Dahi adamın tarifesi

Haberin Devamı

Popçu ‘Dahi Adam’ Sinan Akçil, sevgiliye göre GSM operatörü değiştiriyormuş.
Dahi adamın tarifesi
Hadise’yle birlikteyken kullandığı hattın son faturası 10 bin lira gelince yeni aşkı ‘Kutsal Kadın’ Ebru Şallı’nın kullandığı operatöre Cep telefonundan bu devirde böyle bir harcama yapılabilir mi?

Adam bireysel değil sanki kurumsal müşteri.
Alaska üzerinden filan konuşuyor olmalı.
‘Dahi Adam tarifesi’ diye buna derler işte!

Cats var dogs niye yok acaba?

7 kez Tony Ödülü kazanan Broadway müzikali ‘Cats’ nihayet İstanbul’a geliyor. Bugüne dek 50 milyondan fazla kişi tarafından izlenen bir fenomen olan ‘Cats’in öyküsü kediler arasında geçiyor.
Dahi adamın tarifesi
Dünyaca ünlü İngiliz besteci Andrew Lloyd Webber’in dünyanın en uzun soluklu ve kapalı gişe oynayan dillere destan müzikalindeki kediler yaşamın ta kendisini simgeliyor.

Cats yani kedilerin var da Dogs yani köpeklerin neden böyle bir müzikali yok? Onların başı kel mi? 101 Dalmaçyalı, Beverly Hills Chihuahua, Lassie, Benji, Scooby Doo filmlerindeki hemcinsleriyle yetinmeleri mi bekleniyor? Bence köpekler bu Cats olayına fena halde sinir oluyor.

Tevekkeli değil... Geçen sabah işe giderken iki sokak köpeği, Cats müzikalinin afişinin tam önünde sağ bacaklarını havaya kaldırmış ‘ihtiyaç giderme eylemi’ yapıyordu. Daha sonra biber gazına maruz kaldılar mı bilemiyorum!

Olaya Fransız kalmak

Fransızların dünya umrunda değil.
Cumhurbaşkanları François Hollande Elysee Sarayı’nda birlikte yaşadığı 49 yaşındaki sevgilisi Valerie’yi 41 yaşındaki güzel oyuncu Julie ile aldattı. Dahi adamın tarifesiValerie ihaneti öğrenince üzüntüden hastanelik oldu. Yarasına tuz serpercesine ‘’Önce taburcu sonra yolcu’’ dediler. Valerie saraydan ayrılacak Julie yerleşecek iddiaları ortaya atıldı.

Fransız halkının gıkı çıkmadı.
Fransızların yüzde 77’si Cumhurbaşkanı Hollande’ın özel hayatıyla ilgilenmediğini söyledi. Halkın yüzde 84’ü ise aldatma olayından sonra Hollande hakkındaki düşüncelerinin olumlu ya da olumsuz yönde değişmediğini belirtti. Aynı şeyin bırakın bizde dünyanın en modern ülkesi ABD’de olduğunu düşünün.

Yer yerinden oynardı. Olaya Fransız kalmak dedikleri bu olsa gerek!

Kısmetsiz mizahçılar ülkesi

Canım Türkiyem’in renkli ve değişken siyaset dünyasının eşi benzeri dünyada yok.
Mizah açısından müthiş malzeme var.
Amerikalı komedyenler ise çok şanssız.
Başkan Obama’nın sağlık planı, New Jersey Valisi Chris Christie’nin aşırı kiloları ve trafik skandalı, New York’lu politikacı Anthony Wiener’ın çıplak fotoğrafları ve Toronto Belediye Başkanı Rob Ford’un çılgınlıklarıyla idare etmek zorundalar. Oysa bizde her gün ayrı bir olay patlak veriyor.
Ancak espri yapmaya kimse cesaret edemiyor.
Varlar içinde yokluk.
Ne diyelim?
Kısmetsiz mizahçılar ülkesi!

Misal bir Ajda değil

Altın Küre Ödül Töreni’ne yönetmen Woody Allen’a verilen onur ödülünü almak için katılan Diane Keaton’ın yüzü ve boynundaki kırışıklıklar sanal aleme düştü.
Dahi adamın tarifesi
Oynadığı kozmetik reklamın foyası ortaya çıktı. 68 yaşındaki oyuncunun sahnede ışıkların altındaki görüntüsüyle, kırışık giderici bir serumu tanıttığı reklamdaki pürüzsüz yüzünün hiçbir ilgisi yok.

Diane Keaton, yaşına göre son derece formda bir kadın.
Açık renk tenli olması kırışıklıklar açısından bir dezavantaj.
Ajda Pekkan da onun gibi açık tenli.
Ama arada dağlar kadar fark var.
Süperstar her zaman mükemmel.
Diane Keaton hala güzel, hoş kadın.
Ama misal bir Ajda değil!

DİĞER YENİ YAZILAR