Deniz Seki nerede?

Haberin Devamı

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve tekrar cezaevine dönmek zorunda kalan şarkıcı Deniz Seki nerdeyse bir aydır kayıp. Sırra kadem basmış vaziyette. Verdiği adreslerde bulunamıyor. Kimse yerini yurdunu bilmiyor. Bir ihtimal, gündemin sürekli değiştiği canım Türkiyem’de kendini unutturmaya çalışıyor ve af çıkmasını filan bekliyor.Deniz Hanım’ın nerde olduğuna dair çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Son olarak bir arkadaşının teknesiyle Yunanistan’a kaçtığı iddia edildi. Aslında Yunanistan’a kaçmak çok kolay. Komşu adalar o kadar yakın ki tekneye gerek yok Kaş’tan yüzerek de geçebilirsiniz. Deniz Seki, yetecek kadar Yunanca öğrense orda şarkıcılık yaparak geçinir gider. Biz de burada sittin sene ‘’Deniz Seki nerde?’’ diye birbirimize sorar dururuz!

Parayı kim ödeyecek?

‘Üç Al Bir Öde’ pizza kampanyası yapıyorlar. Üç arkadaş arayıp eve sipariş verdik. Sorun çıktı. Üçümüze yetecek kadar pizza var ama parayı kim ödeyecek? Arayıp ısmarlayan mı, en kilolu ve iştahlı olan mı ? yoksa evin sahibi mi? Bir daha rica ediyorum böyle kampanya yaptıklarında detayları versinler. Üç al bir öde deyip işin içinden sıyrılmak kolay. Parayı kim ödeyecek siz asıl onu söyleyin!

Madonna’nın burkası

Popun kraliçesi Madonna, dergilere verdiği cüretkar pozlarla konuşulurdu. Sahnede, kliplerinde seksi çağrıştıran açık saçık kostümler giyer seksi olmak için çabalardı. Hatta Madonna için güzel değil seksi denirdi. 55 yaşına geldi ve seksilik dönemi bitti. O da bunun farkında olmalı ki imajını değiştirdi. Sosyal medyada kapalı fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Son olarak sadece gözlerinin göründüğü siyah burkalı bir pozunu paylaşmış. Nerdeyse görmediğimiz yeri kalmayan Madonna’nın artık gözleriyle yetineceğiz. Aslında şikayet etmemek gerek. Güzel hatıraların anısına belli bir yaştan sonra daha fazlasını aramak hata olur!

Ramazan’da ne yapılır?

Herkese iyi davranılır. Dargınlıklar son bulur. İyi kalpli olunur. İnsanlara yardım edilir. ‘’Ciklet çiğnerken orucum bozulur mu?’’ gibi garip sorular sorulmaz. Oruçlu olmadığınız halde iftar davetlerine katıldığınızda oruç bozarmış numarası yapılmaz. Nihat Hatipoğlu izlenir. Karagöz, Hacivat’la eğlenilir, fasıl dinlenir. Bizler onlar müslüman, gayrimüslim ayırımı yapmadan herkes için dua edilir. İnsanların inançlarına saygı duyulur kimsenin inanış şekli sorgulanmaz. Bayram’da neler yapılacak ve kimlerle, nasıl kutlanacak planları yapılır. Sakin, huzurlu, mutlu, kavgasız, gürültüsüz, dövüşsüz, stressiz yaşanılır! Onbir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayı hayırlı, uğurlu olsun. Ramazan geldi hoşgeldi.

En güzel diyet aşk diyeti

Bu yaz mutlaka rejim mi yapmak istiyorsunuz? Fazla kilolardan kurtulmanın zamanı mı geldi? Hiçbir rejim size göre değil mi? Kendinizi tutamayıp bozuyor musunuz? O zaman size en ideal yaz diyetini tavsiye ediyorum. Yapmanız gereken tek şey sırılsıklam aşık olmak. O zaman iştahınız kendiliğinden kapanacaktır. Ayrıyken aşkınızı düşünmekten yiyip içmeye zamanınız olmayacak. Aşkınızla birlikteyken de size obur demesin diye bir şey yemeyeceksiniz. En keyifli en güzel diyet hiç tartışmasız ‘Aşk Diyeti’ Üstelik yüzde yüz kilo verme garantili. Genelde girdiğiniz rejimlerden çıkınca verdiğiniz kiloları alırsınız. Aşk diyetinde ise aşkınız bitince kahrından kilo milo almazsınız. Hazır mevsim de uygun hemen aşık olacak birini bulun, olsun bitsin!

DİĞER YENİ YAZILAR