Eda’nın at kılı fırçası

Haberin Devamı

Kadınlar genç ve güzel görünmek için her türlü çabayı gösterir.

Şampuanlar, kremler,makyaj malzemeleri, bakım setleri dünya kadınlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Onun için gür ve uzun saçlı güzel modeller şampuan reklamında oynar. Yüzünde tek bir kırışıklığı olmayan hanımlar cilt kremlerini pazarlar. Bunları görenler de ‘’Biz de onun gibi oluruz’’ sevdasıyla ürünleri alırlar. Ancak hiçbiri beklediği sonucu elde edemez ve o modellere benzeyemez. Şimdi de uzun bacaklı güzel sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, kadınların kabusu selülitlerle savaşan doğal bir at kılı fırçasına ismini vermiş onu pazarlıyormuş.

At kılı fırçasının nasıl kullanıldığını gösterip yararlarını anlatıyormuş.

Yani bu ürünü kullanan her kadının bacağı Eda Taşpınar gibi olacaksa...

Yaşasın at kılı fırçası!

Acun'un ütopyası

Televizyonun dahi çocuğu Acun, TV8’i ilgi çeken programlarla eğlenceli bir kanal haline geldi. Yetenek ve ses yarışmalarının yanısıra yeni yarışmalar yayınlamaya başladı.

Bunlar arasında en ilginç ve en iddialı olanı ‘Ütopya’ ismindeki yarışma oldu.

Ütopya’da 15 yarışmacı 110 kamera karşısında yeni bir yaşam için mücadele ediyor. Yarışma internet sitesinden 24 saat canlı olarak yayınlanıyor. Bir nevi kışlık Survivor. Ada yerine ıssız arazide geçiyor. 10 ay boyunca yaşamlarını orda sürdürecekler. Yarışmacılar ın kaderini her zamanki gibi izleyicilerin oylaması belli edecek. Oyumun kime gideceği şimdiden belli. Gazete ilavelerindeki ilanlarda gördüğüm saçları örgülü kırmızı şapkalı kız benim açık ara favorim.

Tek nedeni ismi.

Kurretülayn Matur.

Olay bitmiştir!

İngilizce komedisi

Yarın oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin sonucunu eski Galatasaray’lı milli futbolcu Bülent Korkmaz istemeden etkilemiş olabilir. Kayseri Erciyeşspor’un teknik direktörlüğünü yapan Korkmaz, Beşiktaş’ın en formda oyuncusu Gökhan Töre’nin kırmızı kart almasında başrolü oynadı.

Geçtiğimiz Pazartesi gecesi oynanan ve çekişmeli geçen bol gollü maçta Töre, Kayseri Erciyesspor yedek kulübesinin önündeki 4 hakeme İngilizce küfür etti.

Korkmaz da bunun üzerine hakemleri uyararak Gökhan’ın sahadan atılmasına neden oldu. Sahalarımızda bir İngilizce komedisi eksikti.

DİĞER YENİ YAZILAR