Davulcu rezaleti

Ramazan ayında yine bir “davulcu rezaleti” yaşanıyor

Haberin Devamı

Sopayı kapan davulcu oluyor.
Daha Bayram’a bir hafta var. Bizim kapıyı şu ana kadar elinde tokmağıyla 4 ayrı sözüm ona davulcu çaldı.
Dördünü de kovdum.
Sanki alacakları varmış gibi bir de utanmadan insanın yüzüne dik dik bakıyorlar.
Yüzsüz oldukları kesin ama bazılarının davulu bile olduğundan şüpheliyim. İlki daha Ramazana “Bismillah” demeden gelmişti.
Diğerleri de hasbel kader sırayla uğradılar.
Bence bunların davul filan çaldıkları da yok.
Sadece önlerine gelen her kapıyı çalıp bahşiş istiyorlar. Zaten onlardan davul çalmalarını isteyen kim?
Siz de benim gibi yapın.
Davulcu diye kapınıza gelen çapulcuları kovun.



Sıkar biraz! Özkök takıntısı


Akşam gazetesinin yazarlarından sevgili arkadaşım Serdar Turgut’ta obsesif bir “Ertuğrul Özkök” takıntısı var. İki yazısından biri mutlaka Ertuğrul Bey hakkında.
Serdarım Turgutum, inanın Hürriyet yazarlarından bile çok Ertuğrul Özkök’den bahsediyor.
Hatta Ertuğrul Bey bile kendisinden Serdar’ın bahsettiği kadar bahsetmiyor.
Serdar’ın bu takıntısı bir dünya rekoru olabilir. Bugüne dek yazdığı tüm yazıların yüzde doksanında bir şekilde Ertuğrul Bey’in adı geçiyor.
Bence Serdar en kısa zamanda eski yuvası Hürriyet’e dönmeli. Böylece yazılarının tamamını Ertuğrul Bey’e ayırabilir, hepimiz rahat ederiz.



“In Haldun We Trust”


Galatasaray’ın Futbol şubesi sorumlusu saçı kuyruklu yönetici Haldun Üstünel, çaylaklık dönemini atlattıktan sonra bu yıl transferlerde tam bir kurt kesildi.
Cimbom’un tribündeki gücü Ultraslan taraftar oluşumunun da desteğini alan Haldun Bey, geçen sezonki başarısızlıklardan sonra bu yıl transferin sihirbazı oldu.
Artık tribünlerde “In Haldun We Trust” şeklinde pankartlar görmek mümkün. Başkan Adnan Polat buna hiç sesini çıkartmıyor. Kredinin kendisinden başkasına gitmesine göz yumuyor.
Galatasaray gereğinden fazla demokratik bir kulüp. Aynı şeyin Fenerbahçe’de olduğunu düşünebiliyor musunuz? Örneğin, transferleri Sadettin Saran’ın yaptığı dönemde. Tribünlerde “In Sadettin We Trust” yazılı bir pankart açacaklar, Aziz Yıldırım da sesini çıkartmayacak.
He he he...


YENİ CANCANLAR


Futbolcan: Arda Turan (Futbol deyince önce mutlaka onun adı geçiyor).
Açılımcan: Sezen Aksu (Kürt açılımıyla bir açıldı, pir açıldı, sonra sesi sedası çıkmadı).
Sörfcan: Eda Taşpınar ve Bora Ayanoğlu (Alaçatı’nın yeni rüzgarları).
İffetcan: Nurettin Hasman (Sörfcan Eda’nın iffet düşkünü eski sevgilisi).
Umrecan: Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan (Allah razı olsun onların sayesinde umreye gitmiş kadar olduk).
Reklamcan: Hidayet Türkoğlu (Hido’da meğer ne artistlik marifetler varmış da haberimiz yokmuş. Omuzlarını, kollarını ne güzel oynatıyor öyle).
Küflücan: Ali Kırca (Küflenmiş görüntüsü veren saç, sakalıyla Güneri Civaoğlu olmak istemiş ama “Deprem Dede” Ahmet Mete Işıkara olmuş ).
Neşelican: Kenan Erçetingöz (Neşede (!) birinci kanalın en neşelisi).
Şaşırtmacan: M. Ali Erbil (Ünlü şovmen “Şaşırtmali” adında yeni bir yarışma sunacakmış. Şaşırtmacanlığı ise Mali’nin yarışmasında değil tipinde. Yaşlandıkça İzzet Öz’e şaşılacak derecede benzemeye başladı).
Kahkahacan: Saba Tümer (Saba Hanım, kahkahalarını otomatiğe bağlamış vaziyette. Konu, konuk ne olursa olsun tutuluyor diye her fırsatta bir kahkaha patlatıyor).



Web sitem


www.cemceminay.com yenilendi. Telefon şakaları, radyo programlarımdan seçmeler, ünlü konuklarımla yaptığım ilginç söyleşiler, köşe yazılarım, ünlülerden mesajlar, foto galeri ve beni izleyebileceğiniz “twitter” bölümlerini keyifle tıklayabilirsiniz. Radio N 101’de hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan “Back-Up Morning Show”u da siteden veya iPhone’nunuz varsa SipruRadyo uygulamasını indirip cebinizden
canlı olarak dinleyebilirsiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR