Deniz’in dinmeyen öfkesi

Haberin Devamı

Eski manken Deniz Akkaya’nın kızının babası işadamı Efe Önbilgin’e olan öfkesi dinmek bilmiyor.

Son olarak Twitter’da Efe Önbilgin’in şerefsiz, haysiyetsiz bir baba müsveddesi olduğunu söylemiş.
Deniz’in dinmeyen öfkesi
“Kızıma verdiğin zararların bu dünyada hesabını sormazsam, anne olarak öbür dünyada iki elim yakamda olacaktır’’ şeklinde tehditler savurmuş.

“İçtiğin, çektiğin maddelerin içinde boğulmanı temenni ediyorum’’ diye beddua etmiş. “Düşüp kalktığın kadınları evde tutuyor kızımın aklına hafızasına zarar veriyorsun. Allah’ın tez vakitte hesabını kesmesini diliyorum’’ diyerek de bitirmiş.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Deniz’in öfkesi kendisine ve kızına zarar vermekten başka işe yaramıyor.

İddiaları doğru olsa bile Deniz’in açıklamaları kızına babasına yaptıklarından çok daha büyük bir zarar veriyor. Kızının aklı, hafızası babasının evinde gördüğü kadınları unutur ama kendisinin ulu orta babası hakkında söylediği son derece ağır şeyleri istese de unutamaz. Efe Önbilgin baştan beri gönülsüz, isteksiz bir babaydı.

Deniz’in baskısıyla babalığını üstlenmek zoruna kaldı.

Tuzağa düşürüldüğünü sandığı bu durum hiç hoşuna gitmedi.

Hatta gitti inat olsun diye eski bir sevgilisiyle nikâh kıydı. Ondan da bir çocuk yaptı ve 16 ay sonra ondan da ayrıldı. Yani Deniz Akkaya bu adamdan ne bekliyordu ki şimdi böyle feveran ediyor? Öfkesini yenmeli ve hayatına ‘kinsiz, nefretsiz’ devam etmeli.

Hem kendisi hem de biricik kızı için bu tatsızlığı derhal bitirmeli.

Derbi öncesi hocaların gerginliği
Deniz’in dinmeyen öfkesi
Galatasaray ile Fenerbahçe iki hafta sonra yılın son derbisini oynayacak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Arena Yıldırım’ın da stadı. Buraya kendi statları gibi gelip maç seyredecekler’’ diyerek Fenerbahçelileri davet etmesi örnek bir davranış.

Ancak derbi öncesi hocalar arasında bir gerginlik yaşanmaya başladı. Aykut Hoca “Gerginliğe gerek yok” dese de Fatih Hoca’nın kendisine ismiyle hitap etmesinden hoşnut olmadığını açıkça belli etmiş.“Beni bozmaz, kişiyi, söyleyeni bağlar’’ demiş.

Fatih Terim, Aykut Hoca’dan söz ederken “Aykut” dediyse bunu samimiyetinden demiştir. Aykut Hoca deseydi belki daha iyi olurdu. Ama burada kimseyi bozacak bir durum yok. Umarım olay fazla alevlenmeden kapanır ve derbide dostlu kazanır!

DİĞER YENİ YAZILAR