En seksi kadınlar

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

FHM dergisi internet üzerinden oylama yaparak dünyanın en seksi kadınını seçmiş. Buna göre internete sızan seks kaseti nedeniyle son günlerde popüler olan Yunan asıllı İngiliz şarkıcı Tulisa Contostavios yılın en seksi kadını seçilmiş. Listenin ilk onunda sırasıyla Cheryl Cole, Rihanna, Rosie Jones,Georgia Salpa, Katy Perry, Megan Fox, Keeley Hazell, Mila Kunis ve Emily Atack, Tulisa’yı takip eden isimler. Zevkler, renkler tartışılmaz. Bana güzel ve seksi gelen size gelmeyebilir.
Ben de onun için Canım Türkiyem’in en seksi kadını kim diye Radio Ceminay Pop kanalındaki sabah programımda zevkine ve kalitesine çok güvendiğim sevgili dinleyicilerime sordum. İşte herhangi bir sıra söz konusu olmaksızın akla gelen en seksi
TOP TEN Türk kadını:
1) Berrak Tüzünataç 2) Ceyda Ateş
3) Oylum Talu 4) Sıla
5) Ekin Türkmen 6) Sema Öztürk
7) Merve Boloğur 8) Seda Önder
9) Şevval Sam 10) Azra Ece Akderi
Seksi olmak için Kim Kardashian gibi porno kasedinin internete düşmesi gerekmiyor. Çıplaklık, erotik fotoğraflar, kışkırtıcı pozlar vermekle seksi olunmuyor. Asıl seksi olan kadınlar bunu reklamları olarak kullanmayan kadınlar.

Kim kime benziyor?

Bende benzetme hastalığı var. İnsanları birbirlerine benzetmeden duramıyorum. Örneğin, Gazinocular kralı rahmetli Fahrettin Aslan’ın küçük oğlu Mehmet, Amerikalı yakışıklı tenisçi Andy Roddick’e benziyor. Ünlüler Çiftliği’nden beri pek ortalıkta görünmeyen türkücü Ferhat Güzel’in ünlü Amerikalı aktör Burt Reynolds’a benzediğini kimse inkar edemez. Manken Meral Kaplan, Amerikalı güzel oyuncu Cameron Diaz’a olan benzerliğiyle tanınmıştı. Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu ile Yunan basketçi Theodoros Papaloukas benzerliği de yabana atılacak türden değil. Morgan Freeman, BM liderlerinden Kofi Annan için de aynı şeyi söylemek mümkün. Beşiktaş’ın milli futbolcusu İbrahim Toraman ise efsane Çinli aktör Bruce Lee’nin günümüzdeki versiyonu.

DİĞER YENİ YAZILAR