Dahi adamın kasları

Dahi Adam popçu Sinan Akçıl, bir davette gururla karın kaslarını göstermiş. Nedenini bilimiyorum ve tahminde bulunmak da istemiyorum. Belki kaşıntısı tutmuştur deyip geçiyorum. Çünkü asıl önemi olan kasları değil lafları. “Sevgiliniz Kutsal Kadın Ebru Şallı ile evleneceğiniz doğru mu?” diye sormuşlar. Dahi Adam “O devir bitti. Artık moda evlenmek değil” diye cevap vermiş.

Herhalde açıkhavada yapılan yazlık düğün mevsiminden filan bahsediyor.

Yoksa nerden çıkartacak devrin bittiğini? Sonbahar, kış, evlenmek demode oldu da bizim mi haberimiz yok?

Bu arada aynı dakikalarda bir başka davette olan Kutsal Kadın Ebru Şallı’ya da aynı soruyu sormuşlar. “Kısmet neden olmasın?” demiş.

Ya Kutsal Kadın evlilik modasının geçtiğini bilmiyor. Ya da Dahi Adam’ın nikah kıymaya niyetli olmadığını. Umarım ikincisi değildir!

Meltem’in dantel kaşları

Meltem Cumbul çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir sanatçıdır. Hem iyi bir radyocu meslekdaşım he de başarılı bir oyuncudur. İçi dışı bir, yapmacıktan uzak, son derece samimi ve doğaldır. Keşke giyimi, kuşamı ve dış görünümü de öyle olsa. Sevgili Meltem kendisine hiç yakışmayanı bulmakta ustadır. Marka diye üstünden akan elbiseler giyer. Güzelliğini ve dişiliğini ön plana çıkaran kıyafetlere rağbet etmez. Son olarak dantel kaşlarla boy göstermiş. Meltem’in acilen bir imaj maker’a ihtiyacı olduğu kesin.

Haberin Devamı

Kendisiyle aynı zevkleri hiç ama hiç paylaşmayan biri olması da şart. Yoksa korkarım yakında daha başka neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz!

Tek tabanca Sezen

Sezen Aksu dünya şekeri bir kadın. Açıkhava konserinde neler söylemiş neler. Sezen, “Sınırsız özgürlükten yanayım. Bir yetişkinin kendi iradesiyle verdiği her kararın, inançlarının, fikir ve düşüncelerinin önünde saygıyla eğilirim. Ancak henüz ilkokul çağındaki bir kız çocuğunun başını örterek onu küçük bir kadına dönüştürmeyi öneren cinsiyetçi yaklaşımı sonuna kadar reddediyorum” diyor. Gayet kibar, net ve açık bir şekilde. Kimseyi kırmadan ve hakaret etmeden. Ayrıca tatlı ve akılda kalan esprilerle birtakım göndermeler de yapmış.

Haberin Devamı

Oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla misali.

Şimdi sorarım size?

Minik Serçe’den daha iyi muhalefet yapan bir siyasi parti var mı?

İşte onun için diyorum.

Tek tabanca Sezen.

DİĞER YENİ YAZILAR