En seksiler

Bu listede yer almayı hakedenler...

Haberin Devamı

Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston dünyanın en seksi kadını seçilmiş. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence Jennifer güzel, sempatik ve tatlı bir kadın ama seksi değil. Eski eşi ve meslektaşı Brad Pitt de benimle aynı fikirde olmalı ki onu bırakıp Angelina Jolie’ye gitti. Angelina için söyleyecek lafım yok. Kadın tepeden tırnağa seksi bir yaratık. Tıpkı Angelina’ya olan benzerliğiyle ünlenen genç oyunculardan Megan Fox gibi. Güney Afrikalı güzel oyuncu Charlize Theron da bana göre çok seksi bir kadın. Camelot dizisinin Morgan’ı Eva Green da en seksiler listemde yer alıyor. Peki ya bizden ? Hangi ünlüler en seksiler listesinde yer alır sizce. 101 FM Capital Radio’da hafta içi 07.00-10.00 arası yayınlanan ‘Back Up Morning Show’da dinleyicilerimize sorduk. Bakalım onlarla aynı fikirde misiniz? İşte “En Seksiler”
Arzu Yanardağ: Kendisi de güzel ama kadının ismi yeter. Bundan daha ateşli ne olabilir?
Özlem Önal: Sosyetenin en çarpıcı güzeli. Zarif duruşu, anlamlı bakışları, dolgun dudakları ile listenin başında yer alıyor.
Oylum Talu: Başarılı televizyoncu aynı zamanda oturmasını, kalkmasını, konuşmasını bilen çok seksi bir kadın.
İclal Aydın: İclal’i ne zaman görsem daha güzel ve daha seksi. Kadın ne yapsa yakışıyor.
Ayşegül Aldinç: Seksi olma iddiası olmadan seksi olmayı başaran yürek hoplatan kadın.
Tuba Büyüküstün: Seksapeli yüksek olan ve bunu çok iyi bilen kadınlardan biri.
Ömür Gedik: Hayvansever kedi kadın, düzgün fiziği ve pürüzsüz güzelliğiyle hep çok seksi.
Hadise: Doğal tavırları ve son derece seksi hali her gittiği yerde dikkat çekmeyi başarıyor.
Serenay Sarıkaya: Genç neslin en seksisi. Gözler, saçlar ve bacaklar hepsi de hoş.
Sıla: ‘Sevişmeden Uyumayalım’ şarkısıyla üne kavuşmuştu. Gerçek hayatta böyle bir sorunla karşılaşması mümkün değil. Özellikle yeni imajıyla en seksiler listesinde yer almayı hak ediyor.

Bir isim iki cisim

Geçenlerde Cihan Ünal ve Hande Ataizi ikilisini ‘Cihande’ olarak kısaltmıştım. İki ismi tek haline getirmek modası ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in ünlü oyuncu Ben Affleck ile birlikte olduğu yıllarda başladı. ‘Onlara ‘Bennifer’ dediler. Brad Pitt ve Angelina Jolie ikilisine de ‘Branjelina’ diyorlar. Tıpkı Tom Cruise ve Katie Holmes’a ‘TomKat’ dedikleri gibi. Peki ya diğerleri. Bizden birbirleriyle çift olmayanları da dahil ederek örnekler vermek gerekiyorsa:
Bülent Ersoy/Osman Tan: BÜTAN
Aziz YILDIRIM/Adnan Polat: AZNAN
Ata Demirer/Özge Borak: ÖZATA
Cem Yılmaz/Cansu Dere: CEMSU
Bergüzer Korel/Halit Ergenç: HALGÜZAR
Recep/Emine Erdoğan: RECEMİNE
Abdullah/Hayrünnisa Gül: ABDÜNNİSA
Deniz/Olcay Baykal: DENCAYKAL
Tamer Karadağlı/Pınar Altuğ: TAMPINAR
Fulya/Fatih Terim: FULFATERİM
Önder Bekensir/Demet Akalın: ÖNDEMET
Yurdal/İvana Sert: YURDAVANA
Arzum Onan/Mehmet Aslantuğ: ARZUMET
Safiye Soyman/Faik Öztürk: SAFFAİK
Sinan Akçil/Hande Yener: SİNANDE
Saadettin Saran/Hülya Avşar: SAALYA
Mustafa/Emina Sandal: MUSTİMİN
Türkan Şoray/Kadir İnanır: TÜRKADİR
Erman Toroğlu/Şansal Büyüka: ERMANSAL
Asena/Nihat Doğan: ASENİHAT

IMF CİHAN

Güzel oyuncu Hande Ataizi çok sevdiğini söylediği tiyatro kariyerini baltalamaya devam ediyor. Hatta sinema veya televizyonda bile Hande ile çalışmayı göze alacak partnerler bundan sonra zor çıkacak.
‘Özel Hayatlar’ tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Cihan Ünal’ı, IMF eski Başkanı Dominique Strauss Kahn’a benzeten Hande Hanım bazen düşünmeden konuşabiliyor. 40 yıllık sanatçı Cihan Ünal’ı bir otel görevlisine cinsel tacizde bulunmakla suçlanan birine benzetmesi şık değil. Eğitim, kültür gibi unsurların bu tür olaylarda önemi olmadığını savunan Hande Hanım’a katılmıyorum. Eğitim ve kültür kişinin kontrolünü kaybetmemesini sağlar. Cehalet ise tam tersini. Ataizi, bu konuda fena halde yanılıyor. Ayrıca Cihan Ünal herkesin gözü önünde sahnede Hande Hanım’ı taciz ediyordu da ondan başka kimse bunun farkına varmadı mı? IMF eski Başkanı suçsuz olduğunu iddia ediyor. Ben de kesinlikle bir komploya kurban gittiğine inanıyorum. Tıpkı Hande Hanım’ın kendisine prim yapan reklamı yaptıktan sonra oyunu bırakmak için Cihan Bey tarafından taciz edildiğini uydurduğuna inandığım gibi.

No Nihat, No Survivor

Türkücü Nihat Doğan ‘Survivor’ yarışmasını sürükleyen tek isim. Acun Ilıcalı, Nihat’ın değişik duruşu daha doğrusu antikalığını keşfedip onu bu yarışmaya almakta ne kadar usta bir televizyoncu olduğunu kanıtladı. Nihat Doğan, hava limanında yurt dışına çıkış yaptığı andan itibaren ettiği laflarla rolünü çok güzel oynadı. Hatta, Nihat Doğan o kadar popüler oldu ki kendisinden nefret eden eski aşkı Seda Sayan bile reyting uğruna programında ondan bahsetmeye başladı. Finalde ne olur bilemem ama Nihat Doğan artık bir efsane olmuştur. Sırf Nihat’la kavga etti diye tanıtımdan tanıtıma gitmeye başlayan Pascal Nouma en güzel örnek. Ona bu kadar para veriyorlarsa artık Nihat Doğan’a tanıtımlarıda para yetiştiremezler. Bence bu Survivor yarışmasında iki tane kazanan oldu. Biri yarışmanın yapımcısı olan ve artık paraya para demeyen Acun diğeri de şöhrete şöhret demeyen Nihat. Gerisi figüran. Onu bilir onu söylerim. No Nihat, no Survivor!

DİĞER YENİ YAZILAR