Fenerbahçe şampiyon!

‘Yaaaşaaa Fenerbahçe!’

Haberin Devamı

Fenerbahçe lig şampiyonluğunu bırakmaz. Sarı lacivertliler daha önce iki kez sonuna kadar getirdikleri şampiyonluk yarışını son maçta rakiplerine kaptırdılar. Galatasaray ve Bursaspor, Fenerbahçe’nin son maçta puan kaybetmesiyle lig şampiyonu oldu. Allah’ın hakkı üç olabilir ama Fenerbahçe bu sene bileğinin hakkıyla tutunduğu şampiyonluğu bırakmaz. Sivasspor maçını da kazanırlar. Aksini düşünemiyorum ve bir mucize de beklemiyorum. Trabzonspor çok başarılı bir sezon geçirdi. Galatasaray gibi her zaman başa güreşen bir takımın ilk ona girmekte zorlandığı bir ligde 4 yenilgi ve 80 golle sezonun son maçına çıkmak büyük başarı. Fenerbahçe’nin başarısında ilk üç sırada bence Başkan Aziz Yıldırım, kaptan Alex ve muhteşem Fenerbahçe taraftarı geliyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman da takımı olması gereken şekilde kurup oynatınca sarı lacivertliler özellikle ligin ikinci yarısında fırtına gibi esti. Geçen hafta koyu Fenerbahçeli bir dostuma hediye almak için Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki Fenerium’daydım. Galatasaraylı olmama rağmen mağazayı çok beğendim. Ancak mağazada çalan ‘Yaaaşaaa Fenerbahçe’ nakaratını duymaktan baygınlık geldi. Tezgahtarlara sordum. Bütün gün çalıyor dediler. Onlar adına üzüldüm. Ne kadar koyu taraftar olursanız olun, aynı şeyi her gün 8 saat dinlerseniz psikolojinizin bozulması kaçınılmazdır. Ezeli rakibimizin şampiyonluğunu şimdiden kutluyor kendilerine Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. ‘Yaaaşaaa Fenerbahçe!’

Hülya Avşar şov

Geçen hafta Hülya Avşar Show’a konuk oldum. Diğer konuklar Afrodit Banu Alkan, şarkıcı Yıldız Tilbe ve Yeşilçam’ın yakışıklı jönlerinden Salih Güney’di. Hülya Hanım yakından daha güzel. Özellikle gözleri ömre bedel. Bacakları da çok düzgün. Kendine olan güveni her halinden belli oluyor. Afrodit Banu’yu özlemiştim. Uzun süredir kendisini görmemiştim. Ne fizik ne de huy olarak hiç değişmemiş. O gerçek bir Afrodit. Kumsallarda çıplak ayak gezen rüya aleminde yaşamaktan sonsuz zevk alan bir kadın. Hülya Hanım, horlayıp horlamadığı konusu açıldığında Banu Alkan’a aynı soruyu sorunca ben de ‘Afrodit’ler horlamaz’ dedim. Çünkü kısık ve seksi Marliyn Monroe sesiyle ‘Bebeğim’ diye konuşan bir kadının horlaması bence mümkün değildir. Olsa olsa uyurken dudaklarının arasından ‘pısss ve püfff’ diye sesler çıkartıyordur.
Yıldız Tilbe çok ilginç bir kadın. Şarkı söylerken tamamen kendinden geçiyor. Üstünü başını çekiştirmeye başlıyor. Parmağını elektrik prizine sokmuş ve şok geçiriyormuş gibi titrek hareketler yapıyor. Ben aslında sabahları çok erken kalktığım için Hülya Avşar Show’un canlı yayınladığı geceyarılarına doğru genelde uykulu oluyorum. Ancak Afrodit Banu’nun parfüm kokusu ve Yıldız Hanım’ın danslarıyla öyle bir ayıldım ki programdan sonra sabaha kadar uyku tutmadı. Benim için değişik ve eğlenceli oldu. Bir ara reklam arası dönüşü reyting olsun diye Afrodit Banu, asansörde sanki mahsur kaldı da panik atak geçiriyormuş gibi yapmasalardı daha çok eğlenecektim. Hülya Avşar’ın bence reytinge ihtiyacı yok. Kadının adı ve güzelliği yeter!

Azgın IMF’ci komploya mı kurban gitti?

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın başı dertte. Geceliği 3 bin dolar olan New York’daki Sofitel otelinin 2806 numaralı odasında temizlik görevlisi bir kadına tecavüze yeltenmekten tutuklanan Kahn’ın politik kariyeri bitti deniliyor. Fransa’da önümüzdeki yıl gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesinde şu anki Cumhurbaşkanı Sarkozy’e anketlerde 30 puan fark atan Kahn’ın bir komploya kurban gittiğini düşünüyorum. New York’da hayat kadını kalmadı da temizlik görevlisine mi kaldı bu adam yani? Odaya 3 bin dolar veriyor da seks için bir kadına mı ayıracak parası yok? Apar topar otelden kaçtığı söyleniyor. Paris’e giden bir uçağın içinde yakayı ele vermiş. Peki Kahn’ın saldırdığı iddia edilen kadın kendini odadan dışarı atar atmaz nasıl oluyor da güvenlik görevlilerini çağırmıyor? Avazı çıktığı kadar bağırmıyor? Televizyondaki CSI dizilerini izledikten sonra her şeyden şüphe etmeye başladım. Ama Amerikalılar bu işi çözer. Onlar yalancıyı bulmakta ustadır. IMF’ci filan dinlemezler kolundan tuttukları gibi hapse atarlar.
25 yıl hapisle yargılanacak olan Kahn’ın sadece siyasi geleceği değil özgürlüğü de tehlikede. Paranın patronu IMF Başkanı otel odalarında hizmet eden kadınları kovalıyor ve tacizden gözaltına alınıyor. Kusura bakmayın ama bana bu pek normal gelmiyor. Bu işin içinde bir iş varmış gibi... Bizdeki kaset skandallarının canlı versiyonuna benziyor. Olay saat 13.00’da olmuş. Yani Kahn, 32 yaşındaki kadına öğle yemeği niyetine saldırmış. Bu adam bu kadar aç ve sapıksa bugüne kadar nasıl durmuş? Bulunduğu mevki öyle kolay gelinecek bir yer değil. Koskoca IMF başkanlığından ve koskoca Fransa’nın Cumhurbaşkanı adaylığından bahsediyoruz. Çüşünüz yani! Şayet doğru çıkarsa ve tecavüze yeltendiği kanıtlansa bile ben komplo olduğuna inanıyorum. Kahn, kadınlara düşkün ve azgın bir adam olarak tanınıyormuş. Bunu fırsat bildiler ve adamı bel altından vurdular. Artık belini zor doğrultur.

DİĞER YENİ YAZILAR