Ekranda gıcık olduklarımız

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

CNN İnternational’da Richard Quest diye bir sunucu var. Tipine ve sesine tahammül edemiyorum. Onu görmekten ve dinlemekten ciddi şekilde rahatsız oluyorum. Ekrandaki hali, tavrı, davranışları bana nedense son derece itici geliyor... BACK-UP MORNING SHOW’da dinleyiciler arasında “Ekranda kimlere gıcık oluyorsunuz” diye bir anket yaptık. İnanılmaz katılım oldu. Ankete katılanlar ekranda kimlere gıcık olduklarını anlattılar. İşte ekranda gıcık olduklarımız anketine gelenler:
Mehmet Ali Erbil: Bıkkınlık getirdi. Yeter artık. “Hep aynı” diyor gıcık olanlar.
Saba Tümer: Kahkahasına gıcık olanlar var. O da zaten bunu bildiği için her fırsatta bol bol kahkaha patlatıyor.
Nihat Doğan: 3 aydır onu her gün görmekten ve adını duymaktan gıcık olanlar var.

Maymunun kıçı

Seda Sayan güzel kadın. Güzelliğinin de farkında. Kendine güveniyor. Seda Sayan kendine güvenmesin de kim güvensin? Kendisi zaten Canım Türkiye’min en güvenilir kadını seçildi. ‘Sabahın Sedası’ programında Seda Hanım, Bodrum tatilini anlatmış. ”Rüzgarla beraber nasıl yandığımı anlamadım. Yüzümdeki pudrayı silseniz resmen bildiğiniz maymun kıçı. Ha maymunun kıçı, ha benim suratım” demiş. Kendine güveni olmayan, güzelliğinin farkında olmayan bir kadın asla kendisi hakkında böyle bir benzetme yapmaz. Seda Sayan özgüveni müthiş. İlişkilerinde de öyle... Kafasına estiğinde başlıyor, keyfi kaçtığında bitiriyor. Bir daha da arkasına bakmıyor. Seda Hanım güneş altında kalmanın zararını bir espriyle anlatmaya çalışmış. Bence ona kulak verin. Güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş koruyucusu sürün. Laf olsun diye değil. Gerçekten yüzünüzü güneşten koruması için. Koruyucu faktörü ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Özellikle benim gibi açık tenliyseniz güneş altında kalmanızı tavsiye etmem.daha genç gösterirdi. Suratınızın maymun kıçına dönmesi bir yana sağlığınız için mutlaka güneşten korunun.

Demet Akalın şov

Popçu Demet Akalın, kısıtlı yeteneklerine rağmen ilginç sahne şovlarıyla çok popüler oldu. Hakkını yememek gerek. Doğru ve çarpıcı şarkılar seçti. Repertuarını tıpkı meslektaşı Serdar Ortaç gibi ticari açıdan sükse yapan parçalarla süsledi. Üstelik Serdar, kendi bestelerini okuyor ve hepsi birbirine benziyor. Demet Hanım’ın başarısı şarkı seçimi kadar magazin basınına çok iyi malzeme vermesinde. İstedikleri sansasyonu yaratıyor ve magazincileri kendi yararına çok akıllıca kullanıyor. Geçenlerde Bursa’da verdiği konsere 4 dansçı erkekle çıkmış. Dansçı erkekleri de birer köle gibi zincirle birbirlerine bağlamış. Gladyatör dizisinden esinlenmiş olabilir. Üstelik bunu kendisini aile danışmanı olarak tanıtan Sibel Üresin diye birinin ‘Erkek 4 kadınla evlensin’ açıklamalarının akabinde yani polemik tazeyken yapmış. Bravo doğrusu. Her ne kadar dansçıların ve Demet Hanım’ın sahne kostümleri sakil ve uyumsuz dursa da yine gazetelerin baş sayfalarına haber olmayı başarmış. Bizim popçular yabancı meslektaşlarını taklit etmeye çalıştıklarında komik oluyorlar. Çok ciddiyim. Bize daha çok Demet Akalınlar lazım!

DİĞER YENİ YAZILAR