En güzel yengeler

Haberin Devamı

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in gösterişli eşi Işıl, bir internet sitesinin yaptığı ‘en güzel futbolcu eşi’ anketinde birinci seçilmiş. Işıl Hanım, son derece alımlı ve havalı bir kadın.

Gösterişli olmayı seviyor ve kendine yakıştırıyor.

Bulunduğu tüm ortamlarda dikkatleri üzerine çekiyor.

Zaten Rüştü’nün fotoğrafları da artık sadece Işıl Hanım’la birlikteyken çekiliyor.

En güzel yenge deyince benim aklıma bizim ülkede top koşturan Galatasaraylı Wesley Sneijder’in manken ve oyuncu eşi Yolanthe Cabau geliyor.

Yurt dışından ise Real Madrid’li Ronaldo’nun uzatmalı sevgilisi Rus model Irina Shayk.

Işıl Reçber en güzel yengeyse onlar da kesinlikle en güzel ‘yabancı’ yengeler.

Kadınlara asla bunu demeyin!

Ankara’da kendisine "küçük panda" ve "şişko" diyen kocasını boşayan kadın 10 bin lira tazminat almış.

İstanbul’da "yürürken parkeler sallanıyor", "kıyıya vurmuş balina gibisin" diyen 24 yıllık kocasını boşayan kadın da 45 bin lira tazminat almış.

Eminim yine de tatmin olmamışlardır.

Kızgınlıkları kesinlikle geçmemiştir.

Çünkü kadınlar kilo konusunda çok hassastır.

Bir kadının fazla kilolarıyla asla dalga geçilmez.

Yaşlarıyla da.

Giyimi hakkında olumsuz yorum yapmak da sakıncalıdır.

Estetik yaptırmışsa negatif imalarda bulunmak hata olur.

Özellikle erkekler buna çok dikkat etmelidir. Kadınlara asla söylenmeyecek şeyler vardır. En önemlisi de "Evet seni aldattım" itirafıdır!

Vermediğin verginle güvendesin

Verginin topluma benimsetilmesi ve gönüllü ödeme alışkanlığının edinilmesini amaçlayan bir Vergi Haftası’nı daha geride bıraktık. Canım Türkiyem’deki vergi mükelleflerinin vergi ödemeyi daha fazla benimseyip alışkanlık edinmelerine gerek yok. Zaten istesek de istemesek de dünyada en çok vergiyi biz ödüyoruz.

Akaryakıta, motorlu taşıtlara, sigaraya, içkiye, aklınıza gelen her şeye. Bunlar KDV’siyle birlikte normal piyasa fiyatının

beş misline filan geliyor. Gelir vergisinden kaçırılan miktarı devlet bu şekilde telafi etmeye çalışıyor. Bir de bizde hiç vergi ödemeyenler var. Örneğin kendilerine özgü bir vergi cennetinde yaşayan ve geçen haftaki derbi maçına ellerinde ‘Verginle Güvendesin’ pankartıyla çıkan futbolcular. Baştaki kelime silinmiş olmalı. ‘Vermediğin Verginle Güvendesin’ daha yerinde olurdu!

Men dakka dukka

Çin’de sahte prezervatif paniği yaşanıyormuş.

Nüfusun hızla çoğalmasını önlemek için yıllardır çiftlere ikinci çocuk yapma izni verilmeyen bir ülke için bundan büyük bir kabus olamaz.

Yetkililer piyasaya 2 milyon sahte prezervatif sürüldüğünü belirlemiş. Kolayca yırtıldıkları için bir nüfus patlamasından endişe ediliyormuş. Çin biliyorsunuz sahte mallar üretimiyle ün yaptı.

Nerede bir marka varsa bulup sahtesini yapıyorlar.

Uluslararası birçok şirket onların yüzünden büyük zarara uğruyor. Şimdi aynı durum kendi başlarına geldi. Hem de en hassas yerlerinden. Kapı çalanın kapısı çalınırmış. Ya da Muhteşem Yüzyıl’da Sümbül Ağa’nın Nigar Kalfa’ya dediği gibi... Men Dakka Dukka!

Kısmeti olacak kısmetin...

Bazı kadınlar çok kısmetli oluyor. Sevgiliyse sevgili, kocaysa koca.

Her daim yanlarında bir erkek var. Bazı kadınlar için ise durum tam tersi.

Kocasını bir hemcinsine kaptırıyor. Sonra aradığı aşkı bir türlü bulamıyor. Tıpkı Hollywood’un popüler yıldızlarından Jennifer Aniston gibi. 45 yaşındaki oyuncuyu eşi

Brad Pitt, Angelina Jolie için terk etmişti.

Daha sonraki ilişkilerinde de mutlu sona ulaşamadı.

Son olarak nişanlısı Justin Theroux’dan da ayrılmış. Kadınlar için hayatta ne güzellik, ne şöhret, ne para. Kısmetin olacak kısmetin!

DİĞER YENİ YAZILAR