Fatih Hoca’mıza laf yok!

Haberin Devamı

Fatih Terim, Galatasaraylıların yüreğinde ayrı bir yeri ve değeri olan bir aslandır. Yaptıklarını biz Galatasaraylılar aramızda saygıda kusur etmeden eleştirebiliriz.
Buna zaten Fatih Hoca da itiraz etmez.
Tarafsız görünmeye çalıştığında komik durumlara düşen rengi belli olanlar var.
Fatih Hoca’ya dil uzatmak onların haddine değil.
Cezası neyse hep birlikte çekmeye razıyız.
Sarı kırmızılı camia olarak hepimiz Terim’iz!

Rap’çinin mantığı

Fatih Hoca’mıza laf yok

ABD’li rapçi Chris Brown, bir küsüp bir barıştığı ve dövdüğü şarkıcı sevgilisi Rihanna’nın kendisini bir kadınla aldatmasına ses çıkartmayacağını söylemiş.
Kadına el kaldıran bir salaktan başka ne beklenir?
Yediği boynuzu bile cinsiyetine göre değerlendiriyor!

Akil adamlar aranıyor!


1) Trafik: Sürücü ve yayaları eğitmek, kontrol etmek için bir Trafik

Akil Adamlar Komisyonu kurulmalı. Yoksa trafik canavarı denilen meretle başa çıkamayacağız.

2) Hava: İstanbul’da bir gün yaz, ertesi gün kış. Havayı da kendimize benzettik. Ne yapacağını şaşırdı. Çare bir Hava Durumu Akil Adamları Komisyonu kurmak.

3) Meclis: T.B.M.M kavgadan gürültüden geçilmiyor. Birbirlerine bağırmaktan iş yapamıyorlar. Meclis Akil Adamlar Komisyonu bu sorunu kökten çözebilir.

4) Spor: Taraftar, yönetici, sporcu ve antrenörlerin hepsinin acilen bir Sportif Akil Adam Komisyonu uygulamasına ihtiyacı

var. Yoksa rezaletin sonu gelmez.

5) Televizyon: Ekranda, programından, yarışmasına ve reklamına kadar fikir verecek bir Televizyon Akil Adamlar Komisyonu’na gerek olduğu çok aşikar.

6) Sosyal medya: Facebook ve Twitter’a başkalarına zarar vermek amacıyla giren sinsi tipleri ayıklamak ve etrafı temizlemek için Akil Adamlar bekliyoruz.

7) Basın: Gazeteler ve köşe yazarlarına bir Basın Akil Adamlar Komisyonu lazım. Herkes kafasına estiği gibi ve sırf kendi çıkarlarını kollayarak yazmaya başladı.

8) Müzik: Müzik Akil Adamlar Komisyonu olsa piyasada yapılan müziğin kalitesi yükselir ve dolayısıyla yeni neslin müzik zevki belki biraz düzelir.

9) Cinsellik: Seks konusunda toplumu bilinçlendirecek, sorumlu, güvenilir ve doğru açıklamalar yapmaktan çekinmeyen akil adamlara şiddetle ihtiyaç var.

10) Magazin: Başkalarının özel hayatına saygı göstermeyen magazincileri yola getirmek ve denetlemek için çözüm: Magazin Akil Adamlar Komisyonu!

11) Sağlık: O kadar farklı diyetler ve sağlıklı yaşam tavsiyeleri var ki hangisini uygulayacağımızı şaşırdık. Birinin iyi dediğine diğeri kaka diyor. Komisyon şart!

12) İş hayatı: Çalıştığınız yerde patronun dengesiz davranışlarından, üstlerinizin size takmasından, haksızlıktan mı şikayet ediyorsunuz? Akil Adamlar gelsin işte!

DİĞER YENİ YAZILAR