Dantelli ikoncanlar

Haberin Devamı

Müjdemİ isterim! Bodrum’da yeni ikoncanlarımız varmış. Eda Taşpınar, İvana Sert ve Süreyya Yalçın gibi alışagelmiş isimler değil. Onlardan çok farklı bunlar. Biraz daha yaşça olgun ve kiloca dolgun ama çok daha alımlı ve tecrübeli. Hatta bunlara ‘Dantelli İkoncanlar’ diyebiliriz. Kim bunlar diye merak ettiniz değil mi? Bu konuda tahminler yapıp kendinizi boşuna yormayın. 40 yıl düşünseniz ikoncan dediklerinde bu ünlü ikili aklınıza gelmez.

Bodrum’un Dantelli İkoncanlarından biri Safiye Soyman diğeri Sevim Emre. Safiye Hanım yanında Faik olmadan Türkbükü’nde transparan dantel tulumu ve plaj şapkasıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamış. ‘’Bu şapka ve tulumla kendimi Türkan Şoray gibi hissettim’’ demiş. Faik Bey bunlar duyduğuda kimbilir neler dedi, ne espriler yaptı?

Arabeskin Kralı Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre de Bodrun’da dantelli mini şortuyla gündeme gelmişti. Orhan Gencebay ise bu konuda her zamanki gibi sessiz kalmıştır. Çünkü Orhan Baba mutlu ve huzurlu evliliğin sırrını çözmüş, bozmak istemez. Neymiş bu sır mı dediniz? Kadın konuşur erkek dinler. Olay bu kadar basit!

Kibariye duymasın

Kibariye’nin kendisinden 20 yaş küçük eşi Yunan adalarından Mikonos’da kumar oynarken ve sarışın bir güzelle kaçamak yaparken yakalanmış. Türk bir turist tarafından görüntülenmiş. Zaten bir başka milletten olması imkansız. Bizim Türk’ün bile onu tanımış olması tesadüf. Kibariye daha önce kocasına güvendiğini, arada bir arkadaşlarıyla yurt dışına gitmesini anlayışla karşıladığını söylemişti. ‘’Genç adam tabii ki gezip tozacak. Ama aldatmaz bundan eminim’’ demişti. Kumar masasında yanında sarışın bir hatunla olan fotoğrafını görünce bakalım ne diyecek? Ben az çok tahmin edebiliyorum.
Kibariye öyle boş yere kıskançlık yapacak toy ve kaprisli bir kadın değil. Onun için çapkınlık yapmış olup olmamasına hiç kafasına takmayacak. Kumar oynayıp ortak paralarını yediğine bozulacak. Yanındaki kadını tanımıyorum masada oturan bir müşteriydi diye izah edebilir.
Ama kumarda kaybettiyse işte onu Kibariye hiç duymasın daha iyi.

Sevişmede yokuz

Dünya genelinde yapılan bir araştırmada kadınlara hangi ülkenin erkeklerinin en iyi seviştiği sorulmuş. İspanyol erkeklerinin birinci sırada yer aldığı listeye Türkler girememiş. Şimdi bizim erkekler bu sonuca itiraz edecek, bozulucak, surat asacak.

Değmez. O listeyi oluşturduklarında ankete katılan kadınlar belli ki Türkleri tanımıyor. Yoksa biz en üst sıralarda yer alırdık. Temel’i hatırlayın. Fadime ‘’Seks yapmadan önce beni uyarmıyorsun’’ dediğinde ne yapmıştı? Canı ilk aşk yapmak istediğinde eve gelmeden telefonla arayıp ‘’Bak Fadime uyarmadı deme. Sevişeceğiz’’ demişti.

Bir de bizi bu listeye almamışlar!

Erkeklere sütyen

Japonlar memesi sarkan erkekler için özel sütyen tasarlamışlar. Özellikle gece yatarken kullanılmasını öneriyorlar. Erkeklerin göğüs hizasını ideal şekilde ayarlıyormuş. Artık çamaşır yıkayan kadınların kafası iyice karışacak. ‘’Kocacımmmm bu mor olanı senin sütyen miydi?’’ diye haykıracaklar.
Akşam yatarken de ‘’Hanım benim sütyeni yine yanlışıkla sen mi giydin?’’ gibi tuhaf muhabbetler olabilir. Ayıkla pirincin taşını.

DİĞER YENİ YAZILAR