Kimin ne olduğunun ortaya çıkması için ortalığın karışmasının gerekmediği bir dünyada yaşamak ne kadar güzel olurdu. İnsanlar galeyana geldikten sonra gerçek yüzler görünmüş ne işe yarar?

Burcu'nun içinde ne var?

Burcu Esmersoy "İçimde birçok kadın var. O kadınlardan bir tanesi de Rus. Taksın, takıştırsın, miniler, dekolteler falan giysin istiyor" itirafında bulunmuş. Diğerlerinin ne milletten olduğunu bilemiyorum ama Rus kadın konusunda haklı.
Rus kadınları gibi süslü, püslü ve yüksek ökçeli olmayı sevdiğine bizzat tanık oldum. ‘Yok Böyle Dans’ı sunduğumuzda giydiği 20 santimlik topuklu ayakkabıları yüzünden yanında gürbüz bir penguen gibi kalıyordum!

Bade'nin başına gelenler

Oyuncu Bade İşçil güzel olduğu kadar ilginç bir kadın. Nişantaşı’ndan İstinye’ye kadar alıp başını yürüyor... Yıldırım aşkına çarpılıp iki, üç ay içinde evleniyor... Nikah memuru soruyu sorduğunda sadece ‘evet’ demekle yetinmiyor... "Reenkarnasyona kadar evet" diye akla gelmeyecek bir cevap veriyor... İşte bu ilginç Bade’nin en mutlu gününde bir ‘düğün talihsizliği’ yaşanmış.
Düğünü organize eden firma, gelinin takı çantasını unutmuş.
Takı çantası olmadan masaları dolaşmak fikri de Bade’yi germiş.
Takıları ne yapacak, bir masadan diğerine nasıl taşıyacak?
Neyse ki bir çaresini bulmuşlar ve hikayenin sonu mutlu bitmiş.

Gerçek yüzler göründü...

Michael virüsü kimden kapmış?

Aktör Michael Douglas, oral seks yüzünden HPV virüsü kaptığını ve bu yüzden gırtlak kanserine yakalanmış olabileceğini iddia etmiş. Ünlü Hollywood yıldızının açıklamalarına ilk tepki eski eşi Diandra’dan gelmiş. ‘’Benden kapmış olamaz’’ demiş. 1992 yılındaki ‘Temel İçgüdü’ filminden sonra Michael Douglas’ın seks bağımlısı olduğu ve bu konuda tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.
Eski eşi Diandra boşuna üstüne alınmış. 13 yıllık evlilikleri süresince HPV virüsünü hangi kaçamağından kaptığını Michael Douglas’ın kendisi bile hatırlayamaz!

DİĞER YENİ YAZILAR