En seksi kadınlar

Canım Türkiyem!

Haberin Devamı

"Men and Health" dergisi okurları arasında yaptığı anketin sonucu olarak Hollywood’un ünlü isimlerinden Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston’ı tüm zamanların en seksi kadını ilan etmiş. "Friends" dizisiyle milyonlara kendini sevdiren sempatik yıldız komik olduğu için birinci gelmiş. Derginin okurları komik kadının seksi olduğu kanısında. Gıdıklasınlar da gülelim. Ben aynı fikirde değilim. Komik kadın eğlencelidir, sıcakkanlıdır, sohbeti tatlıdır; ama seksi değildir. Hatta ben komediyle seksi nedense birbirleriyle hiç bağdaştıramam. Güle oynaya kahkahalar içinde seks yapan bir çifti düşünemiyorum. Dünyanın en popüler aktörlerinden Brad Pitt de benimle aynı fikirde olmalı. Ankette birinci gelen Jennifer Aniston’u bırakıp listenin onuncu sırasında olan meslektaşı Angelina Jolie’ye gitmişti. Angelina Jolie gibi her tarafı buram buram seks kokan bir kadının yanında Jennifer Aniston’ı tüm zamanların en seksi kadını olarak görmek bana ters geliyor. Bir kadının seksiliği esprileri veya beden dilinin komikliğiyle değil, feminen davranışları, yatak odası gözleri denilen buğulu gözlerle bakışı ve iç gıdıklayıcı kısık bir sesle konuşmasıyla ölçülür. Hollywood’un efsane güzeli Marilyn Monroe’nun eline bu konuda hiçbir kadın su dökemez. Jennifer Aniston’a gelinceye kadar Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Sharon Stone, Monica Belucci, Eva Mendes, Megan Fox, Sophie Marceu, Carmen Electra, Kate Winslet, Jessica Alba gibi daha adını sayamadığım bir dolu seksi kadın var. Bu kadınların seksapalitesi bana nedense Jennifer Aniston’dan çok daha üstün gibi geliyor. Eskilerden Kim Novak, Jayne Mansfield, Faye Dunaway, Lana Turner, Ruth Roman ve Ann Margaret’i de unutmamak gerek. Jennifer Aniston matrak, şirin ve tatlı bir kadın. Güzel de. Bunun tartışması bile yapılmaz. Ama kimse kusura bakmasın dünyanın gelmiş geçmiş en seksi dişisi filan değil. İnanmıyorsanız Brad Pitt’e sorun!

Estetik mucizesi

Estetik deyince sevgili Ajda Pekkan gelir aklıma. Ajda estetiğin rakipsiz kraliçesidir. Özellikle bazı sosyetik hanımların defalarca yaptırdıkları estetik operasyonların onları ne hale getirdiğini görünce oyumu belki gerekli küçük düzeltmeler ve çoğunlukla doğallıktan yana kullanmak isterim. Estetik operasyonlarla gençleşip güzelleşmeyi hedefleyen kadınlar genelde kendilerine ünlü hemcinslerini örnek alıyorlarmış. Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın göğüsleri, Kate Middleton’un kardeşi Pippa Middleton’un kalçaları kadınların yüzde 62’si tarafından tercih ediliyormuş. Araştırmaya göre "Muhteşem Kadın" modelinin bacakları eski Baharat Kız Victoria Beckham, kolları Pussycat Dolls gurubunun solisti Nicole Scherzinger, dudaklar Hollywood yıldızı Scarlett Joahnsson gibi olmalıymış. Bunların hepsi iyi güzel de olmuyor işte. Allah ne verdiyse onunla idare edeceksiniz. Ben de George Clooney gibi olmak isterdim. Ama insan kendisi olmaktan çıktıktan sonra dışı başkalarının beğendiği gibi olmuş ne fark eder?

Hamama giren terler

İngiltere’nin Türk hamamlarıyla ünlü Harrogate kentinde sadece erkeklere özel seanslar yasaklanmış. Bunun nedeni Türk hamamlarındaki erkeklerin kendi başlarına kaldıkları zaman uygunsuz davranışlarda bulunmalarıymış.
114 yıllık bir geçmişe sahip Türk hamamlarında yıl başından itibaren erkek erkeğe yıkanmak yasak. Seanslar kadın erkek karışık olacakmış. Bunu bizde uyguladıklarını düşünebiliyor musunuz? İngiliz erkekleri bizim hamamı nasıl görüyor ve kullanıyorlar bilemem. Turkish Bath dedikleri onlara göre sulu sabunlu, kurnalı maşrapalı bir buhar odası olabilir. Biz Türk erkekleri oraya temizlenmek ve keselenmek için giriyoruz. Niyetimiz başka bir şey değil. Ama kadın erkek karışık olursa bizim niyete ne olur bilemem.

Soygun komedisi

Aydın’da eşinin 500 TL’lik kredi kartı borcunu ödemek için banka önündeki ATM’de sırasını bekleyen 56 yaşındaki saf bir vatandaşımız parası çalınmasın diye elini cebinde tutuyormuş. Bu sırada yanına gelen hiç tanımadığı bir adam "Hayırdır amca elin cebinde ne bekliyorsun?" diye sormuş. Vatandaşımız "Cebimde para var çalınmasın diye elimi cebimde tutuyorum" diye yanıt vermiş. Adam bunun üzerine ‘’Amca cezaevinden yeni çıktım, uzun süredir paraya hiç dokunmadım. Verir misin bir kez dokunayım?’’ diye bir istekte bulunmuş. İyi kalpli olan vatandaşımız cebinden çıkarıp parayı vermiş. Paraya bakarak bir süre oyalanan adam aniden koşarak kaçmaya başlamış. Olaydan bir gün sonra da aynı adam 60 TL için bir lokantanın kasasını soyarken güvenlik kameralarınca tespit edilip yakayı ele vermiş. Tam bir soygun komedisi!

Twitter:İpini koparan giriyor. Twitter lağım fareleriyle dolup taşıyor. Hakaret, küfür, suçlama ve bir dolu saçma sapan aşağalamaların bini bir para. Twitter’ın "Ekşi Sözlük"den bir farkı kalmadı. Twitter polisi diye bir kontrol örgütü kurulmalı ve haddini bilmez terbiyesizleri yok etmeli. Yoksa twitter denilen sözüm ona sosyal medya ortamı çok yakında kendini yok edecek!

DİĞER YENİ YAZILAR