Futbol bizde yasak olmalı

Haberin Devamı

Twitter, YouTube, Facebook, internet hepsi boş. Bizde esas futbolu yasaklamalılar. Çünkü ne doğru dürüst izlemesini ne adam gibi oynamasını biliyoruz. Geçen Pazar akşamı Galatasaray-Fenerbahçe derbisine gittim. Stad atmosferinde uzun süredir bir maç seyretmemiştim. Gittiğime bin pişman oldum. Bir daha da asla maça gitmem. İnsan edilen küfürlerden utanıyor. Sahada futboldan başka her şey var. Hakem başta olmak üzere herkes artist. Eyyamcılık artık futbolun bir parçası olmuş. Ezeli rekabete saygı diye bir şey kalmamış. Seçimler bile derbiden daha olaysız geçmişti. Uzun lafın kısası bu saha kapatmak ve kulüplere para cezası vermekle olmaz. Futbolu bizde yasaklayacaksın yoksa başka türlü bu işin düzeleceği filan yok!

7 yıllık kocalar

İngiltere’de yaşayan 47 yaşındaki Helen Meissner isimli kadın 3 koca eskitmiş. Şu anda 4’üncü kocasıyla evliymiş. Eşlerinin hepsinden evliliğinin 7 senesi dolunca ayrılıyormuş. 2 çocuk annesi Helen, aşkın ve sadakatin sadece 7 yıl sürdüğüne inanıyor ve miyadı dolduğunda kocasını değiştiriyormuş. Düşünsenize... Üstünde 7 yıllık son kullanım tarihi olan kocalar. 7 yılda

bir eskisini bırak yenisini bul meşakkatli iş. İngiliz kafası işte ne olacak? Bizim 7 kocalı toptancı Hürmüz’den haberi yok!

Hürrem ölüyormuş

‘Muhteşem Yüzyıl’ bu yıl uzatmaları oynuyor. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri bu ay sonunda yayınlanacak 134’üncü

bölümde ölecekmiş. Hürrem’in ölümcül bir hastalığa yakalandığı ortaya çıkacakmış. O hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama Hürrem zaten ölmüştü. Hem de geçen sezon. Meryem Uzerli diziyi terk etti Hürrem bitti. Üstelik hastalığının adını koydu da öyle gitti. Hürrem’i ‘tükenmişlik sendromu’ yok etti!

DİĞER YENİ YAZILAR