Demir Adam

Demir Demirkan, “Ayrılık kararını ben aldım” diye bir basın açıklaması yapmış. Bunun üzerine Sertap’ı hemen terk edilen taraf durumuna düşürmüşler. Demir’e tepkiler yağıyor. “Duygusuzca yapılmış bu açıklama ona hiç yakışmadı” diyorlar. “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” diye boşuna dememişler.

İki taraftan bir tanesi istemezse ilişki bitmez mi? Biter! Bitiren tarafın erkek olması kadını neden küçük duruma düşürsün? Demir’in ilişkiyi sonlandırmaya karar vermesi niye Sertab için eksi puan olsun? Bugüne kadar “Ayrılık kararını birlikte aldık” şeklindeki palavralara çok alıştık. Gerçeği duyduğumuzda yadırgamaya başladık. Demir, babayiğitlik yapıp açık sözlü davranmış. Erkeklerin çoğu kadınlardan çekindikleri için bu konuda kaçak oynar. Demir çıktı dobra dobra Sertab ile olan ilişkisini nasıl bitirdiğini söyledi.

Robert Downey Jr. bir yana Demir Demirkan adı gibi Demir Adam’mış!

Mersi canlarım

Fenerbahçeli eski yöneticilerden Önder Fırat’ın kızı İdil’in futbolcu Arda Turan ile ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

İdil Hanım’a geçen gün bir defilede “Arda ile birlikte misiniz?” diye sormuşlar.

O da “Mersi canlarım” diye cevap vermiş.

Çok da iyi etmiş.

Ağzına sağlık.

Bence bu cevap şekli tüm ünlüler arasında yeni bir trend olmalı.

Yanıtlamak istemedikleri bir soru sorulduğunda “Mersi canlarım” desinler.

Boşuna tedirgin olmalarına ve sinirlerini bozmaya gerek yok.

Soruyu soranlar düşünsün “Mersi canlarım”ın ne anlama geldiğini.

Örneğin, “Aşık mısın?”, “Ayrıldınız mı?”, “Kavga mı ettiniz?”, “Esteğin var mı?”, “Botoks mu yaptırdın?” gibi sorulara artık “Mersi canlarım” deyip geçsinler. Onlar ermiş muradına biz çıkalaım kereviz ağacına.

Altın Portakal notları

- Jüri başkanı Yılmaz Erdoğan geleneği bozup hiçbir ödül vermeyerek festival hakkındaki düşüncelerini açıkça ortaya koymuş.

- Yönetmen Ertem Göreç sahne konuşmasında Küfürbaz Metin taklidi yapmış.

- Aksiyon filmlerinde dublör kullanmadan atlara, dağlara,taşlara,atlayıp zıplayan efsane aktör Cüneyt Arkın, belindeki rahatsızlık neden yürümekte zorlanmış.

Haberin Devamı

- Aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü ismi Jean Claude Van Damme, yaşı ilerleyen erkeklerin saç boyatma hatasına düşünce kafası kızıla çalar bir renge dönmüş.

- En İyi Yardımı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Aziz Çakkurt’un kendisine ödül getiren ‘Annemin arkısı’ filmindeki rolü göz açıp kapatana kadar bitiyormuş.

- Ödül Töreni Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle aynı zamana denk geldiği için başta Antalya olmak üzere hiçbir yerde izlenmemiş.

DİĞER YENİ YAZILAR