En büyük Show

Haberin Devamı

Show TV İç Yapımlar ekibinin yeni sezondaki iddialı programı ‘En Büyük Show’a konuk oldum. Ben çok eğlendim siz de umarım beğenmişsinizdir. Pelin Körmükçü, Rasim Ozan Kütahyalı, Gamze Topuz, Fatoş Kabasakal ve Yavuz Seçkin de konuklar arasındaki ünlü isimlerdi. Çekimler uzun sürmesine rağmen sıkılmadım çünkü yurt dışından gelen seçilmiş usta sanatçların gösterileri gerçekten muhteşemdi.
Gözümüzün hemen önünde sahnede yaptıkları inanılmaz oyunlara hiçbirimiz akıl sır erdiremedik. Son bölümde Arjantinli bir gurubun yaptığı gösteriye yüreğim ağzımda katıldım.
Sunucular Çağla Şikel, Ivana Sert ve Hakan Akkaya’nın performansları başarılı. İki çocuk annesi Çağla şimdi daha da güzel olmuş. Ivana takıntısız ve doğal. Aksanı da benim hoşuma gidiyor. Hakan son derece sempatik ve uyumlu. Caner Erdem ve ekibini girişimci cesaretlerinden dolayı kutlamak gerek. ‘En Büyük Show’ gerçekten canım Türkiyem’e bugün kadar gelmiş en büyük şov!

‘Gangham’ mı yoksa ‘Ceminay’ dansı mı?

Güney Koreli pop şarkıcısı PSY’nin internette izlenme rekoru kıran ‘Gangham Style’ klibi dünyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Pop müziğin beşiği sayılan İngiltere’de bile listelerde zirveye yükseldi. PSY’nin şarkısının klibinde otoriter yöneticilerle dalgasını geçmek için ilginç bir dans sergiliyor. ‘Gangham Sytle’ dansının her ülkede bir kopyası bile çıkmaya başladı. ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasının finalistlerinden Alp Kırşan ‘Gangham’ dansıyla twitter’ı salladı. Daha önce Hiperstar Ajdar’ın dansı Gangham dansına benzetilmişti. Bu arada kimse farkında değil ama bence şahsıma büyük haksızlık yapılıyor. Dans yarışmasında beğeninize sunduğum ‘’Ceminay Style’’ dansı hatırlayan yok! Oysa ‘Ceminay’ dansı ‘Gangham’ dansından çok daha ilginç ve üstelik benzersiz. Siz benim gibi her defasında farklı dans edebilen birine hiç rastladınız mı? ‘Gangham’ dansını taklit edebilirler. Ama ‘Ceminay’ dansını kimse taklit edemez. Ben bile! Tango, Mambo, Samba, Pasa Doble, Bolero hepsini yapmayı denedim. Ama sonuçta ortaya her defasında sadece ‘Ceminay’ style bir dans çıktı. Kusura bakmayın ama ilginç dans etme konusunda rakip tanımam!

Reklamlar ve hizmetler

İsmi lazım değil ama bazı kurumların reklamlarını görünce şaşkına dönüyorum. Hizmet kalitelerinde büyük eksiklikleri olan firmalar reklama gelice devleşiyor. Bence bu reklamları yayınlamadan önce iyice bir araştırmaları gerekiyor. ‘’Acaba iddia ettiklerimizi yapabiliyor muyuz?’’ diye. Reklama ayırdıkları bütçeyle müşteri memnuniyetini düzeltmeye çalışsalar çok daha isabetli bir iş yapmış olurlar. Yoksa ister istemez tüketicinin gözünde komik duruma düşüyorlar!

En kötü huyumuz


Canım Türkiyem’in insanları iyidir, hoştur, yürekleri temiz, gönülleri zengindir ama ayarları bozuktur. Beğendiklerimizi göklere sığdıramayız. Eleştirirdiklerimizi ise yerin dibine batırırız. Dün sevdiğimiz biri yarın kolayca gözümüzden düşebilir. Ayarımız olmadığı için de ortaya çelişkili bir manzara çıkar. Tıpkı Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex’in durumunda olduğu gibi. 15 gün önce heykelini diktiğimiz Kaptan’ı bir toplantı sonrası aniden kovduk.
Heykelinin dikilmesi de zamansızdı takımdan apar topar gönderilmesi de. Ama işte ne yapalım huyumuz kurusun, beğenmeyen küçük kızına almasın, bizim ayarımız bozuk. Yaşayan ve oynayan futbolcuların heykellerini dikmek son derece riskli. Çünkü yarın ne olacakları belli değil. Ne heykelini dikeceksin ne de bu duruma düşüreceksin. Alex De Souza da maalesef en kötü huyumuza kurban gitti. Aziz Başkan sahip çıktı ama Aykut Hoca da
sırada bekliyor!

DİĞER YENİ YAZILAR