Depressed Redrose

Mahsun Kırmızıgül sinema uğruna şarkıcılığı bıraktı. Yönetmen koltuğunu çok sevdi. İşini ciddiye aldı. Başarılı da oldu. Ancak uluslararası piyasada sesini bir türlü duyuramadı. ‘Mucize’ adlı son filmi Oscar adayı olmayınca öfkelendi. Sonunda çareyi Hollywood’u içten fethetmekte buldu. Mahsun, Los Angeles’da ev tutmuş. Yeni filmi için İngilizce öğreniyormuş. Sadece dil öğrenmek yetmez. Adını da Amerikalıların anlayacağı hale getirmeli. Amerika’ya giden Türkler isimlerini değiştirirler. Ordakilerle daha rahat iletişim kurabilmek için. Çoğu zaman bunlar uydurma isimler olur. Mahsun Kırmızıgül’ünkü ise hazır. İsminin İngilizcesini kullanabilir. Filmin afişi için çok havalı olur.

Starring ‘Depressed Redrose.’ Nasıl ama?

İmdat simidi Beren

‘Muhteşem Yüzyıl’ın devamı ‘Kösem Sultan’ can çekişiyor. Prodüsiyona ve oyuncu kadrosuna inanılmaz paralar harcandı. Hiçbir masraftan kaçınılmadı. Ancak reytinglerde hedeflenen sonuca varılamadı. Her hafta daha geri sıralara düştü. Nedeni tam olarak belli değil ama… Dizinin senaryosunun ağır ilerlemesi, karakterlerin yeterince ilgi çekici gelmemesi ve izleyicinin beklentisinin daha büyük olması belli başlı faktörler olarak sivriliyor. Yapımcılar çareyi diziye daha sonraki bölümlerde ‘Kösem’ olarak katılacak Beren Saat’i bir an önce devreye sokmakta bulmuş. Ünlü oyuncu bu haftaki 7. bölümde ünlü oyuncu dizideki yerini alacakmış. Beren’in işi hiç de kolay değil.

Haberin Devamı

Tek başına diziyi kurtarması zor. Yerini aldığı ve gençliğini oynayan Yunanlı oyuncunun aksanı hâlâ kulaklarımızda.

Birden bire düzelirse garip olur. Aynen devam ederse daha da tuhaf olur. ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ilkinde Hürrem Sultan rolündeki Meryem Uzerli ‘tükenmişlik sendromu’ diye çekimleri yarıda bırakıp gitmişti. Ondan kalan boşluğu Vahide Perçin bir türlü dolduramamıştı. Kanuni Sultan Süleyman rolündeki Halit Ergenç durumu kurtarmıştı. ‘Kösem Sultan’da ise Halit Ergenç gibi bir güç yok. Bakalım ‘imdat simidi’ olarak sarıkdıkları Beren Saat, diziyi canlandırabilecek mi? Başrolü paylaşacağı Kenan İmirzalıoğlu veya Kıvanç Tatlıtuğ gibi popüler bir ünlü erkek oyuncuyu yanına monte etmezlerse şansa ihtiyacı olacak gibime geliyor!

Haberin Devamı

Neredesin Hüsnü?

Hüsnü Şenlendirici, üçüncü solo albümünü çıkartmış. Usta klarnetçi ‘HÜSN-Ü Avare’ adlı albümünün tanıtımını yaparken ilginç açıklamalarda bulunmuş. Geçmişteki hatalardan ders çıkardığını söylemiş. Büyük aşk yaşadığı Deniz Seki ile ilgili soru sorulmasın diye 4 yıl evden çıkmadığını söylemiş. “Yaşadığı şey çok zor. Umarım en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşur” demiş. Samimiyetinden şüphe yok. Ama bunca zamandır nerdeydi?

Albümü çıkana kadar saklandı mı? Şimdi mi destek vermek aklına geldi? “Nerdesin Aşkım” diye bir şarkı var ya.

Bu parçanın adı da ‘Nerdesin Hüsnü.’

DİĞER YENİ YAZILAR