Fanların en fanfanı: Nurgül’ün Arap fanları...

Türk dizilerinin baharı Arap dünyasında esmeye devam ediyor. Arap fanlarını büyüleyen dizi yıldızlarımıza Nurgül Yeşilçay da katıldı...

Türk dizileri Arap ülkelerinde çok tutuluyor. Dizilerde rol alan oyuncular Araplar arasında müthiş popüler. İnanılmaz bir hayran kitleleri var. Örneğin Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat’e bayılıyorlar. Meryem Uzerli, Burak Özçivit gibi isimlere tanıtımlar, reklamlar için servet ödüyorlar. Özellikle Dubai’li Arap Şeyhleri bu konuda son derece bonkör davranıyor. Milyon dolarlık rezidansları ünlü dizi oyuncularımıza hediye bile ettikleri söyleniyor.

Geçtiğimiz ay 13’cüsü yapılan Dubai Film Festivali’nde Tuba Büyüküstün fırtınası esmişti. Bu kez yine Dubai’de gerçekleşen Uluslararası Arap Festivalleri Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Nurgül Yeşilçay’ın rüzgarı esmiş. Nurgül, “İlk kez Dubai’ye geliyorum. Gördüğüm ilgiden ve Arap fanlarımla buluşmaktan çok mutluyum” demiş. Arap fanlarım lafı hoşuma gitti. Çünkü Arap fanlar, dünyadaki fanların en fanfanı.

Haberin Devamı

Aynı Arap fanların Nurgül’ün Asmalı Konak dizisindeki partneri Özcan Deniz’in belki eli değmiştir diye bir zamanlar çekim yaptıkları köşkün kapı tokmaklarını öptüğü söylendi. Şimdi sıra Nurgül’ün Arap fanlarına geldi.

Ne diyelim?

Bir onlar eksikti!

Brad Pitt şansı

Angelina Jolie ile olaylı bir şekilde ayrılan Brad Pitt aslında çok kısmetli adam. Yarım asrı devirmesine rağmen Tom Cruise gibi hala çok genç ve formda. Brad’in boşanma haberi çıktığında Avrupalı tur şirketleri Hollywood’a “Brad Pitt artık boşta hayallerinize kavuşabilirsiniz” diye geziler başlatmıştı.

Bu arada Hollywood’un en cazibeli yıldızlarından Kate Hudson, Brad’e göz kırpmış ilişki durumunun müsait olduğunu duyurmuştu.

Pitt ve Kate’in son Altın Küre Ödül Töreni’nde samimiyeti ilerlettikleri gözlerden kaçmamıştı.

Kate son röportajında, evinde egzersiz niyetine nasıl boru dansı yaptığını seksi fotoğraflarıyla tüm dünyaya göstermişti. 6 çocuklu evinden mahkeme kararıyla ayrılmak zorunda kalan bir adam, eski eşinden 4 yaş genç havalı bir başka ünlü kadınla birlikte olabiliyorsa, o kadının annesi dünya tatlısı Goldie Hawn, cici babası da Kurt Russell ise, buna Brad Pitt şansı denir!

Haberin Devamı

Demet Teyze’nin filleri

Popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu oğullarına Azur Benan ismini vermiş. Azur mavi, Benan parmakla gösterilen örnek kişi anlamına geliyormuş.

Demet Akalın da bebeğe beşibirlik takmış ve fillerle donatılmış mavi renkte bir oda hazırlamış. Paylaştığı mesajda Benan’a Demet Teyzen hep yanında olacak diye söz vermiş. Ama duvara asılı iki yanından koca beyaz dişleri ve kulakları sarkan kocaman bir fil başı minik yavruyu korkutabilir. Bilinçaltında bir fil fobisi oluşabilir. Filli Boya doğuma sponsor olsa bundan fazlasını yapamazdı. Azur Benan’ın odasındaki rüyalarında ne göreceği belli.

Demet Teyze’sinin filleri!

DİĞER YENİ YAZILAR