Etten elbise

Lady Gaga"nın etten elbisesi ses getirdi

Haberin Devamı

Müzik kanalı MTV’nin “Video Müzik Ödülleri” şarkıcı Lady Gaga’nın zaferiyle sonuçlandı. Gaga etten yapılmış elbisesiyle Los Angeles’ta yapılan geceye damgasını vurdu. Lady Gaga, çiğ etli elbisesinin popo kısmına da bir pencere açmış. Son kıyafeti “Ben sadece bir et parçası değilim” mesajı vermek içinmiş. Şarkıcılar mesaj içerikli giysilerle sahneye çıkmaya kalksalar acaba ne olur? Tarkan doğa hayranı olduğu için yeşil yapraklı bir ağaç olabilir. Serdar Ortaç kumarın zararını biliyor. Çuhalara sarılıp sinek papazı gibi çıkabilir. Sezen Aksu köpeklere bayılıyor. Kemikten yapılmış bir kostüm isabetli olur. Ajda Pekkan kedileri seviyor. Kediler de fareleri. Ajda fare kıyafetiyle çıksın. Müslüm Gürses’in hayranlarını mutlu etmesi için ‘jilet’ gibi giyinmesi yeterli.
Seda Sayan hep evlenmeye hazır. Üstünde nikah cüzdanları sallanan bir gelinlik giyebilir. Bülent Ersoy iştahlı. Fırını andıran bir kıyafeti olmalı. İçinde kuzu tandır olsa daha da iyi olur. İsmail Türüt’e hamsi dolu bir kostümle sahneye çıkmak yakışır. İbrahim Tatlıses’in üzerinde bir çiğ köfte veya lahmacun kıyafeti süper olur.
Ne dersiniz?

Yuhh!!!

Başbakan Erdoğan’ı Türkiye ile ABD arasında oynanan Dünya Basketbol Şampiyonası sonrası yapılan ödül töreni sırasında bir grup kendini bilmez yuhalamış. Takım kaptanı Hidayet Türkoğlu, o kendini bilmezler adına Başbakan’dan özür dilemiş. Şimdi ben onlara soruyorum. Neden yuhalıyorsunuz adamı? Maça geldi diye mi? Yoksa referandumdan sizin istediğiniz sonuç çıkmadı diye mi? Dünyanın gözü önünde bir milletin kendi Başbakan’ını yuhalaması utanç verici bir olay. Onu biz seçmedik mi? Adam darbeyle değil milletin kendi iradesiyle verdiği oylarla Başbakan oldu. İster beğenin, ister beğenmeyin ama kimsenin Başbakan’ı yuhalamaya hakkı yok. Makamına ve onu o makama getiren çoğunluğa böyle hakaret etmek ayıp oluyor.

CHP sınıfta kaldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandumda oy kullanamaması büyük rezalet oldu. Aylarca meydanlarda “Hayır“ diye nefes tüketen ve oradan oraya koşan Kemal Bey, oyunu veremedi. Nedeni ve mazereti yok. Tamamen kendi hatası. Bu hata zaten partisinde var. Doğru dürüst çalışmıyorlar. Becerikli değiller. Yoksa AKP her seçimde onlara fark atamaz. Ama adamlar çalışıyor. Organizeler. CHP’de elin ayaktan haberi yok. Kemal Bey adına üzücü bir durum. Çünkü kendisi çalışkan ve dürüst bir adam. Etrafındakilere güveniyor. Teşkilatının yetersizliği yüzünden çabaları verimsiz kalmaya mahkum. CHP bence bu seçimde yine sınıfta kaldı.

Brad Pitt sendromu

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, “Brad Pitt Sendromu”na tutulmuş. Kendini çirkinleştirmek için elinden geleni yapıyor. Tıpkı ünlü Hollywood yıldız Brad Pitt gibi bebek gibi güzel yüzünü bir ton sakalın içine kamufle ediyor. Güzel gür saçlarını kazıtmış. Askere gidecekmiş gibi duruyor. Giyim tarzı sallapati. Üstüne başına özen göstermediği kesin. Ne bulursa onu giyiyor herhalde. Ya da öyle bir hali var. Bu durumun aynısını Brad Pitt’de gördük. Angelina Jolie gibi dünyanın en güzel kadınlarından biriyle birlikteyken kendini salıverdi. Keçi sakalıyla sinir bir tip oldu. Neyse Brad Pitt son günlerde sakalından kurtuldu ve imajını düzeltti. Darısı bizim Kıvanç’ın başına! “Ezel“ dizisinde kötü adamı oynayacağım diye görüntüsünü bozmaya hiç ihtiyaç yok. Güzel adamlar da rol icabı kötü karakterleri oynayabilirler. Tabii oyunculuk yetenekleri varsa!

Kıbrıs ve Cratos

Bayramda Kıbrıs’taydım. Girne’de yeni açılan Port Cratos Premium Otel‘de kaldım. Otelin sahipleri masraftan hiç kaçınmamış. Dekorasyonu zevkli. Küçük detaylara özen gösterilmiş. Odalar konforlu. Her türlü ihtiyacı düşünmüşler. En güzel odalar havuz kenarında olanlar. Yemekler başarılı. Mutfağı Hillside Beach Club’ın eski aşçısı Hasan Usta’ya teslim etmişler. Tema restoranları da cabası. Casinosu kumarseverler için ideal. Las Vegas gibi. İçi ferah ve modern. Süperstar Ajda Pekkan ve Megastar Tarkan konserleri ve havai fişek gösterisi muhteşemdi. Cratos tesisi Kıbrıs’a bir renk ve zenginlik getirmiş. Otelin en sevdiğim yanı güleryüzlü ve son derece nazik personeliydi. Kıbrıs’a ilk gidişimdi. Çok memnun kaldım. Size de tavsiye ederim.

Bravo Musti

Mustafa Sandal, “Kadınların en büyük hatası aşık oldukları koca aslanı alıp evde onları kedi yapmak istemeleri“ demiş. Çok haklı. Ben kükremeyi yıllar önce bıraktım. Şimdi miyavlıyorum. Musti de aynı dertten muzdarip. Güzel eşi Emina, dizide oynayacağım diye tutturmuş. Musti ne yapsa vazgeçirememiş. “Otur evinde çocuğuna bak“ diyememiş. Sonunda mecburen razı olmuş. Emina artık dizi yıldızı. Musti de evde çocuk bakıyor. Ben onun için ona ‘bravo’ diyorum. Sevdiği kadın için kendinden fedakarlık yapıyor. “Bu kız beni görmeli, bana kazak örmeli” günleri geçti. Miyavlama zamanı geldi.

DİĞER YENİ YAZILAR