Dil sarkması sendromu

Haberin Devamı

MTV Video Müzik Ödülleri’ndeki striptiz şovuyla büyük tepki çeken Miley Cyrus bunu tarihe geçmek için yaptığını açıklamış.
20 yaşındaki Miley’nin tarihe geçeceği kesin de ne şekilde geçeceği ayrı bir konu. Miley, izleyenleri şaşkına çeviren çılgın gösterisini Madonna ve Britney Spears’ı şovlarına benzetmiş. Onlar hatırlarsanız sahnede birbirleriyle öpüşmüşlerdi. Ancak Miley gibi dilleri ağızlarından bir karış dışarı fırlamıyordu. Miley Cyrus’un şovu sayesinde, kendiliğinden kayan gözlere verilen ‘Tembel göz sendromu’ (Lazy eye) türünden yepyeni bir ‘kontrolsuz tik hastalığı’ ortaya çıktı. Dil sarkması sendromu.
Miley’ninki gibi yerlede sürünmesini istemiyorsanız aman dillere dikkat diyorum!

Serdar ile Chloe küvette

Popçu Serdar Ortaç, kendine özgü ilginç sözleriyle Mustafa Sandal’ı aratmıyor. Evli, çocuklu ve mutlu olmadan önce Musti’miz de benzer cevherler yumurtlardı. Ünlü komedyen Mike Myers’ın ‘Wayne’s World’ü gibi bir ‘Musti’s World’ vardı. Mustafa Sandal sonra olgunlaştı ve duruldu. Yaşıtı Serdar da olgunlaşmış olmalı ama bu konuda durmak, durulmak bilmiyor.
Son olarak “Sevgilimle yüzerken çekiyorlar, ne yapayım, çekmesinler diye küvete mi gireyim” demiş. Bu retorik bir soru değilse hemen yanıtlamak istiyorum.
Evet lütfen küvete girsinler. Çünkü denizde, havuzda yüzerken çekilen fotoğrafları artık baydı!

Kapı arkasında bir saat...

Sosyetik güzel Selin İmer ile emekli futbolcu ve yeni yorumcu Tümer Metin, Kuruçeşme’de bir kulüpten sabaha karşı elele çıkmışlar. Karşılarına gazetecileri görünce büyük panik yaşamışlar. Fotoğrafları çekilmesin diye kulübün demir kapısının arkasına saklanmışlar. Yaklaşık bir saate yakın orada kalmışlar. Daha sonra pes edip ayrı ayrı çıkıp ayrı arabalara binmişler.
Kuruçeşme gibi magazincilerin 7/24 pusu kurup beklediği bir yerde karşında gazetecileri görünce niye şaşırırsın?
1 saate yakın demir kapının arkasında umutsuzca bekleyip ne yaparsın? Ayrı dünyaların insanları gibi duran bu ikili birbirlerini nasıl oldu da buldu? Sorular çok ama aklıma gelen mantıklı cevap yok!

Mesut ile Mandy yeni Beckham’lar mı?

Dil sarkması sendromu

Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’in Real Madrid’den Arsenal’a transfer olması adada bir heyecan yarattı. Mesut ve Alman sevgilisi şarkıcı, dansçı, model Mandy Capristo daha Londra’ya gitmeden ülkenin gündemine yerleşti. Özil ve Capristo için yeni Beckham’lar benzetmesi yapılıyor. Mesut ile Mandy gerçekten yeni Beckham’lar olabilir mi? Mesut, David gibi üretken ve başarılı bir futbolcu. Mandy de en az Victoria kadar güzel bir şarkıcı. Ancak aralarındaki benzerlik orada bitiyor. David’in yakışıklılığı, popülaritesi ve serveti Mesut’ta yok.
‘Baharat Kızlar’ grubuyla dünyaca ünlü olan, moda tasarımcısı ve işkadını sosyoelit, 4 çocuk annesi Victoria’nın deneyim ve birikimi de Mandy’de yok. Mesut 24, Mandy 23 yaşında. David 38, Victoria 39 yaşında. Sizin anlayacağınız Mesut ile Mandy yeni Beckham’lar olması için on fırın ekmek yemeleri gerekir!

Her sarışın olmuyor

Reality şov yıldızı Kim Kardashian saçlarını sarıya boyatmış. Olmamış!
Acem ya da Hint esmer güzeli o gizemli havasını kaybetmiş. Her kadına sarı saç yakışmıyor. Örneğin Angelina Jolie, Cameron Diaz, Jessica Alba, Anne Hathaway. Hepsi normalde dünya güzeli ama sarışın olunca sıradan
bile değil.
Saçlarını sarıya boyatmayı düşünen hanımların kulağına küpe olsun. Kafanızdakinin boya olduğu sırıtacaksa yakışmayacak demektir!

DİĞER YENİ YAZILAR