Eşinden korkan erkekler kimler?

Haberin Devamı

ABD Başkanı Barack Obama, eşi Michelle’den korktuğu için sigarayı bıraktığını itiraf etmiş. Düşünün... Dünyanın en güçlü devletinin lideri kanser olmaktan değil karısından korkuyor.

Aslında eşinden korkmak erkeklerin yararınadır. Sigara, içki, kumar, yalan gibi kötü alışkanlıkları varsa bunlara son vermek için birebirdir. Ayrıca erkeğin çapkınlık yapıp başını derde sokmasını da önler.

Sonuçta erkekler sağlıklı ve düzgün bir yaşam için hayatlarının her döneminde bir kadından korkmalıdır. Önce annelerinden. Sonra eşlerinden. Çünkü kadınlar erkeklerini asla boş yere korkutmazlar!


Eşinden korkan erkekler kimler

Galatasaray yönetiminin canım Türkiyem’in efsane teknik direktörü Fatih Terim ile yollarını ayırmasının ‘tek’ bir nedeni var. Başkan Ünal Aysal sarı kırmızılı camiada ‘tek’ olmak istiyor. Fatih Terim sarı kırmızılı camiada ‘tek’ olduğuna inanıyor. İki ego bir ipte oynamaz. Olay bu kadar basit!

Ayrılırken kadını kızdırmayacaksın

Eşinden korkan erkekler kimler

Arsenal’a transfer olan Almancı Türk futbolcu Mesut Özil, 2010 yılında şarkıcı Ebru Polat ile 4 ay süren bir aşk yaşamış. Ebru Hanım İngiliz The Sun Gazetesi’ne çarpıcı bir açıklama yapmış. "Mesut ile tanıştığımız ilk gece öpüşmedik. Çünkü nezleydi. Mikrop kapmak istemedim" demiş. "Mesut ile sadece elele tutuştuk. Sonra 'Sen bencil bir kadınsın' deyip beni terketti. Ona burnu akıyor, sümüklü demek istemedim" diye de ilave etmiş. Ayrılırken kadını kızdırmayacaksın. Sonra arkandan öyle bir konuşur ki altından kalkamazsın. Özil, paçayı yine ucuz kurtarmış. Polat’ın gündeme getirdiği burnu yerine başka bir yeri de olabilirdi!

30 metre yetmez mi?

Kadın ‘Kendimi güvende hissetmiyorum’ diye dava açmış. Adamın eski eşine 30 metreden fazla yaklaşamaz kararı çıkmış. Adam Hamdi Alkan. Kadın Canan Hoşgör. Hamdi Bey karara itiraz etmek için dava açmaya hazırlanıyormuş. Ne istiyor acaba? 30 metreyi az mı buldu fazla mı?

DİĞER YENİ YAZILAR