Gelin hanıma laf yok

Haberin Devamı

Müzisyen Ozan Doğulu ile güzel eşi Ece’nin kızları Arya’nın doğum günü kutlamasına, Ozan’ın ünlü popçu abisi Kenan Doğulu tek başına katılmış. Kenan Doğulu’nun son günlerde büyük aşk yaşadığı ve yanından bir an bile olsun ayırmadığı oyuncu sevgilisi Beren Saat, kutlamaya ve daha sonra verilen aile yemeğine katılmamış. İddialara göre bunun nedeni Ozan Doğulu’nun bir röportajda "Beren tatlı kız. Ama ilişkileri daha yeni. İleride ne olur bilinmez" şeklinde bir demeç vermiş olması... Ozan Doğulu yanılıyor. İleride ne olacağı şimdiden belli. Beren Hanım, günün birinde Kenan Bey ile evlenir de aileye gelin gelecek olursa, kafasında bir yere yazdığı bu sözleri hep hatırlayacak. En iyisi, olası gelin adayları hakkında alınabilecekleri, kırılabilecekleri yorumlar yapmamak. Çünkü kadınlar böyle şeyleri asla unutmuyor!

Haluk Bilginer’in hatası

İngiliz The Guardian gazetesinin tiyatro eleştirmeni Michael Billington, Haluk Bilginer’in Londra’da Türkçe olarak sahneye konulan Shakespear’in "Antonius ile Kleopatra" oyunundaki performansını beğenmemiş. Mr. Billington’un son olaylardan haberi yok. Bilginer, eşi şarkıcı Aşkın Nur Yengi ile özel hayatlarını ayırdığını açıkladı. Ardından aralarına bir genç kadının girdiği dedikoduları çıktı. Derken Haluk Bey’in Aşkın Hanım için terk ettiği ünlü sanatçı Zuhal Olcay, "Yuva yıkanın yuvası olmaz" dedi. Bunun üzerine Haluk Bey hayatının hatasını yaparak boşanma kararı aldığı eşi Aşkın Nur Hanım ile 5 yaşındaki kızları Nazlım’ı da Londra’ya yanında götürdü. Gerginliği düşünebiliyor musunuz? Kendisinden genç bir kadın yüzünden ayrılacağını bilen eşin ve duygusal koz olarak kullanacağı küçücük kızınla önemli bir oyuna hazırlanırken aynı evde ne işin var? Haluk Bey’in sahnedeki partnerine rolü gereği fiziksel bağlılığını iyi yansıtamaması çok normal. Bu şartlar altında sahnede ezberini unutmaması bile mucize!

Volkan limuzin servisi

Canım Türkiyem’de yeşil sahalarda top koşturan veya yakalamaya çalışan bazı futbolcular ne yapsalar kimseye yaranamıyorlar. Bu konuda başı çeken Emre Belözoğlu, İspanya’ya kaçtı ve tıpkı yeni takım arkadaşı Arda Turan gibi paçayı kurtardı. Volkan Demirel ise onlar kadar şanslı değil. Deplasman maçlarında olduğu gibi kamplarda da tepki çekiyor. Geçenlerde fotoğrafını çekmeye çalışan bir muhabire "Ben seni yazdım oğlum. Seni evinde aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim" dediği için ağır eleştirilere hedef oldu. Ne var bunda büyütülecek? "Seni evinden alır, götürür ormanın ortasında eşek sudan gelinceye kadar pataklarım" dememiş ki! Sadece “seni evinden aldırtırım” diyor. Ne biliyorsunuz, belki Volkan’ın limuzin servisi var. Volkan’ın getir götür işlerinde kullandığı bir limuzin servisi olamaz mı? Her söyleneni kötü yöne çekmemek gerek. Volkan yeni kurduğu limuzin şirketinin tanıtımı yapmak için o lafı etmiştir. Bakışları sert, konuşması sinirli olduğu için yanlış anlaşıldı!

DİĞER YENİ YAZILAR