Demode Oskarları

En demodeler...

Haberin Devamı

Radyo N 101 dinleyicilerine hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan ‘Back Up Morning Show’da kimler ‘demode’ diye sorduk. İşte gelen yanıtlar ve Demode Oskarları...

En demode sinemacı Sinan Çetin: Yıllardır hep aynı. Giyim tarzı bile değişmedi.
En demode yorumcu Erman Toroğlu: Maraton’dan ayrıldıktan sonra süngüsü düştü. Argosuyla birlikte demode oldu.
En demode kadın şarkıcı Ceylan: Küçük Ceylan doğuştan demode olanlardan.
En demode lider Deniz Baykal: Demode olmayı bile partisinin içinde moda haline getirmek için çabalıyor.
En demode siyasetçi Önden Sav: Sözlükte demode kelimesinin karşısında vesikalık fotoğrafı olsa başka tarif gerekmez.
En demode sanatçı Tamer Karadağlı: Kalıplaşmış oyunculuğu ve haşin bakışları hep aynı ve artık demode.
En demode oyuncu Necati Şaşmaz: Kurtlar Vadisi’nin modası hâlâ geçmemiş olabilir ama Polat Alemdar karakterinden başka hiçbir role uymayan Necati Şaşmaz iyice demodeleşti.
En demode assolist Petek Dinçöz: Genç, güzel ama ne yaparsa yapsın nedense demode.
En demode sunucu M. Ali Erbil: ‘Çarkıfelek’le birlikte hem yaşlandı hem de demode olmayı başardı.
En demode televizyoncu Beyazıt Öztürk: Müzmin bekarlığı, temiz aile çocuğu imajı ve evlenmek için uygun bir eş arıyor havası demode.
En demode erkek şarkıcı Kayahan: Melodik, nostaljik ve fena halde demodematik.
En demode programcı Seda Sayan: Hem sabahların hem de demodelerin sultanı.

Ajda mı, Ayşegül mü?

Sanal paylaşım sitesi Twitter’da Ajda Pekkan ile Ayşegül Aldinç hayranları kapışıyormuş. Hangisi daha iyi diye. Bundan daha saçma bir kapışma nedeni ne duydum ne gördüm. Ajda ile Ayşegül Aldinç arasında elma ile portakal kadar fark var. Tek ortak noktaları ikisinin de fizik ve ses olarak güzel olmaları. Ajda mı iyi Ayşegül mü diye düşünmek bile abes. İkisi de iyi. İkisi de başarılı. Ancak Ajda her daim ortada ve sürekli çalışıyor. Ayşegül arada bir keyfine göre arz-ı endam ediyor. Millet nerede bir tartışma varsa hemen üstüne atlıyor. Gereksiz ve anlamsız polemikler yaratmakta üstümüze yok. Twitter’da öğretmen edasıyla ahkam kesenlere sinir oluyorum. I love you Ajda. I love you too Ayşegül. Ben ikisini de ayrı seviyorum.

Eyvah... Burcu şımardı!

Burcu Esmersoy popülaritesinin doruğunda. Herkes onu konuşuyor, herkes onu beğeniyor. Durum böyle olunca havaya girmemek mümkün değil. Burcu, çok tatlı, bulunduğu yeri hak etmiş ve hazmetmiş bir arkadaşımızdı. Maalesef o da şımarmış. Bir alışveriş programına başlayan Burcu, sosyetik ithal ikoncanlarımızdan Ivana Sert’e laf atmış. “Koca parası değil alın terini harca” demiş. Ben de burdan Burcu’ya soruyorum. Sana ne? Ivana, kocasının parasını ister harcar ister harcamaz. Kadın dönüp “Sen kendine bak. Bir koca buldun onu da elinde tutamadın” dese ne yapacaksın? Burcu Esmersoy, genç kızlarımızın rol modeli olarak aldıkları biri. Onlara evlenin ama koca parası yemeyin kendiniz çalışın mesajını vermek gibi bir niyeti varsa Ivana Sert yanlış örnek. Popülist ahkamlar kesmek çok kolay. Marifet popüler olup şımarmamakta!

DİĞER YENİ YAZILAR